Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Προς όσους τρέφονται από τον δημόσιο κορβανά: «Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους»

 

του Νικηφόρου Λυκίδη

Ακούστε όλοι εσείς που φοράτε μια στολή με το εθνόσημο ή εργάζεστε έχοντας ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα της Ελλάδος.

Εμείς, ο Λαός των Ελλήνων, που σας πληρώνουμε χωρίς καθυστέρηση μισθούς και συντάξεις για να ζείτε την οικογένειά σας είμαστε οι εργοδότες σας. Τα αφεντικά σας, για να το πω πιο απλά. Σε μας οφείλετε να υπακούτε. Εμάς οφείλετε να υπηρετείτε ή να προστατεύετε. Εμάς και όχι αυτούς.

Να το καταλάβετε. Δεν είσαστε διορισμένοι για να υπακούτε στις αθλιότητες του κάθε καβαλημένου υπουργίσκου ή υφυπουργίσκου που βγάζουν το μίσος τους κατά των Ελλήνων ή δίνουν εξετάσεις υποτέλειας για να κρατήσουν τις θέσεις και τα προνόμιά τους. Δεν είσαστε εκεί για να υπακούτε άκριτα τις παράτυπες και παράνομες εντολές κάποιων κλαρούχων που ανέβηκαν τους βαθμούς λόγω χρόνων υπηρεσίας ή κατέκτησαν θέσεις γλύφοντας έρποντας και με τα κέρατά τους.


Δεν είσαστε εκεί για να παριστάνετε τις κότες ή τις στρουθοκαμήλους, “βιάζοντας” τον όρκο… την αποστολή… και την ίδια σας την αξιοπρέπεια.

Σηκώστε λοιπόν το κεφάλι. Κοιτάξτε τους στα μάτια και πέστε ένα απλό «όχι». Ένα ΟΧΙ που θα μπορέσει να αλλάξει τα πάντα στην Ελλάδα.

Μην ξαναγράψετε φτωχούς και αγράμματους που περιμένουν στην ουρά για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, όπως έγινε τους προηγούμενους μήνες όταν οι άχρηστοι που μας διοικούν δεν προνόησαν να κλιμακώσουν τις πληρωμές και μας έστελναν σαν αγέλες στις τράπεζες.

Μην ξαναβιντεοσκοπήσετε συμπαραστάτες Ελλήνων που υπερασπίστηκαν το άσυλο της κατοικίας τους για να τους αναγνωρίσετε και να τους στείλετε εκ των υστέρων πρόστιμα για παράβαση των όρων κυκλοφορίας.

Μην ξαναγίνετε δουλικά και καθαρίστριες αλλοδαπών που μπήκαν λαθραία στην χώρα μας κουβαλώντας «ένας θεός ξέρει τι».

Μην… Μην… Μην…

Σεβαστείτε την θρησκεία των Ελλήνων (αυτή που δεν την σέβονται κάποιοι εξωνημένοι δεσποτάδες) και μην  ξαναταλαιπωρήσετε  Έλληνες ιερείς για να εξυπηρετήσετε τα αφεντικά πολιτικών (ανθρώπων και σχεδιασμών) που στρέφονται κατά των γηγενών Ελλήνων.

Η πλειοψηφία των συναδέλφων όλων όσων λειτουργούν ως  πραιτοριανοί των λίγων εξουσιαστών μας, οφείλει να σας καταγγείλει και να σας απομονώσει. Αν δεν το κάνουν (οι της πλειοψηφίας) ας θυμούνται, ο καθένας ξεχωριστά, πως «Η σιωπή είναι συνενοχή». Και πως όταν κάποιος από αυτούς νιώσει την Δίκαια Οργή να ξεσπά και στο πρόσωπό του δεν θα έχει το ελαφρυντικό να πει «Εγώ διαταγές εκτελούσα». Αυτό το ελαφρυντικό δεν έπιασε όταν το χρησιμοποίησαν κατώτερα στελέχη των Ναζί στις δίκες που στήθηκαν για τους εγκληματίες πολέμου ούτε και με τα κατώτερα στελέχη της 21ης Απριλίου όταν έγινε η επιχείρηση της αποχουντοποίησης.

Εμπρός λοιπόν… ΟΛΟΙ ενώπιον των ευθυνών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π