Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Αν μπορούσατε να μας στήσετε στον τοίχο και να μας εκτελέστε που έχουμε ακόμα την αποκοτιά να ζούμε στην Ελλάδα , θά το κάνατε!


Την ώρα που πάσης φύσεως αφγανοπακιστανολιβανεζοι επενδυτές στρώνουν την πραμάτεια τους κατά μήκος των χιλιομέτρων του παραλιακού μετώπου , όπως και εντός ολόκληρης της Πανεπιστημιουπολης , η κυρία Σουζάνα Ηλιαδου έστρωσε ένα μικρό χαρτόνι σε συνοικιακό δρόμο και πουλούσε πλεκτές χειροποίητες κάλτσες για να μπορέσει να ζήσει .
Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε. 
Όχι μόνο κλήθηκε η αστυνομία από κάποιους νομοταγείς πολίτες να την συλλάβει , αλλά η αστυνομία ως όργανο της τάξης που φροντίζει να τηρείται η νομιμότητα στην πόλη , την ΣΥΝΕΛΑΒΕ.
Κτήνη πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας , αντί να ντρέπεστε που αναγκάζετε 90 χρονών ανθρώπους να πατάνε την αξιοπρέπεια τους προκειμένου να επιβιώσουν, έχετε και το θράσος να τους διαπομπεύετε , να τους ταλαιπωρείτε και να τους τσακίζετε εντελώς.
Ούτε σκύλας γέννα δεν θα μπορούσε να συμπεριφερθεί τόσο πρόστυχα στην ίδια της τη ράτσα .

Αν μπορούσατε να μας στήσετε στον τοίχο και να μας εκτελέστε που έχουμε ακόμα την αποκοτιά να ζούμε στην Ελλάδα , θά το κάνατε .
Ερπετά η Μάνα είναι σύμβολο 
Είναι Ιερή .
Δεν την αγγίζουμε
Αυτά είναι τα τιμημένα γηρατειά που πουλούσατε κάποτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες .
Διώξατε τα περήφανα νειατα που μπορούσαν να παράγουν για να συντηρούν και τα γηρατειά κι αντί γονυπετεις να ζητάτε συγγνώμη τολμάτε και τα διωκετε.
Οι κατάρες της Εκαβης μπροστά σ'αυτές που σας ρίχνουν κάθε μέρα οι Έλληνες, είναι παραμυθάκι. 
Και η κατάρα του αδικημένου είναι δίκαιη τιμωρία.1 σχόλιο:

  1. Πραιτοριανοί ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι σφουγκοκωλαριοι του εκάστοτε εργοδότη τους ντροπή τους φέρουν και το εθνόσημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π