Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Γνωρίζουν τις αιτίες του προβλήματος αλλά δεν παίρνουν τα αναγκαία μέτρα για λόγους σκοπιμότητας ή ανικανότητας

 


Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ο αριθμός των κρουσμάτων δείχνει ότι το πρόβλημα μετάδοσης του Covid -19 εντοπίζεται στην Αττική και ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας, σε συγκεκριμένα δημοτικά διαμερίσματα.


Το akromolio.gr έχει αποκαλύψει, εδώ και καιρό ΕΔΩ, ότι ο πυρήνας εκκόλαψης του Κορωναϊού είναι τα Δημοτικά Διαμερίσματα του κέντρου της Αθ
ήνας (Ομόνοια, Κυψέλη, Άγιος Παντελεήμονας).

Εκεί όπου οι παράνομοι μετανάστες συνωστίζονται δέκα δέκα σε ένα διαμέρισμα, χωρίς στοιχειώδη μέτρα υγιεινής. Εκεί όπου οι συναλλαγές γίνονται παράνομα και χωρίς στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης. 



Εκεί όπου κανένας ΕΟΔΥ δεν τολμά να μπει και να ελέγξει την επιδημιολογική πραγματικότητα κάνοντας test αντισωμάτων, αμέσου εμφάνισης του αποτελέσματος.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι «εξετάζεται η λήψη πρόσθετων μέτρων ελέγχου, ειδικά για ευάλωτες ομάδες», χωρίς όμως να κατανομάζει τα Δημοτικά Διαμερίσματα και την σύνθεση των ευάλωτων ομάδων. Βλέπετε, τα Δημοτικά Διαμερίσματα είναι στην διοικητική περιφέρεια του ανιψιού του, Κώστα Μπακογιάννη, και οι ευάλωτες ομάδες έχουν όνομα που δεν πρέπει να αναφέρεται, “λαθρομετανάστες”!

Φορτώνουν λοιπόν με περιοριστικά μέτρα τους Έλληνες, αποδομούν τους χώρους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιβάλουν πρόστιμα εκφοβισμού.

Διακινούν εκατομμύρια με fast track διαδικασίες αλλά για να αγοράσουν (ή ακόμη καλύτερα, να κατασκευάσουν) 1.000 λεωφορεία καθυστερούν συστηματικά, βάζοντας τους εργαζόμενους να μετακινούνται μπουλουκιδόν, και τους ενοχοποιούν κι όλας γιατί δεν τηρούν τις αποστάσεις.

Για τους δύσπιστους, καταγράφω ότι οι νοσηλευόμενοι λαθρομετανάστες στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, “Σωτηρία” και “Ευαγγελισμός” καλύπτουν ήδη το 40% έως 60%. Πιο συγκεκριμένα, οι 40 από τους 97 νοσηλευόμενους στο νοσοκομείο Σωτηρία και οι 34 από τους 66 νοσηλευόμενους στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός είναι αλλοδαποί.

Σχετικό Βίντεο ΕΔΩ (από το μέχρι το 1.32’. 10’’ 1.36’.37’’)

Σχετικά άρθρα ΕΔΩ και ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Φοβερό το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου:
    Πόσες χιλιάδες ευρώ € χρωστά ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.(Εθνική Λαϊκή Συνείδηση) σε χαρτοπαιχτικές λέσχες και μπαρπουτιέρες;
    Πόσα ακόμη και σε προποτζίδικα πλέον;
    Ποια είναι η κόρη της παραδουλεύτρας;
    Φωτογραφία με την πράσινη τσόχα και όχι μόνο!
    Για αυτό τους στείλαμε στο ευρωκοινοβούλιο;
    Διαβάστε εδώ: https://edolio5.blogspot.com/2020/09/quiz-2.html

    Επίσης όλο το ιστορικό της πρόσκλησης του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.(Εθνική Λαϊκή Συνείδηση) για δημόσιο διάλογο με τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο και η άτακτη υποχώρηση του Γιάννη Λαγού.
    Διαβάστε εδώ: https://twitter.com/qmGWUrRGcOjzzTh/status/1309841233917947904

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π