Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Ζούμε την εποχή των Σημίτηδων και των Μητσοτάκηδων. Εποχή παρακμής των αξιών του Ελληνισμού και υποβάθμισης του ανθρώπινου είδους



γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Τελικά, να μου το θυμηθείτε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποδειχτεί για την Ελλάδα και το κόμμα του ως “ο μοιραίος άνθρωπος”. Θα καταγραφεί ως ο Κώστας Σημίτης της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Μητσοτάκης, όπως και ο Σημίτης στο πρόσφατο παρελθόν, καταβάλλει αγωνιώδεις προσπάθειες να αλλοιώσει την ψυχή του κόμματος, στην ηγεσία του οποίου βρέθηκε λόγω τεχνητών αδιεξόδων.
Φόρεσε και αυτός τον μανδύα του δήθεν εκσυγχρονιστή και με την βοήθεια μιας στρατιάς εμμίσθων ή εθελόδουλων προπαγανδιστών καταφέρνει να αποκρύπτει ότι “ο βασιλιάς είναι γυμνός”.
Δημιούργησαν και οι δύο, αφού αναρριχήθηκαν στην ηγεσία των κομμάτων τους ένα περιβάλλον πολιτικής τους προστασίας, υιοθετώντας στελέχη της αριστεράς (ο Σημίτης) και στελέχη του Σημιτικού καθεστώτος (ο Μητσοτάκης).

Το Πατριωτικό και το Σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, που το λάτρεψε μια πολύ μεγάλη μερίδα Ελλήνων, παραμερίσθηκε και καταφρονήθηκε. Το ίδιο και οι Εθνικά και Κοινωνικά σκεπτόμενοι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας. Μια κρίσιμη μάζα πολιτικών στελεχών κορυφής αλλά και κομματικών στελεχών βάσης οδηγήθηκαν στην «εβδομάδα υπολοίπων» ή επέζησε ως Μουσειακό είδος.

Οι δυναμικές και παραγωγικές ηλικίες της προηγούμενης εικοσαετίας, απορροφημένες στο να απολαμβάνουν τις συνθήκες νεοπλουτισμού που είχαν δημιουργηθεί παλιότερα ή προσπαθώντας να σταματήσουν τον κατήφορο της ζωής τους στον καιρό της μνημονιακής δεκαετίας, δεν αντιστάθηκαν στις λύσεις που με επιτηδειότητα τους πλασάρισαν αυτοί που ορίζουν τις τύχες της Ελλάδος. Αρκέσθηκαν στο περιτύλιγμα και στο Marketing του πολιτικού προϊόντος.
Κανένας σχεδόν, ακόμη και τώρα, δεν κάνει την βασική ανακεφαλαίωση που θα του επιτρέψει να δει που βρισκόμαστε σήμερα, σε σύγκριση, μόλις πριν 25 χρόνια.

Θα επιχειρήσω να καταγράψω μερικές αλλαγές με μεγάλη σημασία για το μέλλον του Ελληνισμού.
Ο πληθυσμός των Ελλήνων μειώθηκε…
Ο μέσος όρος ηλικίας του λαού μας αυξήθηκε…
Οι γεννήσεις Ελλήνων πέφτουν συνεχώς…
Η μετανάστευση της ελίτ των νέων πολλαπλασιάσθηκε επικίνδυνα…
Η άρνηση των ιστορικών μας δικαιωμάτων και παρακαταθηκών (Μακεδονία, Ήπειρος, Θράκη) έγινε κανόνας…

Η κυριαρχία επί του Αιγαίου και του Νότιου Κρητικού Πελάγους παραχωρείται…
Τα όρια ευθύνης μας επί των ουρανίων και θαλασσίων συνόρων μας μειώθηκαν
Εκχωρήσαμε το δικαίωμα χάραξης μιας εθνικής οικονομικής πολιτικής…
Αποποιηθήκαμε το νόμισμά μας…
Ξεπουλήθηκαν οι τράπεζές μας… 

Το αξιακό σύστημα που κρατούσε συνεκτική την κοινωνία μας εγκαταλήφθηκε…
Ο προσανατολισμός της παιδείας των Ελλήνων άλλαξε βιαίως…
Οι ήρωες που διαμόρφωναν τους χαρακτήρες μας σε αγωνιστές υπέρ του συνόλου αντικαταστάθηκαν από ναρκομανή στελέχη διαφόρων μειονοτικών ομάδων που διακηρύσσουν «…την πάρτη μας»…
Η υποταγή στις αποφάσεις ξένων κέντρων εξουσίας έγινε κανόνας…
Η εθελοδουλία και ο φιλοτομαρισμός των πολιτικών αυξήθηκε…
Οι πολιτικές των εξουσιαστών μας μετατρέπουν σε κοπάδια που στεκόμαστε αδιαμαρτύρητα στις ουρές των τραπεζών, των υπηρεσιών, των βουλευτικών γραφείων, των συσσιτίων…

Οι δολοφόνοι, οι ληστές και οι συμμορίες κυριαρχούν…
Οι μεγαλοαπατεώνες δεν φυλακίζονται…
Οι πολιτικοί όλο και περισσότερο γίνονται μιζαδόροι…
Στα σχολειά, στις γειτονιές και στα ακριτικά νησιά οι αλλοδαποί –αλλόφυλοι διεκδικούν να γίνουν ή αποτελούν ήδη την πλειοψηφία.
Νέες πόλεις, αμιγώς αλλόθρησκων παράνομων μεταναστών δημιουργούνται παντού σε όλη την Ελλάδα.
Τα ονόματα Μιλτιάδης, Αριστοτέλης, Γεώργιος, Λυδία, Άλκιστις και Θεανώ δεν ακούγονται στις τάξεις των Δημοτικών σχολείων. Τα έχουν αντικαταστήσει ο Μωχάμετ, ο Χασάν, ο Αχμέτ, η Camile, η Elif και η Fatma.
Πόσα ακόμη να γράψω….

Αφήνω σε σας τη συμπλήρωση του καταλόγου των αλλαγών που μας επέβαλαν και μας πλασάρουν ως εκσυγχρονισμό της κοινωνίας και επιβεβλημένη προσαρμογή της Ελλάδος στη νέα εποχή.
Στην εποχή των Σημίτηδων και των Μητσοτάκηδων, εποχή παρακμής των αξιών του Ελληνισμού και υποβάθμισης του ανθρώπινου είδους έχω να πω σε σας που έχετε εναποθέσει τις ελπίδες σας στο Θεό των Ελλήνων ότι «βασικός κανόνας της Ελευθερίας και της Προόδου είναι το “Συν Αθηνά και χείρα κίνει”. Ας το ερμηνεύσετε και ας πράξετε τα δέοντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π