Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Πεθαίνει η Ελλάδα..Τι πρέπει να κάνουμε;


γράφει ο Θεόδωρος Δούρος
Ο λαός μας κοιμάται! Οι πολιτικοί κάνουν ότι «καλύτερο» μπορούν για τον αφανισμό της Ελλάδος, με τα μνημόνια. Εμείς ανταλλάσουμε γνώμες στο FACEBOOK και με λεονταρισμούς και αφορισμούς ,οι περισσότεροι από εμάς, επί παντός αισθητού, νομίζουμε , ότι κάτι κάνουμε! Θέλουμε την Ελευθερία της Πατρίδας μας και την τιμωρία των προδοτών, χωρίς εμείς να κουνάμε το μικρό δαχτυλάκι μας, με ελάχιστες εξαιρέσεις!!! Θέλουμε να σωθούμε χωρίς να πολεμήσουμε στα πλαίσια του Συντάγματος των Ελλήνων, το οποίο πιθανόν αργότερα το καταργήσουν και το ξαναγράψουν ώστε να μείνουμε στο τέλος και χωρίς νομιμότητα σε έναν μέλλοντα Αγώνα μας ! Αλλοιώνεται η Ταυτότητά μας και εμείς χαμογελάμε!!!! Πνίγεται και εξαθλιώνεται η Ελλάδα και εμείς θέλουμε να είμαστε στο Ευρώ, κι ας ζούμε σαν δούλοι! Θέλετε έτσι να συνεχίσουμε;;;; Υπάρχει λύση και τι πρέπει να κάνουμε; Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση!!

Όμως στα πλαίσια της νομιμότητας νομίζω, ότι οι Δήμοι όλης της χώρας, οι σύλλογοι, τα κόμματα που καταψήφισαν το Μνημόνιο και ο κάθε πολίτης θα πρέπει να συγκεντρώσουν υπογραφές, με βάση τους εκλογικούς καταλόγους, για να απαντήσει ο λαός στα κάτωθι ερωτήματα:
1. Παραμονή ή όχι στο Ευρώ και την Ευρωζώνη με καταγγελία των Μνημονίων και της συνθήκης Σένγκεν.
2. Παραχώρηση βάσης σε νησί μας, στην Ρωσία για να εγγυάται τα σύνορά μας
3. Επιστροφή όλων των μεταναστών, πλην των ορθοδόξων Σύρων Χριστιανών, στις Πατρίδες τους
(Τα ανωτέρω, είναι δυνατόν να γίνουν και ηλεκτρονικά, αλλά οι περισσότεροι Έλληνες δεν γνωρίζουν τον χειρισμό του υπολογιστή.)
Θα πει κανείς, πέραν αυτού, ότι αυτά μπορούν να γίνουν και με δημοψηφίσματα. Δεν αντιλέγω. Ποιος όμως θα το κάνει αν δεν λάβει άδεια από τα αφεντικά του; Έχουμε εξάλλου πείρα του τελευταίου δημοψηφίσματος, όπου το ΟΧΙ των Ελλήνων σε νέα οικονομικά μέτρα ,μετατράπηκε σε ΝΑΙ με το τρίτο Μνημόνιο. Ίσως επακολουθήσει και τέταρτο πέμπτο κλπ Μνημόνιο μέχρι να αφανιστούμε και Βιολογικά



Πρέπει να κάνουμε μια ειρηνική επανάσταση στα πλαίσια του συντάγματος για την σωτηρία της πατρίδας μας. σε τι θα χρησιμευόσουν τα εκατομμύρια υπογραφών των ελλήνων, είναι ένα άλλο θέμα που θα χειριστούν οι νομικοί μας. αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε τώρα να κάνουμε!
αν περιοριζόμαστε σε λεονταρισμούς κρίσεις κλπ και δεν είμαστε ούτε ικανοί για την συλλογή υπογραφών ,τότε καληνύχτα Ελλάδα!
Είμαι ένας απλός ορθόδοξος χριστιανός ,σαν και σας, ανήκω μόνο στην πατρίδα μου την Ελλάδα και σε κανένα κόμμα η οργάνωση φανερή η μυστική!
ας ξυπνήσουμε επιτέλους!!!! όταν ελληνοποιηθούν οι μετανάστες ,και κυρίως πακιστανοί και δημιουργηθούν οι κομματικοί στρατοί, θα είναι πολύ αργά για δάκρυα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π