Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν το νοσηρό σχέδιό τους;


Σταχυολογώ και παραθέτω ορισμένα στατιστικά στοιχεία που διάβασα, για να βγάλετε κάποια συμπεράσματα για την κατάσταση που οδηγήθηκε η χώρα από την μεταπολίτευση:

1. Η Ελλάδα το 2018 αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια στην ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ
2. Εχουμε τον 6ο υψηλότερο ΦΠΑ ανάμεσα στις χώρες του ΟΟΣΑ.
3. Σε έρευνα για το ποιές είναι οι καλύτερες πόλεις στον κόσμο που μπορεί κανείς να βρεί δουλειά το 2018, η Αθήνα βρίσκεται στην τελευταία θέση- στον πάτο- μεταξύ 100 πόλεων!!!
4. Κατέχουμε το Παγκόσμιο ρεκόρ απαισιοδοξίας για την Ελληνική επιχειρηματικότητα, με ποσοστό 86%!!!
5. Εχουμε μεγάλο συνωστισμό υπουργών και υφυπουργών. 54 (χαραμοφάηδες), όταν άλλες πολύ μεγαλύτερες χώρες έχουν 16-18 υπουργούς μόνο. Ρεκόρ στην Ε.Ε. και μεταξύ των πρώτων παγκοσμίως.

6. Η Αθήνα είναι πιό ελκυστική πόλη σε επενδύσεις σε ακίνητα. Στο 60% αυξήθηκαν οι πωλήσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό καταγράφει ετήσια έρευνα για λογαριασμό του LandInstitute. Πρωταγωνιστές Κινέζοι, Τούρκοι, Ρώσοι, Ισραηλινοί... που αγοράζουν σε τιμές εξευτελιστικές, αφού κατέχουμε το ρεκόρ σε πτώση τιμών ακινήτων πανευρωπαϊκά. Η Ελλάς ξεπουλιέται και μάλιστα τσάμπα. 
7. Ξένοι οργανισμοί κατατάσσουν την Ελλάδα ανάμεσα στις πιό φτωχές χώρες της Ευρώπης και ως μία κοινωνία η οποία ''κολυμπά στα σκατά'' (Στρος Καν).
 
Και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός.......


Την Ελλάδα μας λοιπόν, την ωραιότερη χώρα του κόσμου, η οποία φυσικά δεν είναι φτωχή, αλλά πολύ πλούσια, η πολιτική συμμορία της μεταπολίτευσης, της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας- αλητοκρατίας, την χρεωκόπησε και την εξαθλίωσε ΣΚΟΠΙΜΑ για να την εξαφανίσει, διαστρεβλώνοντας την ιστορία της, διώχνοντας τους Έλληνες, αντικαθιστώντας τους με λαθρομετανάστες κλπ ώστε να μείνει μόνο το ωραίο ''οικόπεδο'' για τους παγκόσμιους κυβερνήτες.
Θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν το νοσηρό σχέδιό τους;

Δημήτρης Χατζηπλής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π