Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

Παράδειγμα προς μίμηση η Ουγγαρία - Κλείνει τα σύνορα στους εισβολείς.


Την στιγμή που η δικτατορία της μεταπολίτευσης, των προδοτικών κομμάτων (δεξιάς και αριστεράς), με επικεφαλής τους κομμουνιστές της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ (νεότερη έκδοση της ΝΔ) την οποία στηρίζει και η ψοφοΔεξιά, εξοντώνουν οικονομικά τους Έλληνες, οδηγώντας τους σε ολοκληρωτική πτώχευση, ξεπουλώντας ότι δεν πρόλαβαν να πουλήσουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ την δημόσια περιουσία, υλοποιούν, κατόπιν εντολής των αφεντικών τους, το σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος αντικαθιστώντας τον πληθυσμό της, αφού καθημερινά βάζουν ολόκληρα χωριά (3.000 ξένους ημερησίως) για να μπορέσουν να αλώσουν ολοκληρωτικά την πατρίδα μας και να βάλουν την ταφόπλακα, οι Ούγγροι στήνουν γραμμές άμυνας από τις ορδές του Ισλάμ που απειλούν πλέον ολόκληρη την Ευρώπη. 
  

Έτοιμος τον Νοέμβριο θα είναι το σιδηρόφραχτο τείχος που ετοιμάζουν οι αρχές της Ουγγαρίας στα σύνορα με τη Σερβία. Παράλληλα, όπως έκαναν γνωστό οι Ούγγροι, θα αναπτύξουν χιλιάδες αστυνομικούς για να ανασχεθεί η μεγάλη ροή προσφύγων και λαθρομεταναστών.

Η Ουγγαρία ανήκει στον Χώρο Σένγκεν της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου επιτρέπεται στους υπηκόους των κρατών μελών να ταξιδεύουν χωρίς διαβατήρια, γεγονός το οποίο την καθιστά ελκυστική για τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες που διέρχονται από κράτη των Βαλκανίων που δεν ανήκουν στην ΕΕ. Η Ουγγαρία έχει καταγράψει μέχρι στιγμής φέτος την υποδοχή 100.000 προσφύγων και λαθρομεταναστών, υπερδιπλάσιων δηλαδή από τους 43.000 που είχε υποδεχθεί η χώρα ολόκληρο το 2014.
Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους έχουν εγκαταλείψει χώρες όπου μαίνονται ένοπλες συρράξεις, όπως η Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ, ανάμεσα τους λιποτάκτες, πράκτορες και δολοφόνοι τζιχαντιστές.


Ο προσωπάρχης του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, ο Γιάνος Λάζαρ, δήλωσε ότι η ανάπτυξη περισσότερων συνοριοφρουρών είναι απαραίτητη λόγω αυτής που αποκάλεσε όλο και πιο επιθετική και αποφασισμένη συμπεριφορά των λαθρομεταναστών. «Αρκετές χιλιάδες αστυνομικοί θα αναπτυχθούν στα σύνορα με τη Σερβία και η αποστολή τους θα είναι να προασπίσουν αυτό το τμήμα των συνόρων», ανέφερε ο Λάζαρ σε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος του υπουργικού συμβουλίου.


Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας σκοπεύει να έχει ολοκληρώσει τον φράκτη ύψους 3,5 μέτρων κατά μήκος των συνόρων μήκους 177 χλμ. με τη Σερβία, ένα έργο που επικρίνουν έντονα το Βελιγράδι και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ως τον Νοέμβριο.

Ο Λάζαρ εισηγήθηκε επίσης να συγκληθεί το ουγγρικό κοινοβούλιο για μια ειδική συνεδρίαση προ ημερησίας διατάξεως προκειμένου να καταστεί αυστηρότερος ο ποινικός κώδικας και να καταστεί η παράνομη μετανάστευση ή η πρόκληση φθοράς στον φράκτη ποινικό αδίκημα που θα επισύρει ποινή φυλάκιση έως και τεσσάρων ετών.
 
Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση θα προτείνει επίσης πολύ βαρύτερες πηγές για τη διακίνηση ανθρώπων.

Ο Άνταν Ρόγκαν, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος Φίντες («Ένωση Νεαρών Δημοκρατών»), δήλωσε ότι από 200.000 ως 300.000 μετανάστες και πρόσφυγες εκτιμάται ότι θα προσπαθήσουν να φθάσουν στη δυτική Ευρώπη διαμέσου της Ουγγαρίας φέτος. Ήδη, διά θαλάσσης έχουν φθάσει στο έδαφος χωρών της ΕΕ 150.000 άνθρωποι εντός του 2015.

Ο Όρμπαν προασπίζεται τα μέτρα που έχει λάβει συσχετίζοντας τη μετανάστευση με την τρομοκρατία, την αύξηση της εγκληματικότητας και της ανεργίας και προσθέτει ότι η Βουδαπέστη χρειάζεται να αναλάβει δράση μονομερώς, καθώς η ΕΕ ως σύνολο δεν δίνει λύση.
Η Ουγγαρία έχει επισημάνει και άλλα παραδείγματα χρήσης τέτοιων μέσων, όπως ο φράκτης στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, αλλά και ο φράκτης που έχει εγείρει η Βουλγαρία.

Η Βουλή της Ουγγαρίας έχει εξάλλου εγκρίνει νομοθετήματα, αψηφώντας τις επικρίσεις του ΟΗΕ, για την επίσπευση των διαδικασιών επεξεργασίας των αιτήσεων χορήγησης ασύλου και την απόρριψη αιτήσεων από μετανάστες που έχουν περάσει από τρίτες χώρες τις οποίες η Βουδαπέστη θεωρεί ασφαλείς χωρίς να έχουν υποβάλει αιτήσεις ασύλου εκεί.

Στις συνομιλίες του περασμένου μήνα, η ΕΕ δεν κατάφερε να καταλήξει σε μια συμφωνία για την κατανομή των δεκάδων χιλιάδων αιτούμενων άσυλο που βρίσκονται στην Ελλάδα και στην Ιταλία στα άλλα κράτη μέλη για τα επόμενα δύο χρόνια, αναβάλλοντας τη λήψη σχετικής απόφασης ως τα τέλη της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π