Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

«Η ιστορία θα γράψει…»


Μπορούμε να ξεχωρίζουμε την ουσία; 
του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου

Διάβασα ένα εξαιρετικό κείμενο και σκέφθηκα ότι, τις ίδιες σκέψεις κάνουμε δεκάδες χιλιάδες ΄Ελληνες, χωρίς όμως να τις διατυπώνουμε δημοσίως και εγγράφως. Πολύ δε περισσότερο, χωρίς να αγωνιζόμαστε για την αποτίναξη αυτής της παρακμιακής κατάστασης που περιγράφει ο συγγραφέας του κειμένου.
Το κείμενο θα έμενε άγνωστο στους πολίτες της Πελοποννήσου αν δεν το αναδημοσίευα διότι ο αρθρογράφος δεν το έγραψε για να το δημοσιεύσει. Έτσι οι ιδέες του θα πήγαιναν χαμένες.
Σας προτείνω να διαβάσετε το κείμενο που ακολουθεί και να πείτε στον εαυτό σας αν συμφωνείτε με τις ιδέες, του ανθρώπου που το έχει γράψει. Το ποιος το έχει γράψει δεν θα το μάθετε ποτέ.
Τίτλος του άρθρου είναι «Η ιστορία θα γράψει…»
Η ιστορία θα γράψει ότι…
… από τη μεταπολίτευση και μετά, την Ελλάδα κυβέρνησαν πέντε, δέκα οικογένειες με τις ευλογίες της πλουτοκρατίας και οδήγησαν στην σταδιακή ηθική κατάπτωση ένα λαό που φέρει τεράστιες ευθύνες για τα όσα συνέβησαν, αφού επέστρεψε στην συμμορία των διεφθαρμένων να απολαμβάνει την στήριξή του.


Η ιστορία θα γράψει ότι…
…στην Ελλάδα αυτής της περιόδου, κυριάρχησε η μίζα, το ξεπούλημα, η διαφθορά, η προδοσία, η δειλία και κάθε είδους «αιρετών» παραγόντων του κοινοβουλευτισμού.

Η ιστορία θα γράψει ότι…
…η κομματοκρατία στην Ελλάδα έφερε την ξενοκρατία, την αναξιοκρατία, την τρομοκρατία, ενώ διέλυσε κάθε αίσθηση δικαιοσύνης, υπερηφάνειας και εθνικής ομοψυχίας. Θα γράψει πως υπηρέτησε πιστά τα ξένα συμφέροντα, πως στάθηκε ανίκανη να υπερασπιστεί την εθνική της κυριαρχία.

Η ιστορία θα γράψει ότι….
…δεκάδες «αστέρες» του πολιτικού στερεώματος αναμίχθηκαν σε σκάνδαλα εκατομμυρίων, διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα, εκστόμισαν ιστορικές φράσεις όπως, «η Κύπρος είναι μακριά» ή«ευχαριστούμε τους αμερικάνους» και πως κανένας δεν πήγε φυλακή.

Η ιστορία θα γράψει ότι…
…στην δημοκρατία των σκανδάλων και της χούντας των ΜΜΕ δεν είσαι ελεύθερος να διαδηλώνεις για την Ελλάδα. Επιτρέπεται, όμως, να αντι-διαδηλώνεις αν είσαι ανθέλληνας και να μένεις ατιμώρητος όταν στο όνομά του «αντιφασισμού» διαπράττεις δεκάδες αδικήματα ή και δολοφονίες, ακόμη.

Η ιστορία θα γράψει πως…
…σε όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που αντιδρούν. Είναι αυτοί που δέχονται την λάσπη όλων αυτών που αναφέραμε. Είναι οι Εθνικιστές που πολεμούν ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για την πατρίδα, την ιστορία και τον λαό μας.

Η ιστορία θα γράψει πως…
…οι μάχες που έδωσαν, αυτοί οι ασυμβίβαστοι, έφεραν διώξεις, δίκες και καταδίκες. Θα γράψει πως, στάθηκαν όρθιοι απέναντι στην κόκκινη τρομοκρατία και πως, δεν νικήθηκαν ποτέ. Ότι, νέα παιδιά οδηγήθηκαν σε κρατητήρια και φυλακές, ενώ συγχρόνως τους δυσφημούσαν ασύστολα, από κάθε πλευρά. Ότι, τους περιέγραψαν σαν «το απόλυτο κακό», σε μια εποχή απόλυτης παρακμής.

Η ιστορία θα γράψει, όμως, και για εκείνους που προτίμησαν να γίνουν εφιάλτες του Ελληνισμού.

Δεν ξεχνάμε - Δεν συγχωρούμε
ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π