Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

Θεσμοθετημένος ανθελληνισμός


«Ζήτησε από τη διεύθυνση του σχολείου του να γίνεται έπαρση της ελληνικής σημαίας και να ακούγεται στο προαύλιο ο Εθνικός Υμνος της χώρας μας μία φορά την εβδομάδα και... ανταμείφθηκε με τριήμερη αποβολή και χαρακτηρισμούς όπως "αναρχικός","ακραίος" και "φασίστας"»
Το  πρωτοσέλιδο θέμα της «δημοκρατίας» αριστερά,  δείχνει ξεκάθαρα πόσο γρήγορα μπάζει νερά ο κρατικός Τιτανικός.
Το επεισόδιο στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης είναι ακόμα μια πράξη στο ελληνικό δράμα, όπου οι φορολογούμενοι πληρώνουν από το υστέρημά τους τους μισθούς, τα προνόμια και τις παροχές
εκείνων που εχθρεύονται το έθνος και επιθυμούν διακαώς να σβήσουν τα ιστορικά ίχνη μας και να καταργήσουν την αντίληψη που έχει καθένας από εμάς για την προέλευση και τον προορισμό του.

Ο διευθ. του 2ου ΕΠΑΛ Τσερμπάκ πρώτος αριστερά
κάτω από το βλέμμα του ανώμαλου και σφαγέα
Κεμάλ Αττατούρκ στο κάδρο
Η γλώσσα, η συλλογική μνήμη, ο λαός, το έδαφος, οι πόροι, τα πάντα υπό αίρεση και σε κατάσταση πολιορκίας. Εκείνοι που προειδοποιούσαν από νωρίς χλευάστηκαν και κατηγορήθηκαν ως «συνωμοσιολόγοι» και «υπερβολικοί». Μέχρι που η πραγματικότητα ξεπέρασε σε ζόφο ακόμα και τις πιο απαισιόδοξες εκτιμήσεις.

Δεν είναι τυχαίο που από το υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων αφαιρέθηκε ο προσδιορισμός «Εθνικής», για να μην επιστρέψει - παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κυβερνώντος κόμματος.

Ούτε είναι σύμπτωση ότι η Μαρία Ρεπούση με την κατάπτυστη σύλληψη του «συνωστισμού» αποτελεί μια διακομματικά προβεβλημένη παρουσία στον δημόσιο βίο και στην εκπαίδευση.

Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης
Το μέγεθος της προέλασης των μισελλήνων εντός της χώρας μας μπορεί να γίνει αντιληπτό και από την απάντηση του διευθυντή του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης Κύριλλο Τσερμπάκ για την αποβολή του μαθητή με τις... παράλογες απαιτήσεις: «Το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι στη δικαιοδοσία των μαθητικών κοινοτήτων, τους δώσαμε μια ώρα για να το συζητήσουν και ζητήσαμε να απευθυνθούν στο υπουργείο Παιδείας».

Να απευθυνθούν οι μαθητές στο υπουργείο Παιδείας για να γίνεται έπαρση της σημαίας μας και να ακούν τον Εθνικό Ύμνο! 

Οι Εφιάλτες είναι εδώ. Εξουσιάζουν και μας δείχνουν τι σημαίνει ξενοκρατία...

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π