Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ας πούμε την αλήθεια !

Ας πούμε την αλήθεια . Χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.
Δοξάζουμε τον Θεό και ευγνωμονούμε την πολιτεία και τον στρατό που νίκησαν και εξουδετέρωσαν τον Βελουχιώτη και τους ομοϊδεάτες του. Έσωσαν την Ελλάδα από έναν εφιάλτη 40 χρόνων . Έσωσαν την Ελλάδα από μία 40χρονη δικτατορία, την κομμουνιστική δικτατορία.
Το 1945 που σκοτώθηκε ο Βελουχιώτης δεν υπήρχαν Γερμανοί, Ιταλοί, Βούλγαροι στην Ελλάδα. Γιατί ήταν στο βουνό ; γιατί πολεμούσε το 1945 ο Βελουχιώτης ; Δεν πολεμούσε ενάντια στους κατακτητές , πολεμούσε ενάντια στην Δημοκρατία θέλοντας να επιβάλει στην Ελλάδα την ιδεολογία του , την κομμουνιστική δικτατορία.
Ευτυχώς δεν τα κατάφερε !
Αλλά και κατά την διάρκεια της κατοχής πολλές φορές η . . . . αντιστασιακή δράση του Βελουχιώτη ήταν απίστευτη. Στις 17 Απριλίου 1944 τα πρωτοπαλίκαρα (;) του πρωτοκαπετάνιου (;) σφαγίασαν 300 αγωνιστές της αντιστασιακής οργάνωσης ΕΚΚΑ – 5/42 σύνταγμα ευζώνων μαζί με τον επικεφαλής τους συνταγματάρχη Ψαρρό. Ένα από τα πολλά παρόμοια γεγονότα για τα οποία κανείς “δημοκράτης” σήμερα δεν μιλάει. Αντίθετα η προτομή του σφαγιασθέντα Συνταγματάρχη Ψαρρού στην Άμφισσα, αφού μετακινήθηκε από την περίοπτη θέση που ήταν, παραμένει κρυμμένη σε κάποια γωνιά κάτω από δέντρα δίπλα σε σκουπίδια ενώ για τον σφαγέα του Ψαρρού , για τον Βελουχιώτη υπάρχει τεράστιος ανδριάντας στην κεντρική πλατεία της Λαμίας.
Ας πούμε την αλήθεια !
Την περίοδο 1945 – 1949 πολεμούσαν από την μια ο Βελουχιώτης και οι ομοϊδεάτες του για να επιβάλουν με την ένοπλη βία την κομμουνιστική δικτατορία ( όπως έγινε σε όλα τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη ) και από την άλλη η Ελληνική Δημοκρατία, ο Ελληνικός Στρατός, ο Ελληνικός Λαός για να διαφυλάξουν την Ελευθερία. Ο κομμουνιστής – συναγωνιστής του Μπελογιάννη και καταδικαστείς μαζί με τον Μπελογιάννη σε θάνατο το 1952 ( πήρε χάρη λόγω του νεαρού της ηλικίας του ) Τάκης Λαζαρίδης έγραψε βιβλίο το 1988 στο οποίο έλεγε: “Τι πήγαμε να κάνουμε; Ευτυχώς που δεν μας άφησαν ! Σύντροφοι ευτυχώς ηττηθήκαμε !” .

Γι αυτό ας πούμε την αλήθεια ! Ευτυχώς ηττήθηκε ο Βελουχιώτης. Ευτυχώς νικήσαμε ! Ευτυχώς νίκησε η Δημοκρατία ! Ευτυχώς νίκησε ο Ελληνικός Λαός !

Με εκτίμηση 
ΘΩΜΑΣ ΤΟΥΣΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π