Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Οφειλομένη διευκρίνιση


Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ζητήσαμε από τον Ηλία Πολατίδη τον οποίο και εκτιμούμε για τις εθνικιστικές του θέσεις να μας στείλει το βιογραφικό του σημείωμα δεδομένου ότι ήταν υποψήφιος στον νομό Σερρών με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, όπως αντίστοιχα είχαμε ζητήσει να μας δώσουν  συνεντεύξεις (αποστολή ερωτηματολογίου) αρκετοί βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι αφού στην αρχή αποδέχθηκαν την πρότασή μας και μας ευχαρίστησαν για αυτή μας την πρωτοβουλία στην συνέχεια δεν ανταποκρίθηκαν (έδωσαν αλλού όμως) για λόγους που δεν γνωρίζουμε με εξαίρεση τον συν. Γιάννη Σχοινά του οποίου αναρτήσαμε ένα απλό βιογραφικό.

Ο Ηλίας Πολατίδης μας είπε ότι δεν θα στείλει βιογραφικό, δεν ήθελε ακριβώς να θεωρηθεί σαν ψηφοθηρική ενέργεια, άλλωστε ο ίδιος στις Σέρρες ‘εχει δημιουργήσει ένα κοινό χιλιάδων ανθρώπων που τον ψήφιζαν για τις ιδέες του…μας έστειλε λοιπόν ένα άρθρο που είχε καθαρά εθνικιστικό περιεχόμενο (εμείς βάλαμε τον τίτλο από το περιεχόμενο του κειμένου) και αφορούσε τις ανησυχίες του για το εθνικιστικό κίνημα και την πρότασή του για την συγκρότηση μιας εθνικιστικής παρατάξεως.

Εμείς θεωρήσαμε σκόπιμο να γράψουμε δυο λόγια προλογικά προβάλλοντας την υποψήφιότητά του χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει και με δεδομένο ότι η θέση μας ήταν ξεκάθαρη για τις εκλογές, ότι δεν υποδεικνύουμε ποιον εθνικιστικό ή πατριωτικό φορέα να ψηφίσουν οι επισκέπτες του ιστολογίου μας αλλά ότι και να ψηφίσουν να επιλέξουν καταξιωμένους εθνικιστές.
Ο όποιος σχολιασμός λοιπόν του άρθρου του συν. Ηλία Πολατίδη λογικά θα έπρεπε να αφορά την ουσία του κειμένου που ήταν η επόμενη μέρα των εκλογών γύρω από την δημιουργία μιας εθνικιστικής παρατάξεως και όχι η προσωπική επίθεση, η κακόβουλη και χωρίς επιχειρήματα κριτική, το απαράδεκτο ύφος γραφής και η φρασεολογία που δεν μπορεί να χαρακτηρίζει εθνικιστή με ανάλογη του όρου πολιτική παιδεία, και αναφερόμαστε σε ένα και μοναδικό σχόλιο του κ. Λεόντιου Αλεξάνδρου τον οποίο δεν γνωρίζουμε και δεν μας είχε συνηθίσει με κάποια άλλα σχόλια του σε τέτοια εκροή απωθημένων. Βεβαίως και δικό μας λάθος που αφήσαμε το σχόλιο του να δημοσιευθεί δημιουργώντας εντυπώσεις ( προς γνώση και συμμόρφωση δική μας) έτσι αφαιρέσαμε το σχόλιο και την απάντηση του Ηλία Πολατίδη, για αυτό και δεν δημοσιεύσαμε επίσης δυο σχόλια από HARVSPEX και kounoupi τα οποία βέβαια είχαν σωστό και εποικοδομητικό ύφος..

Κάνουμε αυτή την διευκρίνιση μετεκλογικά ακριβώς για να μην θεωρηθεί .. «ψηφοθηρικών προθέσεων»  αλλά και γιατί επί της ουσίας θεωρούμε ότι το άρθρο του συν. Ηλία Πολατίδη αποτελεί μια βάση για διάλογο για το παρόν και το μέλλον του εθνικιστικού κινήματος.
Κοινός Παρονομαστής

Υ.Γ. Έτσι για την ιστορία να πούμε ότι ο Ηλίας Πολατίδης διατήρησε το ποσοστό του 2,05% σε σχέση με τις αντίστοιχες βουλευτικές εκλογές του 2012 υπερβαίνοντας κατά μία και πλέον ποσοστιαία μονάδα του πανελλαδικο΄'υ μέσου όρου που ήταν το ποσοστό του ΛΑΟΣ που ήταν 1% αν αυτό λέει κάτι σε κάποιους σκεπτόμενους 

1 σχόλιο:

  1. Πρὸς τὶ ἡ ἔκπληξις συναγωνισταὶ γιὰ τὴν συμπεριφορὰ τῆς Χρυσῆς(;) Αὐγῆς; Τώρα τοὺς μάθατε; ἀπὸ πότε ἔγιναν ἐθνικιστὲς ἐξομοιούμενοι μὲ ἐμᾶς οἱ ἀείποτε ἐθνικοσοσιαλιστές;; Ποῦ ἦταν αὐτοὶ ὅταν ἐμεῖς τρέχαμε στὰ βουνὰ καὶ τὶς ραχοῦλες προβάλλοντες τὸν Ἑλληνικὸ Ἐθνικισμό;; Ὅσοι ἀπὸ αὐτοὺς ἐπιθυμοῦν νὰ ἐνταχθοῦν στὸν Ἑλληνικὸ Ἐθνικισμὸ καλοδεχούμενοι. Ὡς Ἕλληνες Ἐθνικιστὲς ὅμως καὶ ὄχι ὡς Χρυσαυγίτες τοῦ Ἄλιστερ Κρώλυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π