Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Έχουμε να κάνουμε με μια σπείρα δολοφόνων της αλήθειας με σκοπό ……..

 


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου


Με έναν ευφυή και καλά δομημένο στρατηγικό σχεδιασμό, η συστημική ηγεσία της σημερινής Ελλάδος, κατάφερε να εντάξει την χώρα και τους Έλληνες σε έναν ευρύτερο σχέδιο προώθησης της συνείδησης του “Παγκοσμιοποιημένου ανθρώπου”. Διαμορφώνει και οδηγεί σταδιακά τον Λαό να υποβαθμίζει ή να αρνείται την γενετήσια αξία του Έθνους (και των αρχών του) και να αποδέχεται ως αναγκαία την Παγκόσμια διακυβέρνηση (και τις αξίες της).

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η προώθηση του φοβικού συνδρόμου και η συνεχής αναφορά στην «ανάγκη προστασίας του πληθυσμού από τον αόρατο και θανατηφόρο εχθρό», χρησιμοποιήθηκαν ως όχημα και υποστηρίχθηκαν αποτελεσματικά με την αξιοποίηση των αναγκών των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και την εξάρτηση ή την αμορφωσιά των δημοσιογραφούντων που τα υπηρετούν.

Η κρατούσα αντίληψη που έχει ήδη διαμορφωθεί είναι ότι ο ιός SARS-COV-19 είναι επιθετικός και θανατηφόρος. Αντίληψη που, κατά την γνώμη μου είναι αληθής ως προς την επιθετικότητα και υπερβολική ως προς την θανατηφόρα επίδοση.

Με πρόθεση την συμβολή μου στην προστασία του αγαθού που (γενικώς) αποκαλείται “Δημόσια Υγεία” και του δικαιώματος της ελευθερίας στην πληροφόρηση, θα υποβάλλω κάποιες απλές προτάσεις προς τον ΕΟΔΥ. Στόχος των προτάσεων είναι να διορθωθούν τα ελλιπή στατιστικά στοιχεία που δίνονται στην δημοσιότητα -καθημερινά- και να επιτραπεί έτσι η ελεύθερη πρόσβαση σε πραγματικά και αξιοποιήσιμα δεδομένα. Με τον τρόπο αυτό θα πάψει να δολοφονείται καθημερινά η αλήθεια και θα επέλθει ο άμεσος θάνατος της συστημικής παραπληροφόρησης.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1η: Δώστε στην δημοσιότητα την εγκύκλιο του ΔΟΥ με την οποία εντέλλεσθε να χαρακτηρίζετε ως θανάτους οφειλόμενους στην ασθένεια COVID -19 τις τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες που σας προσδιορίζει.

ΠΡΟΤΑΣΗ 2η: Συμπληρώστε τα στοιχεία που δημοσιεύετε, με παράθεση των θανάτων (του πληθυσμού) της αντίστοιχης ημερομηνίας του 2019 για να υπάρχουν συγκριτικά μεγέθη.

ΠΡΟΤΑΣΗ 3η: Αντί να περιορίζεσθε να αναφέρετε την ηλικία των νεκρών και την πληροφορία ότι κάποιοι από τους ασθενείς που κατέληξαν  έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα, φροντίστε ώστε να αναφέρονται αυτά τα νοσήματα και ο βαθμός σοβαρότητάς τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ 4η: Στην καθημερινή πληροφόρηση να προσθέσετε, εκτός του φύλλου των θανόντων ή των διαγνωσμένων, και την ιθαγένεια (ο νοών νοείτο).

ΠΡΟΤΑΣΗ 5η:  Να συμπεριλάβετε  μία κατ’ εξοχήν κρίσιμη πληροφορία. Πόσοι άλλοι θάνατοι και από πια αιτία καταγράφηκαν την ημέρα αυτή, στην Ελλάδα.

Αν κύριοι του ΕΟΔΥ προσθέσετε τα στοιχεία αυτά στις καθημερινές εκθέσεις σας, (κάτι πολύ εύκολο δεδομένου ότι έχετε τα μέσα και την θεσμική δυνατότητα για ανοιχτή γραμμή με τα νοσοκομεία, την τροχαία, και τους ιατροδικαστές), τότε, θα έχετε καλύψει το έλλειμμα αξιοπιστίας που σας καταλογίζουν, θα έχετε συμβάλλει στον θάνατο της συστημικής παραπληροφόρησης και θα έχετε παρεμποδίσει την καθημερινή δολοφονία της αλήθειας.

ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ


Οι θάνατοι από τροχαία  δυστυχήματα, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι πολλαπλάσιοι από τους θανάτους με αιτιολογία
COVID -19. Όμως, αυτό δεν αναφέρεται ούτε διαχωρίζεται στα στατιστικά που δημοσιεύει η ΕΛΣΤΑΤ, προκειμένου να μπορεί να γίνεται ένας γενικότερος συσχετισμός και μια αξιολογική σύγκριση με την προβαλλόμενη σφοδρότητα της θανατηφόρου πανδημίας. Το ίδιο ισχύει και με τους θανάτους λόγω αυτοκτονίας. Αν μάλιστα, άλλαζε ο τρόπος υποχρεωτικής καταγραφής των περισσοτέρων θανόντων, με αναφορά των περίφημων υποκείμενων νοσημάτων τότε -εκτιμώ- θα βρισκόμασταν προ εκπλήξεων.

Σαν παράδειγμα παραθέτω ένα επίσημο στοιχείο. Το σύνολο των καταγεγραμμένων πάσης φύσεως θανάτων κατά την περίοδο της προβαλλόμενης πανδημίας (από 12 Μαρτίου 2020 και μέχρι 31 Αυγούστου 2020), σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, είναι 67.079. Την ίδια περίοδο της περσινής χρονιάς 2019 (που δεν υπήρχε Κορωνιός), σύμφωνα πάντοτε με την ΕΛΣΤΑΤ, οι καταγεγραμμένοι θάνατοι από κάθε αιτία έφτασαν τους 68.140.

Δηλαδή το 2.020, για την περίοδο από 12 Μαρτίου έως και 31 Αυγούστου, διαπιστώνουμε μείωση των θανάτων από κάθε αιτία, κατά 1.061.  (Η χρονική περίοδος επιλέχθηκε γιατί στις 12 Μαρτίου καταγράφηκε επισήμως ο πρώτος  θάνατος ως οφειλόμενος στον SARS COV -19 και η 31η Αυγούστου γιατί μέχρις εκεί υπάρχουν επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ).

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ

Θα θελήσει ο ΕΟΔΥ και κατ’ ακολουθία η κυβέρνηση να ανταποκριθεί δίνοντας αυτές τις απλές πληροφορίες ή θα συνεχίσει να προστατεύει αυτούς (και τους λόγους) που αποκρύπτουν ή αλλοιώνουν τα στοιχεία;

Μέχρι να υπάρξουν κάποιες απαντήσεις δικαιούμεθα να να τους καταλογίζουμε πρόθεση παραπληροφόρησης και απόκρυψης. Δηλαδή να σκεπτόμαστε ότι έχουμε να κάνουμε με μια σπείρα δολοφόνων της αλήθειας με σκοπό ……..

ΠΗΓΗ: https://akromolio.gr/2020/12/%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%80%ce%b5%ce%af%cf%81%ce%b1-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%cf%8c/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π