Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Εκ της Τέφρας μου.. (του Γιώργου Τσιτώνα)


Ενώ έχει πλέον καταντήσει τετριμμένο να μιλάς για αστέγους, Έλληνες πάντα, για πεινασμένα παιδάκια, Ελληνόπουλα πάντα, για αυτοκτονίες, Ελλήνων πάντα που εξακολουθούν αλλά απαγορεύεται η αναφορά σε αυτές, έρχεται το κάθε “επώνυμο” νεγρολάγνο καπουτσοειδές να μιλήσει για περικεφαλαίες και μολών λαβέ!
  Και αν του απαντήσεις θα αρχίσει το γνωστό πιπίλιμα του...ρατσιστή και του φασίστα! Και είναι και καλός λένε οι κακές γλώσσες στο πιπίλισμα…   Αρκετά!!!  Δεν σου αναγνωρίζω βρε κουνιοτράμπαλη τιτίκα το “δικαίωμα” στην “διαφορετικότητα”!!
Πως τολμάς να επικαλείσαι Αρχαία Ελληνική Δημοκρατία και Ξένιο Δία βρε ανιστόρητη κουδουνίστρα!!! Θες αναγνώριση;; Τότε θα δεχτείς και την δική μου “ιδιαιτερότητα”, να σε βλέπω και να σε φτύνω!!
Να σε βλέπω και να σου συμπεριφέρομαι ακριβώς όπως στην Αρχαία Ελλάδα, κοινωνικός αποκλεισμός και κράξιμο να μην μπορείς να ξεμυτίσεις από την τρύπα σου, και αν εκδηλωθείς, εκτέλεση αυθημερόν!! “Πού στη;;” σήμαινε “ Που κάνει πιάτσα!!” στην Αρχαία Ελλάδα που επικαλείσαι τόσο συχνά, για να ξέρεις απόβρασμα την ονοματοδοσία σου!

   Που μου φοράει και μπλουζάκι με τον Τσε το κάθε καπουτσοειδές, χωρίς να έχει καν διαβάσει την γνώμη του για τους “γελοίους ομοφυλόφιλους” όπως τους αποκαλούσε ο κομαντάτε! Που θα μου μιλήσεις για Pride σουρλουλού, πατώντας στα Άγια χώματα τα ποτισμένα με ποταμούς αίματος από Περήφανους Θανάτους και Ολοκαυτώματα από Άντρες που δίδαξαν τον Ηρωικό Θάνατο, την Αυτοθυσία και την πραγματική Υπερηφάνεια!!!
   Στα 21 θεωρείσαι ώριμος να μπεις σε καζίνο, στα 18 έτοιμος να κρατήσεις όπλο και να ψηφίζεις και στα 15 ολοκληρωμένη προσωπικότητα να πάρεις απόφαση αν το πουλάκι σου θα γίνει πολιορκητικός κριός ή μελόντικα… Το χουμε χάσει τελείως λες, δεν μπορεί να υπάρχει πιο κάτω, δεν μπορεί να έχει ακόμα ένα πάτο το βαρέλι!!

   Δεν μπορεί ο κάθε Αλή να παίρνει του κόσμου τα επιδόματα και η οικογένεια του κάθε ηρωικώς πεσόντος ένστολου.. 149€!! Δεν μπορεί να μου κατηγορείς την υπερηφάνεια της καταγωγής μου! Δεν μπορεί να με αποκαλείς ρατσιστή όταν δηλώνω υπέρμαχος της υποστήριξης όλων των λαών μέσω του Φυλετικού Ανθρωπισμού, στον τόπο τους!! 136 δις δολάρια τον χρόνο η συντήρηση των Αμερικανικών στρατευμάτων ανά τον κόσμο, με 30 δις λύνεται λέει το παγκόσμιο πρόβλημα της πείνας, ενώ όση ώρα θα χρειαστώ να ολοκληρώσω αυτό το άρθρο θα έχουν χάσει την ζωή τους από δίψα 3-4 ακόμα παιδάκια..
   Ασφαλώς να δώσουμε δικαιώματα στους ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες, αλλά είτε αυτά που είχαν στη χώρα τους είτε αυτά που θα είχαμε και εμείς εκεί… Αν θέλουν διαφορετική αντιμετώπιση ας πάρουν την χρυσή ευκαιρία παραμάσχαλα να βρουν σπίτι και δουλειά, αλλιώς οδοποιία!!!
  Δεν μπορεί να μου πληρώνεις 300.000 αντιστασιακές συντάξεις, με τις απώλειες των Γερμανών από την δράση των ανταρτών στην Ελλάδα να μην φτάνουν τους 350!!

Αν είναι έτσι κάνε και ένα μνημείο στον τύφο που “πήρε” 700 ναζί!!
  Έχουμε τρελαθεί τελείως!!! Βγαίνουν πορεία Εθνικιστές και γεμίζει ο δρόμος Σημαίες, βγαίνουν πορεία οι πορνΑντίφα και γεμίζει ο δρόμος συντρίμμια!!! Οι γνωστοί άγνωστοι λέει και τα καημένα τα παιδιά κάπου πρέπει να εκτονωθούν.. Ε ας πάνε σε ιερόδουλες!!!
  Έχουμε χάσει πλέον κάθε μέτρο, ο παναριστερισμός ελέω “εθνάρχη” μας διαλύει εκ των έσω, η νεολαία αντί να γυμναστεί και να ανοίξει ένα βιβλίο κάνει ναργιλέ και τσατ…
   Ώστε… αυτό ήταν Έλληνα..; Τα κατάφεραν τελικά; Μας χτύπησαν στις ρίζες, τις παραδόσεις, μας ξεθεμελίωσαν ιδανικά και ήθη;;
  
Και εκεί που λες δεν πάει παρακάτω, αρκετά πια, ας κοιτάξω τον εαυτό μου, ας φύγω για τα ξένα, ήρθε το τέλος, οι χτύποι της καρδιάς της Πατρίδας ίσα που ακούγονται πια, εκείνη ψυχορραγεί και γω νοιώθω μόνος, κουρασμένος, απογοητευμένος, προδομένος…. ακούς μια φωνή από κάπου ψηλά.. “Παλληκάρι μου… Συναγωνιστή μου… Σήκωσε το κεφάλι σου ψηλά σε παρακαλώ, να πάρε και ένα βιβλίο του Ίωνα να διαβάσεις δώρο από μένα, και συνέχισε, οι αντιξοότητες είναι για τους δυνατούς, οι αδύναμοι έρπουν ούτως η άλλως..” Και συνεχίζεις σε πείσμα όλων να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα από όλα αυτά τα ποταπά σκουλήκια, να πολεμάς!! Να κάνεις αυτό που πρέπει και ας γίνει οτιδήποτε!!!
 

Αφιερωμένο στον Συναγωνιστή Γιάννη Σχοινά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π