Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Προσαρμόσου στον χρυσό κανόνα του κοινοβουλευτισμού....


Μετέτρεψαν τα νησιά μας σε κολαστήρια ψυχών, Λαθρομεταναστών, Προσφύγων και Ελλήνων.
Μετέτρεψαν το Λιμενικό Σώμα σε γραφείο ρυμούλκησης υπερφορτωμένων πλωτών, με προορισμό την Κω, την Ρόδο, τη Λέσβο και τη Χίο.
Μετέτρεψαν τους αστυνομικούς και τους Λιμενικούς που υπηρετούν εκεί σε προπηλακιζόμενες Φιλιπινέζες χωρίς δικαίωμα ανάπαυσης, διαμαρτυρίας ή αντίστασης.
Οι χιλιάδες των αστράτευτων φυγάδων, που αρνήθηκαν να υπερασπιστούν την πατρίδα τους από τους φονιάδες του ΙΣΙΣ ή τους χρηματοδοτούμενους υπηρέτες του Ερντογάν, του Κατάρ και των ΗΠΑ, ονομάσθηκαν «πρόσφυγες πολέμου» από κάποια κυρία Τασία που παρίστανε την υπουργίνα πριν ακόμη της ανατεθούν καθήκοντα. 

Οι κομματικές ηγεσίες των συστημικών κομμάτων πρωταγωνίστησαν στην ενοχοποίηση όλων όσων εξέφραζαν σκεπτικισμό ή αντιρρήσεις. Έφτιαξαν και νόμους τιμωρητικούς, ακόμη και της έκφρασης.
Οι αγράμματοι και οι πρόθυμοι των σχολών δημοσιογραφίας μαζί με τους κομματικούς και τους επιλεκτικά ευαίσθητους, ανέλαβαν να περάσουν στην κοινωνία την εικόνα που τους ζήτησαν τ’ αφεντικά τους. Και το κατάφεραν.
Κι εμείς που, «χρωστάμε της Μιχαλούς»;
Κι εμείς, που «δεν έχει ο κώλος μας βρακί να βάλει»,;
Κι εμείς που «δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει το αύριο»;
Παρακολουθούμε… Γκρινιάζουμε… και … Προσαρμοζόμαστε!
Τρελαμένοι με τη σκέψη ότι οι επιλογές μας περιορίζονται ανάμεσα σε κάποιους «πουλημένους», σε κάποιους «γόνους ευγενών πολιτικών» και σε κάποιους «βαρεμένους», προσαρμοζόμαστε στον χρυσό κανόνα του κοινοβουλευτισμού, εν ώρα κρίσης, που λέει: «Μαμ…κακά…και νάνι», κατά παραλλαγή των τριών μαϊμούδων του «Άκου… Βλέπε… Σιώπα…».
Π.Ι.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π