Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Ο συστημικοί φοβούνται. Επιταχύνουν τις εξελίξεις κάνοντας κινήσεις πανικού. Η Στρατηγική των Δικτύων ως λύση!

 



γράφει ο Νικηφόρος Λυκίδης

Οι οπαδοί της πολιτικής ορθότητας (οι νεοταξίτες, όπως τους αποκαλούν οι νέοι μας), αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερο βίαια ή απαξιωτικά κάθε επώνυμο Έλληνα και κάθε συλλογικότητα που εκφράζει άποψη διαφορετική από την δική τους ή από αυτή των συμφερόντων που εκπροσωπούν.

Οι κακομαθημένοι κληρονομικοί κάτοχοι του κρατικού πλούτου και των θέσεων εξουσίας, μαζί με όσους βρίσκονται στην λίστα παροχών ή διαγκωνίζονται για να μπουν σ’ αυτήν, είναι ανενδοίαστοι στον -χωρίς ηθική- πόλεμο που εξαπολύουν κατά όσων αποτελούν απειλή στο “άμωμο” αφήγημα των ενεργειών τους. Γι’ αυτό ο Τσιτσιπάς επιχειρήθηκε να δολοφονηθεί ηθικά. Γι’ αυτό ο καθηγητής Κούσουλας παραπέμφθηκε ποινικά. Γι’ αυτό οι ανεμβολίαστοι αλεξιπτωτιστές των Ειδικών Δυνάμεων επιχειρήθηκε να αποβληθούν από τα αναγκαία άλματα συντήρησης που πρέπει να κάνουν.

Στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα (10-9-2021) πέθαναν 14.000 άνθρωποι, από επιπτώσεις λόγω του ιού Sars Cov 2 όπως μας λένε. Με αυτό ως επιχείρημα παίρνουν μέτρα αντιμετώπισης (έστω και αν αυτά κονταροχτυπιούνται με το Συνταγματικό μας χάρτη). Ο άλλος ιός, οι Νεοταξίτικες κυβερνήσεις, που ευθύνεται για τους θανάτους από τροχαία, για την λεξιπενία των Ελλήνων, για την περιθωριοποίηση των Ελληνικών αξιών, για την μείωση των γεννήσεων, για την παράδοση στους λαθροεισβολείς, προφανώς και δεν αποτελεί απειλή κατά τη γνώμη τους. Ούτε οι μεταλλάξεις των πολιτικών γόνων παλαιών οικογενειών χρίζουν αντιμετώπισης και περιορισμού, παρά το γεγονός ότι με τις αποφάσεις και τα νομοθετήματά τους δημιουργούν χρόνιες επιπλοκές και σοβαρές βλάβες στα συμφέροντα της Ελλάδος, στην παρούσα και στις επόμενες γενεές Ελλήνων,

Η ΣΤΕΙΓΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Έχουμε το δικαίωμα να εκφράζουμε απόψεις και έχουν την υποχρέωση να τηρούν το Σύνταγμα.

Αυτό σαν θεωρία. Στην πράξη, έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι δικά τους. Για παράδειγμα, μας επέβαλαν να ξεχνάμε τους χιλιάδες νεκρούς από καρκίνο που προκάλεσε το εντομοκτόνο DDT και οι ορμόνες που επέβαλαν στην διατροφή μας. Πάντοτε με την έγκριση των Οργανισμών και των επιστημόνων που τους αποκαλούν αυθεντίες.

Ομνύουν, σήμερα, σε κάθε Μπιλ Γκέϊτς ή Τζωρτζ Σώρος, κατά τα πρότυπα της εποχής που οι Βορειοευρωπαίοι προσκυνούσαν “Ξόανα” και οι Εβραίοι της διασποράς το “Χρυσό Βόδι”. Μας πουλάνε το δηλητήριο ως φάρμακο. Μας υπόσχονται “Συμφωνίες Αλήθειας” και επιχειρήσεις “Ελευθερίας”. Στην πραγματικότητα  φυτεύουν στο υποσυνείδητο των Ελλήνων την υποδούλωση στην Ευρώπη των 27 (ως νέα μεγάλη ιδέα) ή την συγκυριαρχία του Αιγαίου με τους Τούρκους (ως αφετηρία ανάπτυξης ασφάλειας και ανάπτυξης).  Είναι λαθρεπιβάτες του πατριωτισμού.

Λόγω εξουσίας και ισχυρών αφεντικών έχουν το πλεονέκτημα της έγκαιρης πληροφόρησης. Μπορούν να διασταυρώνουν και να εκτιμούν γεγονότα. Έχουν πλήθος στελεχών και μέσων που τους επιτρέπει να κάνουν σχεδιασμούς για κάθε πιθανό σενάριο. Μπορούν χωρίς ηθικές αναστολές να πραγματοποιούν κάθε απόφαση ή εντολή που δίδεται, χωρίς να τους ενοχλούν οι απώλειες ζωών, δικαιωμάτων, ιστορικής αλήθειας και προοπτικής του Ελληνισμού. Παίζουν με σημαδεμένα χαρτιά και γι’ αυτό νικάνε στο επίπεδο της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής.

Επομένως; Είμαστε καταδικασμένοι; ΝΑΙ… ΕΚΤΟΣ…

Η ΛΥΣΗ

Εκτός και αν αποφασίσουμε να μεταφέρουμε το πεδίο του πολιτικού αγώνος εκεί που τα όπλα τους δεν μετράνε. Ή τουλάχιστον δεν έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα.

Στην Κοινωνία, στην Αυτοδιοίκηση, στην Επικοινωνία, στον Κλεφτοπόλεμο. Εκεί που το Πολιτικό Αντάρτικο μπορεί να κερδίσει ψυχές, να κάμψει το αντίπαλο φρόνημα, να φθείρει την εικόνα του συστήματος, να δημιουργήσει Κόμβους αμφισβήτησης και Χώρους κυριαρχίας.

Με όπλο την συνδυαστική Στρατηγική των Δικτύων να δημιουργήσουμε ένα Δίκτυο Ανυπότακτων και Ελεύθερων Ελλήνων. Αγωνιστών υπέρ των Αξιών του Ελληνισμού που, οι συστημικοί, θα μας βρίσκουν μπροστά τους παντού και δεν θα μπορούν να πλήξουν παρά μόνο το ολόγραμμά μας.

Με Πίστη, Γνώση, Κρίση, Απόφαση και Επιμονή, μπορούμε «…Να σηκώσουμε τον Ήλιο πάνω από την Ελλάδα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π