Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Η κοσοβοποίηση της Θράκης (μας)


Hans Heinrich Hansen with Ahmet Mete, President of
the Consultative Committee of the Turkish Minority of
Western Thrace  (CCTMWT - BTTADK) and
Mufti of Xanhti (Ψευτομουφτής)
«Ο Τσίπρας ζητά από τους Ευρωπαίους εταίρους ισότιμη συμπεριφορά και διάλογο, αλλά αυτό δεν το εφαρμόζει στη μειονότητα. Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε μια περιοχή όπου δεν εκπληρώνονται τα βάσει συνθηκών δικαιώματά της. Η στάση της Ελλάδας στο θέμα της τουρκικής μειονότητας και της δημοκρατίας είναι απαράδεκτη». Αυτή η κατάπτυστη δήλωση, με την οποία εγκαλείται η πατρίδα μας για έλλειμμα δημοκρατίας και καταπίεση της ανυπάρκτου «τουρκικής» μειονότητας, έγινε από ένα όργανο του Βερολίνου, κάποιον Χανς Χάνσεν.
Αυτός είναι ο γερμανικής καταγωγής πρόεδρος της οργάνωσης «Ομοσπονδιακή Ενωση Εθνικοτήτων Ευρώπης» (FUEN), που λειτουργεί με τις ευλογίες και την στήριξη της Ε.Ε. και με χρηματοδότηση κυρίως γερμανική. Στην ιστοσελίδα της (στη διεύθυνση www.fuen.org/funded-by) μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι η ύπαρξη της οργάνωσης εξαρτάται άμεσα από τη βούληση και τους σχεδιασμούς του γερμανικού κράτους.

Η FUEN έκανε «όργια σε βάρος της Ελλάδας στο ανθελληνικό συνέδριό της, που πραγματοποιήθηκε από την προηγούμενη Τετάρτη έως την Κυριακή στην Κομοτηνή». Εκεί, μίλησε ο ψευδομουφτής της Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και ζήτησε δημοψήφισμα για να αναγνωριστεί η τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα!
Φυσικά, τον τόνο στην όλη εκδήλωση έδωσε ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλί Ριζά Ακιντζί, που είπε: «Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης είναι η κληρονομιά των Οθωμανών στα Βαλκάνια και τελεί υπό την εγγύηση της Συνθήκης της Λοζάνης. Οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης προσδοκούν ισότιμα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δικαιώματα».

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών δεν αφιέρωσε στην υπόθεση κάτι περισσότερο από μια γενικόλογη δήλωση, με την οποία αποκρούονταν οι ισχυρισμοί της ανθελληνικής γερμανοτουρκικής σπείρας.

Ωστόσο, επειδή ο στόχος των προαναφερθέντων είναι ορατός (η κοσοβοποίηση της Θράκης) και οι μεθοδεύσεις τους άθλιες, καλό είναι να παρθούν επιτέλους οι δέουσες αποφάσεις. Το προξενείο στην Κομοτηνή πρέπει να κλείσει. Τύποι σαν τον κάθε Χάνσεν, τον Μέτε, αλλά και τον Τούρκο πρόξενο πρέπει να απελαύνονται και να κηρύσσονται «personae non gratae».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π