Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Κοκαΐνη: Αυξήθηκε η κατανάλωση κατά 800 gr την ημέρα, ”στην Ελλάδα του Τσιόδρα και του Χαρδαλιά”

Κάποιοι τους ξέφυγαν και διεκδικούν ένα διαφορετικό μέλλον.


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Έκλεισαν τους Έλληνες σε κατ’ οίκον περιορισμό «για να μας σώσουν από τις επιπτώσεις του COVID -19», όπως είπαν. Δεν μας είπαν όμως, «ποιες είναι οι επιπτώσεις αυτές»; Περιορίσθηκαν σε ένα καθημερινό εμπόριο θανάτου και φόβου, με ντελάληδες τα συστημικά ΜΜΕ και περιφερόμενους μικροπωλητές, τους καλοπληρωμένους δημοσιογράφους.

Δεν μας είπαν για το ψυχορράγημα της οικονομίας μας. Ούτε και τώρα μας το λένε!
Δεν μας είπαν για τα δεκάδες δισεκατομμύρια που φορτώνουν τον δανεισμό και την επέκταση των χρόνων σκλαβιάς των παιδιών μας. Ούτε και τώρα μας το λένε!
Δεν μας είπαν για τα ναρκωτικά, η χρήση των οποίων αυξήθηκε δραματικά. Ούτε για την εκτόξευση της αμφεταμίνης και της μεθαμφεταμίνης. Ούτε και τώρα μας το λένε!


Δεν μας είπαν για τις αυτοκτονίες που είχαμε και που, τώρα, με το άνοιγμα της κατάστασης, αυξάνονται εντυπωσιακά. Ούτε και τώρα μας το λένε!
Η κατανάλωση της Κοκαΐνης αυξήθηκε κατά 800gr την ημέρα. Οι χρήση της Αμφεταμίνης επταπλασιάσθηκε. Της Μεθαμφεταμίνης, αυξήθηκε κατά 40% περίπου. Όσο για τα αγχολυτικά, αυξήθηκε η πόση της λοραζεπάμης κατά 70%.

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
Δεν μας είπαν πως θα συμβούν αυτά. Ούτε έβαλαν τους συστημικούς καθηγητάδες να κάνουν μαθηματικά διαγράμματα που να δείχνουν, με προβολή στο άμεσο μέλλον (έστω μιας τριετίας) τι θα πάθουν οι Έλληνες γιαγιάδες και παππούδες, τι θα πάθουν οι γονείς των παιδιών που έκαναν κρατούμενους κατ’ οίκον, ούτε τι θα υποστούν οι νέοι, που δέχτηκαν εμβολιασμό φόβου … έλλειψης πίστης στο μέλλον… εξάρτησης από τον πατερούλη κυβερνητικό παράγοντα… δουλοφροσύνη προς κάθε τραμπούκο που τους κουνάει το δάχτυλο λέγοντας «σας ξέρουμε ποιοι είστε… θα σας βρούμε». Τρεις μήνες χρειάσθηκε μόνον, η “επιτυχημένη διαχείριση του Μητσοτάκη» για να μας κάνει ένα λαό επιρρεπή στην κατάθλιψη και στα ναρκωτικά. Στην Υπακοή και στην παραίτηση.

Κάποιοι από εμάς, που δεν δεχτήκαμε να φάμε αμάσητα την πρακτική του καλού και του κακού μπάτσου, που μας τάιζαν κάθε απόγευμα στις 6μμ, με ζωντανή μετάδοση, αντισταθήκαμε. Δεν υπάρχει αντίσταση δίχως κόστος! Όμως, τα πρώτα σκιρτήματα του ανυπότακτου λαού, που φάνηκαν μόλις το σύστημα εμφάνισε τις πρώτες του ρωγμές, είναι η Ελπίδα για το Μέλλον. Να είναι σίγουροι οι κύριοι αυτοί, τα καλοπληρωμένα δουλικά τους και οι επικυρίαρχοι αφέντες τους, πως το Μέλλον δεν τους ανήκει.
Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π