Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Σώστε τoν Έλληνα.. EΛΛΗΝΑ!


Το μεγαλύτερο πρόβλημα τού ελληνισμού είναι ίσως η δημογραφική του συρρίκνωση. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη μεταναστευτική πλημμυρίδα (νόμιμη ή παράνομη) η οποία κατακλύζει την Ελλάδα και με την αντίστοιχη φυγή Ελλήνων στο εξωτερικό, δημιουργεί μείζον ζήτημα εθνικής συνέχειας και υπάρξεως.
Σύμπλοκα θέματα με το δημογραφικό είναι -μεταξύ άλλων- η έλλειψη εθνικής πολιτικής για το δημογραφικό, ο υπερκαταναλωτισμός, τα μη συμβατά με το θέμα προβαλλόμενα πρότυπα, οι εκτρώσεις, η χαλάρωση την οικογενειακών δεσμών, οι ιδεοληπτικές προσεγγίσεις εναντίον της οικογένειας και της τεκνοποιΐας, η απομάκρυνση από τη θρησκεία, η μη επαρκής υποστήριξη πολυτέκνων και τριτέκνων, η πνευματική, οικονομική και κοινωνική κρίση, η ανεργία ή και η επαγγελματική ανασφάλεια των νέων, το έντονο καθημερινό άγχος, η

έλλειψη προοπτικής ευοίωνου μέλλοντος.
Για να υπάρξει εθνική πολιτική γενικώς αλλά και ειδικώς (τόσο στο δημογραφικό όσο και στο μεταναστευτικό καθώς και σε άλλα σχετιζόμενα θέματα), χρειάζεται εθνική συνείδηση και πολιτικοί που να εμφορούνται από αυτή. Αυτό όμως συγχρόνως σημαίνει και συνειδητοποίηση και διάθεση ρήξης τού απλού ψηφοφόρου. 


Επεκτείνοντας τη σκέψη μας, μπορούν να ειπωθούν τα εξής: ο απλός καθημερινός άνθρωπος πρέπει να κατανοήσει δύο βασικά σημεία και να πράξει αναλόγως. Το πρώτο είναι ο ίδιος του ο εαυτός, οι προσωπικές του αποφάσεις. Παρά τις ανωτέρω σύμπλοκες παραμέτρους, μπορεί να τις υπερβεί και να γίνει μέρος τής λύσης τού προβλήματος λειτουργώντας φυσιολογικά και επιλέγοντας να τεκνοποιήσει. Το δεύτερο σημείο έχει και πάλι συνδιαμορφωτή τον ίδιο τον άνθρωπο. Το άτομο καλείται να κατανοήσει την ήδη εν εξελίξει σύγκρουση μεταξύ παγκοσμιοποίησης, διεθνισμού εναντίον εθνικών κρατών και εθνικών ταυτοτήτων και να πάρει θέση. Πρέπει να σκεφτεί ελεύθερα και καθαρά ότι η πληθυσμιακή έκρηξη στον τρίτο κόσμο και η πολιτική των ανοιχτών συνόρων έχει επιπτώσεις στη ζωή του. 

Σε πιθανή ερώτηση πώς οι δύο ανωτέρω παράμετροι σχετίζονται με το δημογραφικό και τη δική του ζωή -σαφώς και κυρίως και με του έθνους-, η απάντηση είναι τόσο εύκολη όσο δύσκολη είναι πλέον η λύση: όσο μειώνονται οι γεννήσεις σε μια χώρα -εν προκειμένω στη χώρα μας- τόσο ανατρέπεται το ισοζύγιο μεταξύ γεννήσεων-θανάτων, με υπέρτερους μάλιστα τους θανάτους. Αυτό έχει επιπτώσεις (και θα έχει ακόμη μεγαλύτερες) σε βάθος χρόνου στο ασφαλιστικό, στο συνταξιοδοτικό, στην παραγωγή, στην ασφάλεια, στην υγεία και -κυρίως- σε αυτή καθ' αυτή την ύπαρξη τού έθνους. Με απλά λόγια, θα μειωθούν ακόμη περισσότερο οι άνθρωποι της παραγωγής, της εργασίας, του επιχειρείν, της δημιουργίας. Επιπλέον, θα μειωθούν ακόμη περισσότερο οι στρατιώτες, γεγονός που έχει θα έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις στη φύλαξη των συνόρων και γενικότερα στην εθνική άμυνα. Θα αυξηθούν οι ανάγκες για συντάξεις (συνδυαζόμενο μάλιστα αυτό το στοιχείο με την οικονομική κρίση, ενδέχεται να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη μείωσή τους). Επιπλέον υπολογίζεται ότι θα αυξηθούν (και) οι ανάγκες για νοσήλεια και φάρμακα που παρέχονται από το κράτος. Κορωνίδα όλων εκτιμάται ότι θα είναι η -ακόμη μεγαλύτερη- μείωση γάμων και γεννήσεων. Φαύλος κύκλος και υπαρκτή ζοφερή προοπτική.


Την ίδια στιγμή, στον λεγόμενο "τρίτο κόσμο" παρατηρείται πληθυσμιακή έκρηξη και -συγχρόνως- αύξηση των μεταναστευτικών ροών (κυρίως προς χώρες τής Ευρώπης και ιδιαιτέρως αυξημένες προς την Ελλάδα). Το ανωτέρω, συνεκτιμώμενο με δηλώσεις πολλών Ευρωπαίων πολιτικών για την "αναγκαιότητα" εμβολιασμού του ευρωπαϊκού πληθυσμού "λόγω γήρανσης και για να βρεθούν νέα φθηνά εργατικά χέρια" καθώς και με τους δείκτες γεννήσεων των αλλοδαπών στις χώρες που εγκαθίστανται, σαφέστατα επιτρέπει την πρόβλεψη των ερχομένων και ήδη ορατών. Δηλαδή, η πολιτική των "ανοιχτών συνόρων" και των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" θα προωθηθεί έτι περαιτέρω εις βάρος τής πολιτικής τής υπάρξεως εθνικών συνόρων και των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Αλλοίωση της εθνικής ομοιογένειας και μάλιστα σε βαθμό εξαιρετικά δύσκολα αναστρέψιμο. Οι πολιτικές τής ένταξης ή και της αφομοίωσης καθώς και τού "πολυπολιτισμού" (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) θα ενταθούν στο μέγιστο. Θα μπορούσε να εκτιμηθεί ότι ο συγκερασμός των ανωτέρω μπορεί να οδηγήσει μεσομακροπρόθεσμα σε εθνικό αφανισμό. Είναι ήδη αποτυπωμένο στα στοιχεία τής Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας ότι κάθε χρόνο γινόμαστε λιγότεροι και γηραιότεροι. 


Την ίδια στιγμή, οι αλλοδαποί που ήδη βρίσκονται από ετών αλλά και συνεχώς έρχονται με αυξανόμενο ρυθμό στη χώρα μας (είτε νομίμως είτε παρανόμως είτε και ως ή σαν πρόσφυγες) αθροίζονται σε ιδιαιτέρως μεγάλο αριθμό, πολλοί δε από αυτούς ασπάζονται το Ισλάμ. Προσεκτική παρατήρηση των δεικτών των γεννήσεων δείχνει πολύ αυξημένο δείκτη γεννήσεων από γυναίκες αλλοδαπές που δηλώνουν ως θρησκεία το Ισλάμ. Δημιουργείται δηλαδή μία συμπαγής ισλαμική μειονότητα ταχέως αυξανόμενη την ίδια στιγμή που οι γεννήσεις ελληνοπαίδων είναι ήδη κάτω από το στατιστικό όριο διατήρησης έστω σταθερού πληθυσμού, ενώ το ισοζύγιο γεννήσεων / θανάτων έχει πάψει να υφίσταται, είναι δηλαδή σταθερά αρνητικό γιατί οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις. Με άλλα λόγια, οι ´Ελληνες τελειώνουν!

Επείγει η χάραξη εθνικής στρατηγικής για το δημογραφικό και για τα σύμπλοκα θέματα και η άμεση εφαρμογή της ώστε να σταματήσει σε πρώτη φάση η πορεία του αρνητικού ισοζυγίου και να κατόπιν να επιχειρηθεί να ανατραπούν οι δείκτες το ταχύτερο δυνατό. Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης να βρεθούν στη Βουλή των Ελλήνων όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι με εθνική συνείδηση και με αυξημένη πολιτική δύναμη ώστε να μπορέσουν να επιβάλλουν εθνική στρατηγική και πολιτική (και) στο δημογραφικό ζήτημα. ´Ολοι μαζί μπορούμε ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!


Γεώργιος Δ. Σαγιάς
Παιδαγωγός - Μ.Δ.Ε. στην Ορθόδοξη Θεολογία
fb: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΓΙΑΣ
gsagias@otenet.gr

3 σχόλια:

  1. Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ..............

    Ενημέρωσις για Ισλαμικό Τέμενος 31.10.2018

    http://i1.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2018/10/%CE%92%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%97-%CE%9C%CE%91%CE%A4.jpg?resize=640%2C321

    Μέ τήν από Αυγούστου 2018 «Διακήρυξιν Διαδικασίας με διαπραγμάτευσιν χωρίς προηγουμένην δημοσίευσιν υπό του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών(ΕΥΔΕΚ)» επιδιώκεται η ανάθεσις της κατασκευής τουΕΡΓΟΥ μέ τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤ 25».
    1. Η επιλογή της αδιαφανούς αυτής διαδικασίας έγινεν κατ’ εφαρμογήν των Άρθρων 32, 132, 156 του Ν. 4412/2016 και εν προκειμένω είναι παράνομος, προσβάλλουσα τα άρθρα 18, 32, 72 της ΟΔ 2014/24/ΕΕ καί ΟΔ 2014/25/ΕΕ, 89/665/ΕΟΚ, 92/12/ΕΚ, τίς Αρχές της Δημοσιότητος, τής διαφανείας και της ίσης Μεταχειρίσεως
    2. Αρχικώς με την 408/31.5.2013 καί την 695/16.9.2013 απόφασιν του Υπουργού Υποδομών καί Μεταφορών (Χρυσοχοΐδης) ενεκρίθη η δημοπράτησις του Έργου «Κατασκευή Τεμένους με Μετασκευή Υφισταμένου Κτηρίου στην περιοχή του Βοτανικού» και η διάθεσις πιστώσεως 946.000€.
    • Με την υπ’ αριθμόν Δ21/75/21.12.2017Φ απόφασιν του Γενικού Γραμματέως Υποδομών (Δέδες) ενεκρίθη δέσμευσις ποσού 429.660€ δια τήν σύναψιν της 1ης Συμπληρωματικής Συμβάσεως δια το ίδιον έργον.
    • Με την υπ’ αριθμόν Δ21/24.8.2018/οικ.1136/Φ.Δ01.02 απόφασιν του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών (Σπίρτζης) ενεκρίθη Δέσμευσις Προϋπολογισμού 2.600.000€ δια την δημοπράτησιν του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤ 25Α ΚΑΤ’ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 35 ΤΟΥ Ν. 4414/2016» και σύμφωνα με το Άρθρον 32 παράγραφος 2γ του Ν. 4412/2016.
    Δηλαδή συνολικώς το έργον εστοίχισεν 3.900.000€ τουλάχιστον και η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3. Η επιλογή της αδιαφανούς διακηρύξεως της 24/8/2018 έγινεν, όπως η ανωτέρω τελευταία απόφασις δικαιολογεί:
    «δ) εκτιμώνται ισχυρές αντιδράσεις ως προς την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου (όπως εξάλλου έχει συμβεί με την κατασκευή του Ισλαμικού Τεμένους, όπου κατά τη δημοπράτηση αλλά και κατά την κατασκευη του υπήρξαν πολλες αντιδράσεις οι οποίες είχαν λάβει δημοσιότητα, είναι καταγεγραμμένες στον τύπο της εποχής και για τις οποίες βρίσκονται στοιχεία στο φάκελο του έργου) οι οποίες θα δημιουργήσουν εκ νέου ιδιαίτερα συμαντικές καθυστερήσεις και ακυρώσεις των τυπικών διαδικασιών ανάθεσης συνήθων έργων με απώτερο σκοπό την ακύρωση υλοποίησης και λειτουργίας αυτού,
    καθιστά εξαιρετικά αναγκαία την επίσπευση των διαδικασιών ανάθεσης της σύμβασης του έργου που απαιτείται να υλοποιηθεί και που λόγω της ειδικής φύσης του για την άσκηση των λατρευτικών λειτουργιών της οικείας θρησκείας, ούτε μπορεί να νοηθεί, ούτε εμπίπτει στις προβλεπόμενες συνήθεις κατηγορίες έργων.»
    δηλαδή αναφέρεται ρητώς εις τούς μακροχρόνιους δικαστικούς αγώνες και τους αγώνες της ΣΤΕΓΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ.
    Εστηρίχθηκεν μεταξύ άλλων και εις δύο ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ – κρυφές και μηστηριώδεις – την από 17/7/2018 επιστολή του Υφυπουργού Εξωτερικών προς τον Υπουργόν Υποδομών και το από 19/7/2018 έγγραφο του Αργηχού της Ελληνικής Αστυνομίας προς τον ίδιον Υπουργόν.
    4. Έχομεν αναλύσει εξαντλητικώς εις σωρείαν δικογράφων ότι το Εθνικόν έννομον συμφέρον των Ελλήνων συμπίπτει με το αληθές δημόσιον συμφέρον, και ότι το δημόσιον συμφέρον που οι ανωτέρω επικαλούνται, είναι απλώς εξατομικευμένον και κατευθυνόμενον πολιτικόν συμφέρον, και κατά συνέπειαν το ΕΝΝΟΜΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΗ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ, διότι:
    5. Κείται επί ιστορικής – αρχαιολογικής περιοχής (με τις γνωστές αναλύσεις)
    6. Αναγνωρίζεται μειονότητα μουσουλμάνων εις την Αττικήν και καταλύεται η Συνθήκη της Λωζάνης
    7. Δημιουργείται εν συνδυασμώ με τον παραπλήσιον οικισμόν (hotspot) των μουσουλμάνων αριθμούντα 2.200 μουσουλμάνους μία ισλαμική πόλις ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
    8. Αναμένοντες την εξέλιξιν των δικογράφων και μηνύσεών μας,
    9. Καταγγείλαμεν την Διακήρυξιν καί τ’ ανωτέρω εις την Ευρωπαϊκήν Επιτροπήν μέ τήν από 29/10/2018 καταγγελία μας, αριθμούσαν 69 σελίδες κι ακολουθεί εντελώς συνοπτική ηλεκτρονική περίληψις με σκοπόν την ακύρωσιν της διαδικασίας.
    10. Πέραν αυτής της καταγγελίας υπεβάλαμεν την υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 5669/30.10.2018 προσφυγήν μας ενώπιον της ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, αριθμούσαν ομοίως 69 σελίδες και σκοπούσαν τον έλεγχον του έργου και την διακοπήν των εργασιών.
    11. Επί πλέον θέλει υποβληθεί και η σχετική μήνυσις κατά των Δημοσίων Λειτουργών.
    Όλα τ’ ανωτέρω δικόγραφα έχουν κοινοποιηθή εις τούς, Πρόεδρον της Δημοκρατίας, Εισαγγελέα του ΑΠ, Πρόεδρον του Ελεγκτικού Συνεδρίου καί Πρόεδρον του Συμβουλίου της Επικρατείας και Υπουργόν Υποδομών και Μεταφορών.

    Η καταγγέλλουσα Δικηγόρος

    Αικατερίνη Παντελίδου

    http://arxaiaithomi.gr/2018/10/31/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82-31-10-2018/


    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενημέρωσις για Ισλαμικό Τέμενος 31.10.2018
    .
    ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ
    .
    5. Κείται επί ιστορικής – αρχαιολογικής περιοχής (με τις γνωστές αναλύσεις)
    .
    6. Αναγνωρίζεται μειονότητα μουσουλμάνων εις την Αττικήν και καταλύεται η Συνθήκη της Λωζάνης
    .
    7. Δημιουργείται εν συνδυασμώ με τον παραπλήσιον οικισμόν (hotspot) των μουσουλμάνων αριθμούντα 2.200 μουσουλμάνους μία ισλαμική πόλις ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
    .
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ
    ΣΤΑ 5 , 6 , 7 ,
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΕΝΟΣ
    ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΗ ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΥΡΑΓΓΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ……….
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ .........
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΕΜΕΝΟΣ ....
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ,
    ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ !
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ .......
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΟΥΣ .......
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ........

    ΙΔΩΜΕΝ .....

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ,
    ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟ - Ε Μ Ε Ι Σ - ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ,
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ !

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    • ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ( ΕΣΕΙΣ ) Ξ .Ε .Ρ .Ε .Τ .Ε …………….
    .
    BINTEO
    ,
    Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
    .
    Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=KQMXqDzkgDo
    .
    ………………………………………………..
    Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρ 2015
    Διάλεξη του Αναλυτή – Συντονιστή του Southeast European office of the World Security Network Foundation
    κ. Ιωάννη Μιχαλέτου με θέμα
    «Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
    Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ»,
    η οποία έγινε στις 16 Μαρτίου 2015 στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου.
    ============
    Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .........
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ......
    =================
    Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ
    ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ .....
    .
    Φάκελλος "Τέμενος"

    NOV 1 2018

    https://panusis.blogspot.com/2018/11/blog-post_1.html

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π