Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!


12 σχόλια:

  1. Χαρείτε το όχι μαζί με τους συμμάχους σας. http://europaerwache2015.blogspot.gr/2015/10/28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο σου βάζω ένα απόσπασμα από το άρθρο του Θεόδωρου Καραμπέτσου ηγετικού στελέχους του ΕΣΕΣΙ στην Ιταλία.
      "Ας μήν παίζουμε μέ τά Ίέρά καί "Οσια! Ιστορικά ανεπίτρεπτος, ό στενός δεσμός μεταξύ "Ελλήνων καί Γερμανο-Ιταλών εθνικιστών. Ό Ελληνικός Εθνικισμός έπλήγη πισώπλατα άπ' τούς άλλους δύο, σέ μιά στιγμή πού έμεΐς προσπαθούσαμε νά καθιερωθή ό εθνικισμός σάν υπέρτατη καί αναγ­καία διέξοδος τού "Εθνους!
      Τώρα, τί νά πούμε; ποιά είναι τά σημεία ε­παφής μας, πέραν τών Νατοϊκών μυρηκασμών! Οι βλέψεις τών Ιταλών γιά τίς Ιονίους Νήσους ή ή φιλοτουρκική πολιτική τών Γερ­μανών Εθνικιστών;
      http://koinosparanomastis.blogspot.gr/2015/06/blog-post_4.html

      Ο ελληνικός εθνικισμός είναι ΑΝΑΔΕΛΦΟΣ όπως το Ελληνικό Έθνος. Δυστυχώς ακόμα ο ελληνικός εθνικισμός βασανίζεται από τις παιδικές ασθένειές του.

      Διαγραφή
    2. Αραγε αυτο θα μπορουσες φιλε γιωργο να το υποστηριξεις σαν τοποθετηση απευθυνομενος στους κατοικους π.χ του Διστομου,των Καλαβρυτων,του Κομενου Αρτας...?

      Διαγραφή
  2. Εόρτασε φίλε μου την νίκη των συμμάχων μας.Πως ο Μεταξάς από το φασιστικό κίνημα των επιστράτων του 1916 μετατραπεί σε αγγλοδουλο σκυλί για να γίνει πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμείς γιορτάζουμε το ιδίωμα της ράτσας μας να αντιστέκεται σε κάθε είδους επιβουλή και να ζει ελεύθερη. Από όπου κι αν προέρχεται.
      Μ αρέσει που βρίζεις τον εθνικιστή Μεταξά ως αγγλοδουλο σκυλί! Δεν έχεις το θάρρος να καθίσεις μπρος στον καθρέφτη και να δεις τον εαυτό σου, που υποστηρίζεις αυτόν που δολοφόνησε χιλιάδες Έλληνες αμάχους (και μωρά παιδιά) και την βρώμικη φυλή των κάφρων Ούννων. Όταν το κάνεις αναλογίσου σε τι σκύλο έχεις μετατραπεί; Σε Γερμανόσκυλο;

      Διαγραφή
    2. Σου εκανα συγκεκριμενη ερωτηση αλλα δεν απαντησες,μπορεις να κανεις καλη παρεα με τον Αδωνι Γεωργιαδη, τον Σοιμπλε,τον Σουρναρα,τον Ζαν Κοεν,θα βρειτε πολλα κοινα στοιχεια..σου πρωτεινω παντως να κανεις κλικ στιν εττικετα ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και να ανατρεξεις και να διαβασεις προσεκτικα τα θεματα 'ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ' και 'Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ' χαιρε..

      Διαγραφή
    3. ...Δυο πραγματα ακομα,1,Παρε να διαβασεις το Ημερολογιο του Ι,Μεταξα γιανα βγαλεις λιγη τσιμπλα απο τα ματια σου 2.Μηπως εχεις ακουσει ποιας εθνικοτητας γιατρος που τον ειδε τελευταιος ενεχεται για τον..περιεργο θανατο του ? και παλι χαιρε..

      Διαγραφή
    4. Προφανώς άλλαξαν τα σχεδία των αγγλων και δεν τους συνέφερε ο Μεταξάς πλέον απλούστατα.

      Διαγραφή
    5. Πλάκα μου κάνεις που κολλάνε όλα αυτά τα σιωνιστικά σκυλιά του διεθνούς τραπεζικού συστήματος.

      Διαγραφή
    6. Ποια σχεδια ειχαν αλλαξει? Γιατι δεν μας λες ; Η μηπως δεν τον ηθελαν διοτι ισως τους χαλαγε τα σχεδια σε σχεση με τη Γερμανια ? Σου πρωτεινα να διαβασεις το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του Ι.ΜΕΤΑΞΑ των γεγονοτων της εποχης εκεινης πριν και μετα το τελεσιγραφο του Γκρατσι και αφου ειχε προηγηθει βεβαια ο τορπιλισμος της " ΕΛΛΗΣ " -ετσι για να μην ξεχναμε δηλαδη- εσυ τωρα τι μας λες? Επρεπε να πει στον Γκρατσι και στους Ιταλλους ' παρακαλω περαστε ΙΔΟΥ ΗΧΩΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ?? " επειδη,κατα την αποψη σου, ετσι πρεπει να γινεται με τα ιδεολογικα "συγγενη" καθεστωτα; Αφηνοντας ομως πολλες αναπαντητες ερωτησεις μου απλα δειχνεις οτι εχεις επιφανειακες γνωσεις των γεγονοτων αλλα και της ιδεολογιας που φανταζομαι οτι πιστευεις,οσο τωρα για το αν σου κανω πλακα για τα περι Γεωργιαδη κ.λ.π οχι καθολου πλακα,.Γερμανοτσολιαδες του κερατα ειναι και το διατρανωνουν σε καθε ευκαιρια με τα εργα τους και με τα λογια τους !!

      Διαγραφή
  3. Μια παρατηρήσει ο Γεωργιάδης είναι εβραιοτσολιας.Σε όλη την Ευρώπη έχουμε σιωνιστική κατοχή.Εσύ συνέχισε να λες ότι έχουμε γερμανική κατοχή όπως κάθε ακροδεξιός.Η μερκελ είναι εβραϊκής καταγωγής η ευρωπαϊκή ένωση μόνο ευρωπαϊκή δεν είναι κανονικό εβραϊκή ένωση πρέπει να λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και παλι αδιαβαστο σε πιανω,εχω γραψει επανειλημενα για τον ρολο του σιωνισμου, αν διαβασεις δεξια στα πιο αναγνωσιμα θεματα επισης αρθρο μου με τιτλο ' Αδωνις Γεωργιαδης,Συγνωμη σε ολα' ισως συνενοηθουμε,οσο για το..'ακροδεξιος' βρηκες ανθρωπο να χαρακτηρισεις, θα γελανε οσοι με γνωριζουν,οσο τωρα για την εβραιωπη ευχαριστουμε για την...διαφωτιση,μολις ανακαλυψες το αυγο του Κολομβου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π