Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Η δολοφονία Κατσίφα απο Συναδινό Θεοχάρους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, κατά τις εργασίες της
Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος
Συναδινός, Επικεφαλής και Ευρωβουλευτής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης,
παρενέβη στη συζήτηση με θέμα τα ελάχιστα πρότυπα για τις μειονότητες στην
Ε.Ε., επισημαίνοντας την εν ψυχρώ δολοφονία του Έλληνα και Ευρωπαίου πολίτη


Κωνσταντίνου Κατσίφα από Αλβανούς αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες της
Βορείου Ηπείρου, απόρροια ενός γενικότερου ανθελληνικού μένους της αλβανικής κυβέρνησης


του Ράμα προς την Ελληνική Εθνική Μειονότητα, από την οποία αρπάζει περιουσίες, προπηλακίζει ολόκληρες οικογένειες, απαγορεύοντας παράλληλα την άσκηση της χριστιανικής ορθόδοξης πίστης αλλά και την εκμάθηση των ελληνικών. Καταλήγοντας δε, τόνισε ότι, χώρα που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν τηρεί τις σχέσεις καλής γειτονίας με την Ελλάδα, με την αστυνομία της να δολοφονεί πολίτες, είναι εχθρός της ειρήνης, της ασφάλειας και της σταθερότητας και δεν έχει καμία θέση στην Ε.Ε.


Κύριε Πρόεδρε,

Για ποια ανθρώπινα δικαιώματα μειονοτήτων μιλάμε εδώ, όταν
πριν 2 εβδομάδες και συγκεκριμένα την 28η Οκτωβρίου, ημέρα εθνικής εορτής της Ελλάδας, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, Έλληνας και Ευρωπαίος πολίτης, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από Αλβανούς αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.


Η αλβανική κυβέρνηση του Ράμα, συνεχίζει τις θηριωδίες του κομμουνιστικού
καθεστώτος του Χότζα δείχνοντας με συνέπεια το ανθελληνικό της μένος στην
Ελληνική Εθνική Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου. Αρπάζει τις περιουσίες των
βορειοηπειρωτών στη Χειμάρα, διώκει παράνομα και προπηλακίζει ολόκληρες
οικογένειες, ενώ  δεν επιτρέπει την
ελεύθερη άσκηση της χριστιανικής ορθόδοξης πίστης αλλά και την εκμάθηση των
ελληνικών. Απόδειξη των παραπάνω αποτελεί και η άλλη άνανδρη δολοφονία του Έλληνα Βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα από αλβανούς εξτρεμιστές λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του στη Χειμάρα το 2010, επειδή δεν υποχώρησε από το δικαίωμα να ομιλεί τη μητρική του γλώσσα στη γενέθλια γη του, δηλαδή την ελληνική.

Κάποιοι εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θέλουν να εντάξουν την Αλβανία στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Όμως χώρα που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, που δεν τηρεί τις σχέσεις καλής γειτονίας με την Ελλάδα, αστυνομία χώρας που δολοφονεί πολίτες, είναι εχθρός της ειρήνης, της ασφάλειας και της σταθερότητας.

Ε. Θεοχάρους - Στρασβούργο - 12/11/2018

«Χθες η Κυβέρνηση της Αλβανίας με κήρυξε persona non grata. Γιατί υπερασπίζομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, που καταπατούνται από το αλβανικό καθεστώς και η οποία ζει μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας και σιωπηρής εθνοκάθαρσης.
Η δημογραφική σύνθεση του πληθυσμού σε περιοχές αμιγώς ελληνικές αλλάζει δραματικά με την μεταφορά εποίκων, τα περιουσιακά δικαιώματα των Ελλήνων καταπατούνται από το κράτος με εκφοβισμό και αυθαίρετες και παράνομες πράξεις, ενώ τα εκπαιδευτικά δικαιώματα τους και η χρήση της Ελληνικής γλώσσας διώκονται συστηματικά.
Πριν λίγο καιρό οι Αλβανοί δολοφόνησαν τον Αριστοτέλη Γκούμα γιατί μιλούσε Ελληνικά, πριν λίγες μέρες τον Κωνσταντίνο Κατσίφα γιατί ύψωσε την Ελληνική σημαία.
Λυπάμαι που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν θέλησε να συζητήσει την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας. Θεωρώ ότι οφείλει να αποστείλει πάραυτα μία ad hoc επιτροπή που θα αναζητήσει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Kοινότητα, χωρίς την παρουσία των χαφιέδων του καθεστώτος που τρομοκρατούν τους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π