Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ένας Εθνικιστής στην Νέα Δημοκρατία ! Την αποπομπή του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ


Την άμεση αποπομπή του Φαήλου Κρανιδιώτη, στενού συμβούλου του πρωθυπουργού και στελέχους της ΝΔ, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τις απόψεις «φιλοχρυσαυγίτικες εμφυλιοπολεμικές», που «εγείρουν μείζον πολιτικό θέμα».

Με δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Σκουρλέτης επανέρχεται σήμερα στο θέμα, που προκάλεσε μία ανάρτηση του κ. Κρανδιώτη στο facebook και χαρακτηρίζει ένοχη τη σιωπή εκ μέρους της κυβέρνησης.
«Αντί της άμεσης αποπομπής του κ. Κρανιδιώτη, ο κ. Σαμαράς επιλέγει να σιωπά γεγονός που μαρτυρεί την συμφωνία του με τις απόψεις του συμβούλου του. Αλήθεια με τέτοιες απόψεις, που ανακαλύπτουν εκλεκτικές συγγένειες με τη νεοναζιστική Χ.Α. , που αποκαλούν «σκυλολόι» την αξιωματική αντιπολίτευση και προπαγανδίζουν το διχασμό θα απαντήσει ο κ. Σαμαράς στο εγκληματικό νεοναζιστικό μόρφωμα;» αναρωτιέται ο κ. Σκουρλέτης και προσθέτει: «Δυστυχώς για τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ ο κ. Κρανιδιώτης δεν είναι ο μόνος από το πρωθυπουργικό περιβάλλον που έχει ανακαλύψει εν δυνάμει σύμμαχους στην ΧΑ. Πριν λίγες μέρες ο κ. Μπαλτάκος είχε υποστηρίξει παρόμοιες απόψεις. Ο πρωθυπουργός πρέπει να πάψει να κρύβεται. Οφείλει απαντήσεις απέναντι στον ελληνικό λαό».

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο κ. Κρανιδιώτης τηρώντας στάση χαμηλών τόνων με τις συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής, δέχθηκε κριτική από την αντιπολίτευση και αντέδρασε με μία ανάρτηση που σήκωνε πού συζήτηση: 


«Λοιπόν, αδέρφια, για να ξηγιόμαστε κι όπως είδατε δεν λογοκρίνω κανέναν. Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις σφαίρες μου για τον αληθινό αντίπαλο» έλεγε μεταξύ άλλων και προσέθετε, βάζοντας φωτιά στα τόπια και, κυρίως, ….ανεβάζοντας το επίπεδο της δημόσιας συζήτησης: 

«Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ' αρχίδια μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μαλάκες… Δεν εκχωρώ τον πατριωτισμό μου στην ΧΑ, όπως δεν εκχωρώ την κοινωνική δικαιοσύνη στην αριστερά. Να θυμάστε όμως πως δεν απευθύνεστε σε κανά αγοράκι της κολωνακιώτικης ελαφροδεξιάς, κι όπως εγώ δεν βρίζω και συζητώ, να σέβεστε κι εσείς».

Στην  ανάρτηση απάντησε αμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ, με ένα σχόλιο του γραφείου τύπου που ζητούσε από τον πρωθυπουργό να πάρει θέση «για τα μισαλλόδοξα κηρύγματα του εκλεκτού του συνεργάτη και να εγκαταλείψει τα αναμασήματα περί της θεωρίας των δυο ακρών. Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε παιχνίδια».

Ανέφερε μάλιστα ότι «όταν οι στενοί άνθρωποι του κ. Σαμαρά μιλούν για «σφαίρες» που τις κρατούν για τους «αληθινούς αντιπάλους» διευκρινίζοντας πως αυτοί δεν είναι οι χρυσαυγίτες της «διπλανής πόρτας» αλλά η αριστερά, είναι κατανοητό γιατί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του χάιδευαν το νεοναζιστικό μόρφωμα όλο το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας τα στραβά μάτια μπροστά στην εγκληματική δράση της Χ.Α.».

Η σιωπή από το Μαξίμου όμως οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσει και πάλι το θέμα, στο οποίο φέρεται αποφασισμένος να επιμείνει, καθώς θεωρεί ότι πίσω από τις απόψεις αυτές, όπως και τη θεωρία που υποστήριξε με θέρμη ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, επίσης στενός πρωθυπουργικός σύμβουλος, κρύβεται μία προσπάθεια στοχοποίησης της αριστεράς.
-----------------------------                                       ------------------------------

Εμείς σαν Κοινός Παρονομαστής έχουμε και στο παρελθόν δημοσιεύσει την δημόσια παραδοχή Κρανιδιώτη που δήλωνε ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ κάτι που επαναλαμβάνει και σήμερα. Δεν μπορούμε παρά να επικροτήσουμε την τοποθέτησή του αλλά να σημειώσουμε ότι δεν φτάνει να δηλώνεις ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ αλλά και να το αποδεικνύεις με πράξεις. Δεν γίνεται να είσαι σε ένα κόμμα σαν την Νέα Δημοκρατία που έχει κυνηγήσει όσο κανείς τους Εθνικιστές, που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία στους ξένους, και που μόλις εχθές ο αρχηγός της έπαιρνε τα διαπιστευτήρια της ΑμερικανοΕβραικής ένωσης για τους χειρισμούς του,on demand. Εκτός αν όπως τόσο εύκολα ο Σαμαράς διέγραψε τον ποινικολόγο Παύλο Σαράκη από μέλος της Νέας Δημοκρατίας επειδή ανέλαβε την υπεράσπιση του Ηλία Κασιδιάρη (τι Δημοκρατία Θεέ μου ! ) τόσο εύκολα κι πονηρά να χρειάζεται Εθνικιστή στο κόμμα του για να μαζέψει ψήφους που του έφυγαν λόγω μηδενικής επάρκειας πατριωτισμού και ανυπαρξία εθνικής πολιτικής. 
  

6 σχόλια:

  1. Έγραψες, ΚΠ! Η κλασσική τακτική των "λαγών".
    'Οσο σοσιαλιστές και ριζοσπάστες είναι οι καμένοι της "Αριστερής Πρωτοβουλίας" του ΠΑΣΟΚ, που μονίμως διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και αφισοκολλούν το μακαρίτη, αλλά στο τέλος πάντα στο μνημονιακό μαντρί παραμένουν, άλλο τόσο λαϊκοί πατριώτες είναι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα που δημοσιεύει τα πονήματα του "εθνικιστή" Φαήλου, συντηρώντας το μύθο της (ανύπαρκτης) "λαϊκής δεξιάς". Το μπολσεβικίστικο παρελθόν του κου Χρύσανθου στο σχεδιασμό προπαγάνδας λειτουργεί άψογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ Χ. Α. ΕΙΝΑΙ.
    "ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ, ΣΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΜΕ, ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΟΛΟΣ Ο ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ !
    (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ . . .)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά τα λέει ο Φαήλος.Είναι εθνικιστής που αντιμετωπίζει τις πολιτικές καταστάσεις με ρεαλισμό.Δεν πιστεύει ούτε σε συνομωσιολογίες με εβραίους ουτε ότι για την οικονομική κρίση ευθύνονται οι τοκογλύφοι.

    Όλοι εσείς, που θεωρείται την Νέα Δημοκρατία προδοτική επειδή έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν(κυνήγησε τους εθνικιστές,, ήταν πασοκοποιημένη κλπ), άμα αύριο παίρνατε την εξουσία στα χέρια και έπρεπε να διαπραγματευτείτε με την Τρόικα, τι θα κάνατε; Θα λέγατε για εβραίους και τοκογλύφους; Την άλλη μέρα θα ήμασταν έξω από την ΕΕ και το ευρώ.Και τότε θα βλέπατε τι ζημιά θα είχατε προκαλέσει στο έθνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη ζημιά στο έθνος, που, πλέον, είναι ανήκεστος, την έκανε το βρωμόκομμά σου, συνυπογράφοντας το δημογραφικό τέλος της Ελλάδος. Άμα παίρναμε την εξουσία, θα καραγουστάραμε, γιατί, ως πιστοί μαθητές του Νίτσε, έχουμε μάθει να εφαρμόζουμε στην πράξη το "αριστοκράτης σημαίνει επιλέγω το δύσκολο δρόμο". Θα τρώγαμε πατάτες και ροβύθια, θα βαράγαμε κάμψεις όλη μέρα και θα λέγαμε goodbye στους λαθρουπανθρώπους, που το κόμμα σου στοργικά καλωσόριζε, αφού, ελλείψει ισχυρού νομίσματος(€), δε θα είχαν πια κανέναν λόγο να ρυπαίνουν τα χώματά μας. Κοίτα καλύτερα τι θα κάνει η αγαπημένη σου Γερμανία, που τόσο υμνεί ο νενέκος κολαούζος βιβλιοπώλης, άμα κάτσει η βάρκα του Ευρώ κι άσε εμάς στην ησυχία μας. Θα ζήσουμε και τρώγοντας πέτρες.

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να έτρωγες πατάτες και να έκανες κάμψεις όλη μέρα, αλλά, δυστυχώς, δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.Αυτό που θα γίνει στην χώρα, άμα βγούμε από το ευρώ, θα είναι...χαοτισμός.Θα πτωχεύσουμε, και θα βλέπεις του ακροαριστερούς και τους λαθρομετανάστες να διαλύουν τα πάντα.Θα γίνουμε σαν την Αργεντινή και χειρότερα...

      Άμα πιστεύεις ότι οι λαθροεισβολείς θα φύγουν από την χώρα λόγω δραχμής, τότε ζεις ένα ωραίο όνειρο.Οι λαθροεισβολείς δεν θα φύγουν για τον εξής λόγο: Και στην δραχμή να πάμε, η χώρα μας θα είναι πάντα ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ από ότι η δικιά τους.Ο Πακιστανός προτιμάει να τρώει πατάτες μαζί σου–και να σου βιάζει την γυναίκα– παρά το να γυρίσει πίσω στην χώρα του, που, άμα κάνει ένα αδίκημα, θα χάσει το χέρι του.

      Ο βιβλιοπώλης έκανε την πιο σωστή κίνηση που πήγε στην ΝΔ και δεν έκατσε στον Καρατζαφέρη να ακούει τις βλακείες περι ευρωδραχμής.Το ίδιο ισχύει για τον Βορίδη και τον Πλεύρη.

      Διαγραφή
    3. Ok, ok, πολύ καλή η επιστροφή με τη μηχανή του χρόνου στο 2010. Το γεγονός, φυσικά, πως η συντελεσθείσα καταστροφή είναι ΑΠΕΙΡΩΣ χειρότερη από τις τότε δυσοίωνες προβλέψεις περί επιστροφής στη δραχμή, προφανώς δε σ' επηρεάζει. Έλεγξε, όμως, καλύτερα τις συμπάθειές σου. Ο Κρανιδιώτης, που υπερασπίζεσαι, δηλώνει ακόμη και σήμερα... "αντιμνημονιακός", θεωρώντας την υπογραφή του 2ου μνημονίου ένδοση στη μπλόφα των Γερμανών(ανάτρεξε στις κατά καιρούς μπαλαφάρες του antinews). Το ίδιο και ο άεργος κι αστράτευτος Σαμαράς, μέχρι να πάρει το χρίσμα. Όσον αφορά την "πασοκοποίηση" του παρελθόντος, που όνειρο ήταν και πάει, τσέκαρε τις συντεταγμένες της χρονομηχανής σου, γιατί σήμερα είμαστε στο 2013, όπου ασκεί εξωτερική πολιτική ο Βενιζέλος και μπήγει κεφαλικούς φόρους ο Στουρνάρας. Και φρόντισε να την κάνεις έγκαιρα προς Εσπερία, αφού εδώ θα γίνει της Αργεντινής, γιατί οι εταίροι, στους οποίους ο βιβλιοπώλης κάνει τεμενάδες, ετοιμάζονται να κλείσουν τα σύνορα. Η σωτηρία της Ελλάδος έγκειται στην έξοδο της, όχι απλά από το €, αλλά από την ΕΕ. Τότε θα μπορέσει να ασκήσει δίκαιο κυρίαρχου κράτους και να τσουβαλιάσει σωρηδόν τους λαθραίους, οι ροές των οποίων καθόλου δε μειώθηκαν τον τελευταίο χρόνο, παρόλη τη γαλάζια προπαγάνδα. Ο ανεξιχνίαστος δρόμος είναι και ο πιο δύσκολος, ή αλλιώς, ελευθερία ή θάνατος.

      Διαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π