Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Το ότι διώξαμε τη μαϊμού από το σβέρκο μας δεν σημαίνει ότι έφυγε και το τσίρκο !




Την ώρα που ένα ένα τα Ευρωπαϊκά κράτη δείχνουν να πήραν το μήνυμα αρχίζουν να κλείνουν τα σύνορα στους…. «πρόσφυγες» το ελλαδικό τσίρκο συνεχίζει να παίζει την ίδια παράσταση. Μάλιστα ο αρμόδιος υπουργός για την μετανάστευση Μουζάλας εξέφρασε την ανησυχία του για τον κίνδυνο να επικρατήσει η άποψη της μετατροπής της Ευρώπης σε φρούριο και να εγκαταλειφθεί η πολιτική της υποδοχής και διαχείρισης των μεταναστών με ανθρωπιστική προσέγγιση και δήλωσε πως «Η τρομοκρατία θα έχει νικήσει αν αλλάξει η Ευρώπη και από Ευρώπη των αξιών γίνει Ευρώπη φρούριο» δείχνοντας τις προθέσεις της κομμουνιστικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει την πολιτική που καταστρέφει την Ελλάδα, αυτή των ανοιχτών συνόρων.
Και αν αναλογισθούμε πως με κλειστά τα σύνορα από τις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες την ώρα που τους επόμενους μήνες αναμένονται 4.000.000 λαθραίοι από μουσουλμανικές χώρες ο κίνδυνος του εγκλωβισμού τους στην Ελλάδα είναι πλέον ορατός.
Πρώτη η Πολωνία με τον Πολωνό Κόνραντ Σιμάνσκι, ο οποίος θα αναλάβει το υπουργείο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στην κυβέρνηση που βρίσκεται υπό σχηματισμό στη Βαρσοβία, δήλωσε πως η χώρα του δεν μπορεί να δεχθεί μετανάστες βάσει των ποσοστώσεων της Ε.Ε. μετά τις τρομοκρατικές αυτές επιθέσεις.
Ο δε Πολωνός υπουργός Εξωτερικών Βίτολντ Βαστσικόφσκι δήλωσε:
 «Εκατοντάδες χιλιάδες Σύριοι έχουν έρθει στην Ευρώπη τελευταία. Μπορούμε να τους βοηθήσουμε να φτιάξουν έναν στρατό. Δεκάδες χιλιάδες νέοι άντρες αποβιβάζονται από τα φουσκωτά με το iPad στο χέρι και αντί να ζητήσουν νερό ή φαγητό, ζητούν να μάθουν πού μπορούν να φορτίσουν τα κινητά τηλέφωνα τους. Αυτοί μπορούν να ελευθερώσουν την πατρίδα τους με τη βοήθειά μας» ήταν τα λόγια του ακριβώς και συνέχισε: «Πρέπει να αποφύγουμε μια κατάσταση όπου θα στείλουμε τους δικούς μας στρατιώτες να πολεμήσουν στην Συρία, την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Σύριοι πίνουν τον καφέ τους στο Βερολίνο και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις».
Η Ιταλία ενίσχυσε τους συνοριακούς ελέγχους σε αεροδρόμια, λιμάνια και οδούς.
Ακόμα και οι Σκοπιανοί σκέφτονται την κατασκευή φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα!
Επίσης και η Ολλανδία θα ενισχύσει την ασφάλεια στα σύνορα και τα αεροδρόμιά της μάλιστα ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε δήλωσε πως οι Ολλανδοί βρίσκονται «σε πόλεμο» με το Ισλαμικό Κράτος που ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στο Παρίσι.

Τι κι αν απαλλαχθήκαμε από την Νέα Δημοκρατία...Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει επάξια την εφαρμογή της νεοφιλελεύθερης εθνομηδενιστικής πολιτικής μάλιστα πιο δυνατά ακόμα κι από αυτήν... Κι όπως έλεγε ο σύντροφος Λένιν:
Το ότι διώξαμε τη μαϊμού από το σβέρκο μας δεν σημαίνει ότι έφυγε και το τσίρκο !

Δήμητρα Παπαγεωργάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π