Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Χαμένος αγώνας όποιος δεν δόθηκε..


Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Σκοτίας θα μπορούσε να είναι ακόμα και αδιάφορο! Η ισχύς του επεκτείνεται κυρίως στο τώρα, στον δημοσιογραφικό χρόνο. Το γεγονός της επικράτησης του «Οχι» και της απόφασης των Σκοτσέζων να παραμείνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ήσσονος σημασίας για τη μακροϊστορική εξέλιξη στο νησί, που κάποτε ήταν η έδρα μιας αυτοκρατορίας. 
Από τη στιγμή που ετέθη στο τραπέζι το θέμα του... διαζυγίου (όπως το έθεσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον), είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί. Οταν ραγίσει το γυαλί σε μια σχέση, η ζημιά δεν αποκαθίσταται. Αλλωστε, ο ψυχολογικός χωρισμός είναι πολύ πιο
βαρύς και τελεσίδικος από τον τυπικό. Αυτό ισχύει για όλες τις εκφάνσεις του ανθρώπινου βίου - και για τα ζευγάρια αλλά και τα έθνη που «συγκατοικούν».

Ωστόσο, την πατρίδα μας θα μπορούσε να παραδειγματίσει το κέρδος που είχε η Σκοτία από τον αγώνα εκείνων που ήθελαν απόσχιση από το Ηνωμένο Βασίλειο! Μπορεί να ηττήθηκαν και να νιώθουν αποκαρδιωμένοι, για την ώρα, αλλά αποκόμισαν οφέλη για την πατρίδα τους. Τα πατριωτικά και εθνικά κίνητρά τους δεν οδήγησαν σε άκαρπους αγώνες. Ηδη η κυβέρνηση της Βρετανίας δεσμεύτηκε ότι έως τον Ιανουάριο θα έχει καταρτιστεί ένα αναλυτικό σχέδιο για τη διεύρυνση των εξουσιών της Σκοτίας και για ελάφρυνση της φορολογίας της.

Αν οι Σκοτσέζοι πατριώτες δεν έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις για να χαλαρώσει η θηλιά που τους έχει περάσει η κεντρική εξουσία, όλες οι αδικίες σε βάρος αυτών των υπερήφανων ανθρώπων θα συνεχίζονταν και θα πολλαπλασιάζονταν.

Στην Ελλάδα, το σύμπλοκο των εξουσιών που θέλει τον λαό μας υπόδουλο της τρόικας, και συγκεκριμένα της Γερμανίας, θέλει να πείσει τους πάντες ότι ο ίδιος ο αγώνας για περισσότερη ελευθερία συνιστά αυτοκτονία!Επαναλαμβάνουν μέσω των αδρά αμειβόμενων προπαγανδιστών τους ότι με το παραμικρό «κιχ» που θα ακουστεί από τους πολίτες θα επιβληθούν συντριπτικά αντίποινα. 


Η ζωή λατρεύει να διαψεύδει τέτοιους Νενέκους...

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Καλό είναι οι γραφικοί της Δημοκρατίας να μελετήσουν και λίγη διεθνή πολιτική ιστορία, αν σκαμπάζουν Αγγλικά, απ' το να αναλώνονται σε επιδείξεις ασχετωσύνης, όπως η παραπάνω, πέραν, φυσικά, από τη γνωστή φιλοσαμαροφιλολογία.
    Ο εθνικισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται υπό επίσημο διωγμό(βλ. BNP, EDL Britain First κλπ). Μετά βίας το UKIP καταφέρνει και διασώζεται τσαλαβουτώντας στα νερά της πολιτικής ορθότητας. Ο δε αρχηγός του, Ν.Farage, προπηλακίστηκε άγρια από τους νταήδες του SNP, όταν πήγε να μιλήσει στο Εδιμβούργο για την Ένωση, οι οποίοι τον αποκαλούσαν "racist scum", επειδή μιλά κατά των λαθρομεταναστών και της αγαπημένης τους ΕΕ. Μιας ΕΕ, που ήταν έτοιμη να απορροφήσει την αγαπημένη τους Σκωτία και να την εντάξει στον υπερεθνικό, πολυπολιτισμικό πολτό των Βρυξελλών. Ο δε Alex Salmond είχε δηλώσει περιχαρής, αφού πρώτα είχε αποκλείσει από το δημοψήφισμα 1.500.000 "Angloscots", ήτοι Σκώτους κατοικούντες στην Αγγλία κι ακραιφνείς Ενωτικούς, ενώ παράλληλα ενσωμάτωσε όλους τους αλλόφυλους μετανάστες και την αριστερόπληκτη πιτσιρικαρία των μεγάλων αστικών κέντρων, κατεβάζοντας το όριο ψήφου στα.. 16, ότι η ανεξάρτητη Σκωτία θα δεχόταν 24.000 μετανάστες ετησίως.. Εντόπισα τουλάχιστον τρεις μαζώξεις μουσουλμάνων στα τζαμιά της Γλασκώβης, όπου οι "εθνικιστές" του SNP τους μιλούσαν για την "ανεξαρτησία"..
    Τι πραγματικά συμβαίνει στο Νησί; Θα το χαρακτήριζα "ο θάνατος ενός Έθνους". Ένας λαός με ατσάλινο πατριωτικό φρόνημα, που χαλυβδώθηκε μέσα από δυο παγκοσμίους πολέμους, οδηγήθηκε σιγά-σιγά στην παρακμή και την αποσύνθεση. Η Σκωτία, κατεστραμμένη από τον φιλελευθερισμό της Θάτσερ, τον οποίο κάποιοι εγχώριοι "εθνοφιλελεύθεροι" νενέκοι υμνούν, κατέστη προπύργιο των Εργατικών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν το παρελθόν για να χτίσουν των μύθο των "σατανικών, Άγγλων Τόρηδων". Απο κει και πέρα, η παγκοσμιοποίηση και η χαλάρωση των μεταναστευτικών νόμων που έφερε η κυβέρνηση του ανεκδιήγητου Blair, ήταν απλά το τελειωτικό χτύπημα. Ο δρόμος για τους ακροαριστερούς του SNP, που ονειρεύονταν μια "independent socialist Scotland" ήταν ανοιχτός..
    Φανταστείτε ένα παρόμοιο δημοψήφισμα σε μια Ελλάδα του μέλλοντός μας, με τους διωγμένους από το σαμαρισμό στο εξωτερικό Έλληνες αποκλεισμένους, και μ' όλους τους μουσουλμάνους τριτοκοσμικούς εντός. Μακρινό; Όχι και τόσο..
    Οι Βρετανοί έχουν αρχίσει και το ψυλλιάζονται, γι' αυτό και σιγομουρμουρίζουν πως η πραγματική ανεξαρτησία θα επέλθει τη μέρα που το Ηνωμένο Βασίλειο θα αποχωρήσει από την ΕΕ και θα απαγκιστρωθεί από τους σατανικούς της νόμους. Τους το ευχόμαστε και συντασσόμαστε με τους ηρωικούς Loyalists, πραγματικούς απογόνους τους Sir Oswald Moshley, που το βράδυ των αποτελεσμάτων βγήκαν με τσαμπουκά στη St.George square της κατακόκκινης Γλασκώβης και, μέσα στη χάβρα των αριστεριστών, σήκωσαν τη Union Jack φωνάζοντας το διαχρονικό, πολεμικό σύνθημά τους: No Surrender!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π