Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα που οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ


Στις ξένες επιδρομές και επιβουλές που έχει αντιμετωπίσει η Ελλάδα περιλαμβάνεται και η δράση του σταλινοκίνητου ΚΚΕ
Ζούμε σε ένα κράτος όπου μέλη των υπηρεσιών για την προστασία των αρχαιοτήτων θεωρούν ότι στα γυρίσματα μιας τηλεοπτικής σειράς μπορεί να προκαλέσουν φθορές στα μνημεία και ταυτόχρονα υποστηρίζουν ένα κόμμα το οποίο λίγο έλειψε να ανατινάξει την Ακρόπολη!
Στο βιβλίο που εξέδωσε το Αρχηγείον Στρατού (Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού - ΔΙΣ), το οποίο τιτλοφορείται «Η απελευθέρωσις της Ελλάδος και τα μετά ταύτην γεγονότα (Ιούλιος 1944 - Δεκέμβριος 1945)», διαβάζουμε για τα σχέδια του ΚΚΕ να ανατινάξει την Ακρόπολη:

«Μετ' ολίγους μήνας, ο σύντροφος Μπαρτζώκας ανέφερε εις το 7ον Συνέδριον του ΚΚΕ (1-6 Οκτωβρίου 1945) τα εξής: “Εχουμε ακόμη τον Δεκέμβρη και τις υπερβασίες που έγιναν. Μέσα στα λάθη που έγιναν τον Δεκέμβρη έχουμε και πολλά που αφορούν την ΚΟΑ (Κομμουνιστική Οργάνωση Αθηνών). Τον Δεκέμβρη σε πολλές πλευρές μάς έφυγε η κατάσταση από τα χέρια μας”.


Η ηγεσία του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια του Δεκεμβριανού Κινήματος, δεν εδίστασε να δώσει διαταγάς διά του συντρόφου Μπαρτζώκα, μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ και γραμματέως της ΚΟΑ, γνωστού υπό το ψευδώνυμο “Φάνης”, εις τα τμήματα του ΕΛΑΣ, διά την ανατίναξιν της Ακροπόλεως. Την διαταγήν έλαβε το υπό τον πρώην εκπαιδευτικόν Ιωάννην Λογοθέτην τμήμα, όστις ηρνήθη να την εκτελέση. Αργότερον, το στέλεχος τούτο του ΕΛΑΣ ανεφέρθη εις το Πολιτικόν Γραφείον της Κ.Ε. του ΚΚΕ, ζητών να εξετασθή, μήπως ο σύντροφος Μπαρτζώκας ήτο αντιδραστικός πράκτωρ και έδωσε την διαταγήν, έλαβε, όμως, την απάντησιν ότι η απόφασις ανατινάξεως της Ακροπόλεως είχε τύχει της εγκρίσεως ολόκληρου του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ».

Μέσα στα πολλά που έχει υποστεί από την ανθρώπινη βαρβαρότητα ο Ιερός Βράχος, προέκυψε και η ένοπλη και αιματηρή εξέγερση των κομμουνιστών, που αποπειράθηκαν να ξανασκλαβώσουν την Ελλάδα και να την αλυσοδέσουν στο σοβιετικό μπουντρούμι του Στάλιν. Αντί να ντρέπονται για όλα τούτα και να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη από την πατρίδα που πλήγωσαν, τα γιορτάζουν σε προκλητικές γιορτές μίσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π