Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Με αφορμή ένα σχόλιο του κ. Απόστολου Μπαμίχα στο f/b


Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τον κ. Απόστολο Μπαμίχα
Με αφορμή ένα σχόλιο στο facebook του αξιότιμου και αγαπητού κ. Απόστολου Μπαμίχα με τον οποίο πορευθήκαμε για έξι χρόνια στον ΛΑΟΣ(δεν γνωρίζω αν ο ίδιος παραμένει στις τάξεις του) σχετικά με το άρθρο μου «Ο μύθος περίεπανάκαμψης του Γ. Καρατζαφέρη» και όσα επακολούθησαν θέλω κατ’ αρχάς να τον ευχαριστήσω διότι αποκαθιστά την αλήθεια σε όσα ανεύθυνα, ατεκμηρίωτα και κακεντρεχή αναφέρθηκαν από τον εκπρόσωπο τύπου (!!) του ΛΑΟΣ κ. Χάρη Καλούδη.  

το σχόλιο του κ. Α. Μπαμίχα στο f/b
Έθεσε και ένα ερώτημα ο κ. Μπαμίχας στο τέλος του σχολίου «Τι νόημα έχει η κριτική για έναν πολιτικό που δεν είναι στον χώρο που βρίσκεσαι…»
Αν κύριε Μπαμίχα αντιστρέψω το ερώτημα θα μπορούσα επίσης να ρωτήσω, τι νόημα έχει ο κ. Γ. Καρατζαφέρης να κάνει κριτική στον Α. Σαμαρά, στον Βενιζέλο, στον Τσίπρα κ.ο.κ.
Δεν λειτουργώ με πνεύμα πολιτικής εμπάθειας, και δεν θα λειτουργήσω ούτε και στο μέλλον, όμως όπως και εσείς συμφωνείτε, έχω κάθε δικαίωμα να διατυπώνω την πολιτική μου εκτίμηση παραθέτοντας στοιχεία αλλά και προσωπική άποψη και πάνω σε αυτά δεν έχω αντίρρηση να κριθώ.

Διαβάστε τα όσα έγραψε ο κ. Καλούδης σαν εκπρόσωπος του γραφείου τύπου του ΛΑΟΣ και πέστε μου αν αυτό είναι επίπεδο πολιτικού διαλόγου – αντιλόγου ( για τις υπόλοιπες γραφικότητες κάποιων ανεγκέφαλων που νομίζουν ότι «χουλιγκανίζοντας» κάνουν πολιτικό διάλογο δεν αξίζει και δεν πρόκειται να ασχοληθώ..)
Στα έξι χρόνια στον ΛΑΟΣ εξάντλησα κάθε περιθώριο καλής πίστης προς τον πρόεδρο κ. Γ. Καρατζαφέρη, δυστυχώς στο τέλος εκτίμησα ότι τελικά έχει έναν συγκεκριμένο πολιτικό ρόλο μέσα στα πλαίσια του συστήματος, να αποτελέσει το ανάχωμα στο εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα, κάτι που ο ίδιος το έχει παραδεχθεί..(τακτική του ιδεολογικού ευνουχισμού)

Τώρα προφανώς βρισκόμαστε σε διαφορετικούς πολιτικούς φορείς και διαφορετικούς ιδεολογικούς προσανατολισμούς, να θυμάσαι όμως ότι στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 ο κ. Γ. Καρατζαφέρης ζήτησε από τον  Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου Εμμανουήλ Κώνστα την εκλογική στήριξη του ΛΑΟΣ και την συμμετοχή στελεχών του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στα ψηφοδέλτια του κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον Γ.Γ. του Ε.Μ. αν αυτό σας λέει κάτι..
Δεν θέλω να επεκταθώ ανοίγοντας νέες αντιπαραθέσεις που όπως απεδείχθη κάποιοι δεν τις αντέχουν, οφείλω να επισημάνω ότι η δική σας παρέμβαση κ. Μπαμίχα είχε την απαιτούμενη σοβαρότητα και το ανάλογο πολιτικό ύφος και ήθος.

Με εκτίμηση
Σπύρος Παπαδόπουλος    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π