Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«Πυλώνας» του ακροδεξιού χώρου το Εθνικό Μέτωπο για την εφ. Έθνος γράφει σε άρθρο της η Μαρία Ψαρά


Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από το λιβελογράφημα της Μαρίας Ψαρά από την εφημερίδα του Μπόμπολα, το Έθνος, που έχει ως τίτλο: Τρεις «πυρήνες» της ακροδεξιάς διεκδικούν μερίδιο από τη Χρυσή Αυγή. Αν και περιέχει ανακρίβειες εσκεμμένες και με υπότιτλο « Ανταγωνιστές στο γήπεδο του φασισμού»  
εμείς σας παραθέτουμε το κομμάτι με την αναφορά στο Εθνικό Μέτωπο και την εμπλοκή των στελεχών του ΕΝ.Ε.Κ., καθώς εμπλέκει και τους Ανένταχτους  Μαιάνδριους Εθνικιστές και τον Μαύρο Κρίνο.
Το σύστημα έχει χάσει την ψυχραιμία του και οι πληρωμένες γραφίδες του έχουν βάλει τον ανεμιστήρα με την λάσπη στο τέρμα !


Η οργάνωση που καταγγέλλει την... αστική άκρα Δεξιά
«Πυλώνας» του ακροδεξιού χώρου θεωρείται το Εθνικιστικό Μέτωπο, μια οργάνωση που έδρασε κυρίως τη δεκαετία του 1980, αλλά πρόσφατα άρχισε να επαναδραστηριοποιείται. Μέλη του, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δυσαρεστημένα πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής και της ΕΠΕΝ, αλλά και διαγραμμένα στελέχη του ΛΑΟΣ. Επίσης, το Εθνικιστικό Μέτωπο προσεγγίζουν και μέλη του αποκαλούμενου Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό έχει ο εκδότης-επιχειρηματίας Εμμανουήλ Κώνστας. Το σήμα της οργάνωσης προσομοιάζει σε αυτό της ΧΑ, αλλά -όπως λένε- «το Μέτωπο το είχε πριν από αυτούς». Τα μέλη του μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουν επιτεθεί ευθέως στη ΧΑ, αλλά συχνά δεν λείπουν οι «μπηχτές»

Για τους φίλους που θέλουν να διαβάσουν όλο το άρθρο ας πατήσουν εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π