Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ιταλός Πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου Κατηγορεί την Bilderberg για τρομοκρατικές επιθέσεις


Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιταλίας και πρώην Γενικός Ανακριτής Ferdinando Imposimato, ο άνθρωπος που εμπλέκεται και στην υπόθεση που αφορά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Πάπα Ιωάννη Παύλου ΙΙ, κατηγόρησε τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ οτι είναι πίσω από τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη.

Σε μια συνέντευξη με την ιστοσελίδα ArticoloTre  ο Imposimato, ο οποίος συμμετείχε επίσης στην υπόθεση που αφορά την απαγωγή και τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Άλντο Μόρο, είπε ότι «βρήκα ένα έγγραφο που μου προκάλεσε
αποτροπιασμό" για τη σχέση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ σε συνωμοσία με την ακροδεξιά οργάνωση Ordine Nuovo για να διαπράξουν τρομοκρατικές επιθέσεις.
Μιλώντας για ανεξιχνίαστες δολοφονίες στην Ιταλία και το έγγραφο στην ..κατοχή του, ο Imposimato δήλωσε, "Όταν αναφέρεται (το έγγραφο) για σφαγή μιλάει και για την Ομάδα Μπίλντερμπεργκ. Πιστεύω αυτό το έγγραφο. Έκανα μερικές δοκιμές και μπορώ να πω ότι πίσω από τη στρατηγική της έντασης και τις σφαγές υπάρχει και η Ομάδα Bilderberg, ένα είδος Big Brother,που βρίσκεται από πάνω, χρησιμοποιώντας τους τρομοκράτες και τους Τέκτονες. "

Η «στρατηγική της έντασης» αναφέρεται σε μια πολιτική υπό την αιγίδα τηςΕπιχείρησης Gladio, ένα έργο του ΝΑΤΟ κατά τον ψυχρό πόλεμο, όπου προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα πρόσφορο πολιτικό κλίμα στην Ευρώπη, έχοντας πράκτορες της να διενεργούν τρομοκρατικές επιθέσεις και στη συνέχεια κατηγόρησε τα δύο πολιτικά άκρα, την αριστερά και την άκρα δεξιά. 
Το Gladio σχεδιάστηκε για να δαιμονοποιήσει την αντιπολίτευση και να «αναγκάσει το κοινό να στραφεί στο κράτος και να ζητήσει μεγαλύτερη ασφάλεια», σύμφωνα με τη μαρτυρία του πρώην πράκτορα Gladio Vincenzo Vinciguerra. Το 2000, μια ιταλική κοινοβουλευτική έρευνα διαπίστωσε ότι το 1980 ο βομβαρδισμός στο σταθμό της Μπολόνιας, που σκότωσε 85 άτομα, πραγματοποιήθηκε από "άνδρες μέσα από ιταλικά κρατικά ιδρύματα και ... οι άνδρες που συνδέονται με τις δομές μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών."

"Θα έπρεπε να επιτεθούν σε πολίτες, άντρες, γυναίκες, παιδιά, αθώους ανθρώπους, άγνωστους ανθρώπους μακριά από οποιοδήποτε πολιτικό παιχνίδι," ο Vinciguerra εξηγείται στην ένορκη κατάθεση.
"Ο λόγος ήταν αρκετά απλός. Θα έπρεπε να αναγκάσει αυτούς τους ανθρώπους, το ιταλικό κοινό, να στραφεί στο κράτος και να ζητήσει μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτή είναι η πολιτική λογική που βρίσκεται πίσω από όλες τις σφαγές και τις βομβιστικές επιθέσεις που παραμένουν ατιμώρητες, επειδή το κράτος δεν μπορεί να καταδικάσει ή να διαπιστώσει το ίδιο υπεύθυνο για ό, τι συνέβη ", πρόσθεσε.
Ο Imposimato δήλωσε ότι του δόθηκε το έγγραφο από έναν πρώην τρομοκρατική της Ordine Nuovo. Τα μέλη της Ordine Nuovo (Ιταλικά για "Νέα Τάξη") συμμετείχε σε πολλές θανατηφόρες τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως η Piazza Fontana βομβιστική επίθεση του 1969, το 1970, Ρώμη-Messina επίθεση σε τρένο, το 1974, Piazza della Loggia σε βομβιστική επίθεση στη Brescia, και στο Italicus Express, βομβιστική επίθεση το 1974 .

Η Ομάδα Bilderberg είναι μια ετήσια συνάντηση σπό περίπου 120 από τους πλέον σημαίνοντες ανθρώπους δύναμης του πλανήτη, από τον κόσμο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, των τραπεζών, των πανεπιστημίων, των μέσων ενημέρωσης, και ακόμη και γαλαζοαίματους. Ετήσια συνάντηση του οργανισμού πραγματοποιείται σε ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα είτε στην Ευρώπη, τον Καναδά ή την Αμερική, αλλά παρά την πληθώρα των αντιδράσεων στην προσέλευση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δίνουν στο γεγονός ελάχιστη κάλυψη, με την επισήμανση ότι είναι μια απλή συνάντηση παρά τις δηλώσεις του πρώην Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ και μέλος της Bilderberg Willy Claes »2010 παραδοχή ότι οι συμμετέχοντες στην Bilderberg έχουν εντολή να εφαρμόσουν τις αποφάσεις της πολιτικής που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Υπάρχουν αμέτρητα άλλα παραδείγματα του τρόπου με τον οποίο η Bilderberg έχει επηρεάσει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα, επιλέγοντας προέδορυς και πρωθυπουργός σε τακτική βάση, με πλήρη περιφρόνηση της δημοκρατικής διαδικασίας.

Το 2009, ο πρόεδρος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ Étienne Davignon υπερηφανευόταν για το πώς το ευρώ σαν ενιαίο νόμισμα ήταν ένα πνευματικό τέκνο της Ομάδας Μπίλντερμπεργκ.
Ο Imposimato ακολουθεί τα βήματα του συμπατριώτη του Alfonso Luigi Marra , ένας εξέχων δικηγόρος ο οποίος πρόσφατα ζήτησε από την εισαγγελία της Ρώμης ερευνά για τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και την εγκληματική της δραστηριότητα, αμφισβητώντας αν η του 2011 συνεδρίαση της ελιτίστικη οργάνωση στην Ελβετία οδήγησε στην επιλογή του Mario Monti ως πρωθυπουργού της Ιταλίας.
Η σήμανση της ομάδας ως μια «μοναδική, παράνομη αδελφότητα» των ελίτ, που θεωρούν τους εαυτούς τους ότι είναι «υπεράνω του νόμου», ο Marra επισήμανε το δάχτυλο στη Bilderberg για πολέμους, οικονομικές καταρρεύσεις, και δικτάτορες, δραστηριότητες οι οποίες «αποτελούν μια προφανή και κατάφωρη παραβίαση, για να πούμε το λιγότερο, από τα άρθρα του Ποινικού Κώδικα. "
Η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος της συνεδρίασης της Bilderberg το 2013 δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, αν και οι φήμες έχουν επικεντρωθεί γύρω από κάπου κοντά στο Λονδίνο στις αρχές Ιουνίου.

Paul Joseph Watson είναι ο εκδότης και συγγραφέας
Και το πρωτότυπο κείμενο από την πηγή

Italian Supreme Court President Blames Bilderberg For Terrorist Attacks


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π