Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Παραδίδουν το μέλλον της ελληνικής Θράκης στα χέρια της Τουρκίας


 Όταν στις 15 Αυγούστου γράψαμε για τις βρωμιές που οι φιλότουρκοι και φανατικοί ανθέλληνες της κυβέρνησης του συριζα πρόκειται  να βάλουν την υπογραφή τους δεν κάναμε...μαντεψιές, ούτε είμαστε συνωμοσιολάγνοι. Η τεκμηρίωση από τις κινήσεις του υπουργείου παιδείας σχετικά με το θέμα της μουφτείας μας οδήγησε σε αυτά τα συμπεράσματα. Και να που μετά από λίγες ώρες χωρίς καν να κρατήσουν τα προσχήματα προχώρησαν σε αναγκαστική συνταξιοδότηση των μουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής βάζοντας όπως λέει και η απόφαση τον Μπιλάλ Τζιχάτ.


*Αυτόν που  στην επίσκεψη του Μπιλάλ Ερντογάν στην Κομοτηνή ήταν εκεί μαζί με τον πρόεδρο του DEB τον Τσαβούς. Στην φωτογραφία είναι ο κύριος αριστερά που κοιτά με αγάπη τον Ερντογάν.  

**Με αυτόν τον τρόπο η ελληνόφωνη κυβέρνηση του συριζα ανοίγει τον δρόμο για εκλογές μουφτήδων (υποτίθεται με μια διαδικασία που δεν θα είναι στα χέρια της Τουρκίας αλλά αυτό είναι ένα παλιό, τετριμμένο ανέκδοτο). Το ιστορικό πραγματικά επίτευγμα των τελευταίων χρόνων, να νομιμοποιηθούν οι επίσημα αναγνωριζόμενοι μουσουλμανικοί θεσμοί στα μάτια ακόμη και των τουρκοφρόνων, πασχίζει να το καταστρέψει τώρα η Κυβέρνηση Κοτζιά – Τσίπρα με τα ενεργούμενά της στη Θράκη, διαλύοντας και τους τελευταίους εναπομείναντες φιλελληνικούς κύκλους στην μειονοτική κοινωνία.

Πρώην αριστεροί, πρώην σταλινικοί, πρώην και νυν κυπατζήδες παραδίδουν το μέλλον της ελληνικής Θράκης στα χέρια της Τουρκίας  Οι Αν.Ελ., που για ένα διάστημα είχαν κρατήσει τα θρακικά πράγματα υπό έναν κάποιον έλεγχο, είναι πια προδήλως ανύπαρκτοι, εξαερώθηκαν μετά τη Ατιμία των Πρεσπών.


Ξεδιάντροποι οι κυβερνώντες ετοιμάζουν τις αλλαγές που τους διέταξαν (ακούστηκαν ήδη ως υποψήφιοι για τις δύο προβεβλημένες θέσεις στην Κομοτηνή οι πιο φανατικοί Τούρκοι Γκαλήπ και Χατζηοσμάν!!!) και επικαλούνται ανενεργούς νόμους του παρελθόντος για να υποχρεώσουν την αντιπολίτευση πάλι σε αφωνία. Μετά την προδοσία της Μακεδονίας δεν κωλώνουν πια σε λαϊκές κατάρες και ροχάλες, ο ξεφτιλισμένος την ξεφτίλα δεν τη φοβάται. Είναι λοιπόν σήμερα που η τοπική κοινωνία πρέπει να ακουστεί, αύριο ίσως να είναι αργά! 

*απόσπασμα από τον αντιφωνητή

** από τα τουρκικά νέα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π