Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ



Η πολιτική των "ανοιχτών συνόρων" είναι εθνικό έγκλημα! 
Ο Γ. Γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες, ανέφερε στην 52η Σύνοδο της Επιτροπής του ΟΗΕ για τον Πληθυσμό και την Ανάπτυξη, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2019 στη Νέα Υόρκη, ότι ο πληθυσμός της Γης το έτος 2019 έφτασε στα 7,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους και το 2050 εκτιμάται ότι θα πλησιάσει τα 10 δισεκατομμύρια (~9,7 δισ). Στο τέλος δε του αιώνα που διανύουμε, ο πληθυσμός της Γης υπολογίζεται ότι θα φτάσει στα 11.000.000.000.

Η Ελλάδα, την 01/01/2018 (βάσει στοιχείων της πιο πρόσφατης απογραφής), είχε πληθυσμό κάτω από 11.000.000 (~10.740.000). Συγκρίνοντας με πληθυσμιακά στοιχεία που προέρχονται από το Τμήμα Οικονομικών και Κοινωνικών Θεμάτων των Ηνωμένων Εθνών (και σε αντιπαραβολή με εθνικές απογραφές, όπου είναι διαθέσιμες), η Ελλάδα αποτελεί πληθυσμιακά (με βάση τον εντός συνόρων ελληνισμό) το 0,14 του παγκόσμιου πληθυσμού. Το στοιχείο αυτό, αξίζει να τονιστεί: το 0,14% του παγκόσμιου πληθυσμού.


Εάν συνυπολογιστεί η υπογεννητικότητα των Ελλήνων με την αύξηση των γεννήσεων όσων "ελληνοποιήθηκαν" και λογίζονται σαν Έλληνες, ο πραγματικός πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται δραματικά, ενώ οι δείκτες δεν γίνονται ποσοτικά ακόμη πιο ξεκάθαροι λόγω των "ελληνοποιήσεων".
Εάν κάποιος θελήσει να αφαιρέσει ποσοτικά τον πληθυσμό που έχει έρθει -με οποιονδήποτε τρόπο- στην Ελλάδα από την αλλοδαπή τις τελευταίες 2-3 δεκαετίες και δημιουργεί οικογένεια στην Ελλάδα, μπορεί να διαπιστώσει ότι οι Έλληνες είναι πληθυσμιακά κάτω των 10.000.000 και με αρνητικό δείκτη γεννήσεων. 

Θα άξιζε να συνεκτιμηθεί η παγκόσμια κινητικότητα που παρατηρείται στους πληθυσμούς (κατευθυνόμενη ή μη), η εστιασμένη κινητικότητα που παρατηρείται στην Ελλάδα (μορφή αντικατάστασης πληθυσμού, με είσοδο αλλοδαπών, κυρίως χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, ηλικιακά νέων, κυρίως αρρένων και δη ισλαμιστών και έξοδο νέων Ελλήνων, κυρίως υψηλού μορφωτικού επιπέδου, Ορθοδόξων Χριστιανών) και ο αυξημένος (και συνεχώς αυξανόμενος) δείκτης γεννήσεων των εν Ελλάδι αλλοδαπών, για να κατανοηθεί το τεράστιο θέμα εθνικής επιβίωσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και ο Ελληνισμός. Η προωθούμενη πολιτική των "ανοιχτών συνόρων", είναι εθνικά εγκληματική ενέργεια. 

Για να κατανοηθεί καλύτερα τι σημαίνει στην πραγματικότητα το ανωτέρω, αρκεί να ειπωθεί ότι η Κίνα έχει πληθυσμό 1 δισεκατομμύριο 400 εκατομμύρια ανθρώπους και η Ινδία σχεδόν τον ίδιο πληθυσμό (1.400.000.000). Με πολιτική "ανοιχτών συνόρων", αρκεί να θελήσει να μετακινηθεί μία πόλη της Κίνας ή της Ινδίας στην Ελλάδα για να πάψει να υπάρχει Ελλάδα! Μερικές πόλεις της Ινδονησίας, του Πακιστάν, της Νιγηρίας ή του Μπαγκλαντές, μπορούν να "σκεπάσουν" το Αιγαίο, την Κύπρο, την Κρήτη, το Ιόνιο... Το ίδιο φυσικά μπορεί να γίνει και για οποιαδήποτε χώρα ή περιοχή (όπως τα προαναφερόμενα νησιά μας), πόσο μάλλον όταν είναι πληθυσμιακά μικρή. Η Ελλάδα βρίσκεται πληθυσμιακά στην 85η θέση από περίπου 240 χώρες. Οι υπερασπιστές των "ανοιχτών συνόρων", στην πραγματικότητα προωθούν την παγκόσμια ομογενοποίηση, την αντιανθρώπινη "νέα τάξη πραγμάτων", με άλλες λέξεις δηλαδή προωθούν την εξαφάνιση εθνών, λαών και πολιτισμών και οφείλουν να απολογηθούν γι' αυτό!

Η πολιτική των "ανοιχτών συνόρων", πέρα από ευθεία βολή κατά της Ελλάδος, είναι ευθεία βολή κατά των εθνών, του πολιτισμού και αυτού καθ' αυτού του ανθρώπου! Με εθνική σκέψη, εθνική δράση και εθνικό κράτος, μπορούμε να σταματήσουμε τον εθνικό αφανισμό.

Γεώργιος Δ. Σαγιάς
Παιδαγωγός
ΜΔΕ στην Ορθόδοξη Θεολογία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π