Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ο κακός ο γείτονας σε κάνει...Εθνικιστή


Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια Στην περίπτωση των Σλαυογύφτων των Σκοπίων και επειδή δεν πρόκειται για αλεπού παρά για γάτες με πέταλα… πηδάνε για να τα φτάσουνε. Τα « ξενιτεμένα » ορφανά του Ζαχαριάδη και του ΚΚΕ ονειρεύονται τον θάνατο και κάνουν όνειρα και για κηδεία της Ελλάδος. Έλα όμως που στον δρόμο της βρήκε χειρότερους εχθρούς από αυτούς και έμεινε ζωντανή Γιατί η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Όλη αυτή η τελετή φαντασίωσης έλαβε μέρος στην καρναβαλική τελετή που τείνει να γίνει εθνική εορτή των Σκοπιανών μιας και κάθε μέρα είναι ντυμένοι και προσποιούνται τους ..Μακεδόνες Διαβάστε την είδηση για να δείτε πως αυτοϊκανοποιούνται οι Σλαυόγυφτοι των Σκοπίων .Εκτός από το γελοίο του θέματος, οι Έλληνες πρέπει να τα βλέπουν και να τα διαβάζουν αυτά τα ανθελληνικά
παραληρήματα για να μπορέσουν να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα από τον πατριωτισμό και να περάσουν στον Εθνικισμό     

Ο θάνατος της Ελλάδας και ειδικότερα η κηδεία της ήταν το θέμα του καρναβαλιού που διοργάνωσε η πόλη Βέβτσανι στην Βαρδάσκα


Το καρναβάλι πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο πλαίσιο του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς με βάση το Ιουλιανό ημερολόγιο και συμπεριλάμβανε ένα φέρετρο τυλιγμένο με τη φλεγόμενη ελληνική σημαία και ένα κηδειόσημο που έγραφε: μας άφησε ο αγαπητός μας γείτονας, η πρώην τουρκική επαρχία - Ελλάς (Hell-ass) Greece, Ελλάδα, Γιουνανιστάν ή όπως αλλιώς αυτοαποκαλούνται- στην ηλικία των 181 χρόνων. 1830 (Πρωτόκολλο του Λονδίνου) - 2011 (Χάγη). Η κηδεία θα λάβει χώρα στο κέντρο του Βέβτσανι στις 13 και 14 Ιανουαρίου. Οι πενθούντες: Ευρωπαϊκή Ένωση, ΗΠΑ, Ρωσία, Σερβία..."

Μάλιστα, μεταξύ των "πενθούντων" στο κηδειόχαρτο αναγράφονται ακόμη και ονόματα δημοσιογράφων των Σκοπίων οι οποίοι έχουν εκφράσει μετριοπαθείς θέσεις για το ζήτημα της ονομασίας, ενώ γίνεται υβριστικό λογοπαίγνιο με την λατινική γραφή της λέξης Ελλάς η οποία αντί για Hellas αναγράφεται σαν Hell-ass δημιουργώντας αυτονόητους συνειρμούς.



Οι συμμετέχοντες στην προκλητική αυτή «παράσταση», προχώρησαν ακόμη περισσότερο καίγοντας την ελληνική σημαία με την οποία ήταν τυλιγμένο το φέρετρο.
Το θέμα προβάλλεται σήμερα από τα ΜΜΕ των Σκοπίων, ορισμένα από τα οποία κάνουν εκτενείς αναφορές.

Η εφημερίδα "Ντνέβνικ" έχει πρωτοσέλιδο τίτλο : "Καρναβαλική τρέλα: Το Βέβτσανι κήδευσε την Ελλάδα ενώπιον δέκα χιλιάδων επισκεπτών".

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται ότι η "κηδεία της Ελλάδας" αποτέλεσε κεντρικό θέμα στο χθεσινό καρναβάλι στο Βέβτσανι, που γιορτάστηκε παρουσία υπουργών, του προέδρου του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης και πολλών πρέσβεων ευρωπαϊκών και άλλων χωρών.

Στο σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού "AlfaTV" αναφέρεται ότι οι συμμετέχοντες στο καρναβάλι του Βέβτσανι, κρατώντας σημαία των Σκοπίων "έθαψαν" την Ελλάδα, ενώ διαβάστηκε και η αναγγελία της "κηδείας".



Οι γραφικοί Σλαύοι με την αιγίδα της Αμερικής των Σιωνιστών της Τουρκίας και του George Soros  αλλά και τα χρήματα που διαθέτουν οι απάτριδες επιχειρηματίες Έλληνες που δραστηριοποιούνται στα Σκόπια και προσφέροντας εργασία σε χιλιάδες Σκοπιανούς, κάνουν τους καμπόσους, εκ του ασφαλούς γνωρίζοντας πως  έχουν απέναντι μια Ελλάδα σιδηροδέσμια των ιδίων προσώπων και συμφερόντων που τους προστατεύουν .Μόλις όμως η Ελλάδα  λύσει τα δεσμά θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο «σάκος» τους .  

ΥΓ Άραγε εκείνος ο κομμουνιστής Νάσσος Θεοδωρίδης και η συντρόφισσα του Γαιτάνη  ήταν στην ....πολιτιστική εκδήλωση μαζί με την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ? 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν χρειάζονται να ειπωθούν πολλά λόγια για την Ελληνικότητα της Μακεδονικής γης, η οποία είναι ποτισμένη από αίμα Ελλήνων ηρώων χιλιάδες χρόνια τώρα. Μερικές φορές όμως είναι καλό να δίνονται απαντήσεις σε γυρφτοσκοπιανούς, αλλά και ανθέλληνες ανιστόρητους συριζαίους όχι από εμάς, αλλά από Βρετανούς ακαδημαϊκούς: Η Μακεδονία είναι μόνο Ελλάδα!


1 σχόλιο:

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π