Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ο συνήγορος του διαβόλου


Σε παλαιότερες εποχές που το διαδίκτυο δεν ήταν η κορυφή της ενημέρωσης ,ο πολιτικός αγώνας γίνονταν  με αφίσες ,χαρτοπανό ,εφημερίδες τοίχου και με πραγματική μάχη  ,εξορμήσεις μέσα από τους πυρήνες κρούσεως σε φίλους τους κινήματος ,πατριώτες να μαζέψουμε 100ρικο 500ρικο στην καλύτερη για να εκδοθεί η εφημερίδα μας την οποία πουλάγαμε στους υπόγειους των σταθμών του ΗΣΑΠ . Στα έντυπα μας υπήρχαν οι ιδεολογικές μας θέσεις και η αρθρογραφία μας ακολουθούσε ακόμα μέχρι και σήμερα .
Μετά τις εκλογές της 6 Μαΐου, και ενώ για χρόνια έμπαινα στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής  κάθε μέρα ,ένα πρωινό μου  βγάζει το μήνυμα ότι η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη . Όταν όμως έμαθα ότι την ρίξανε εξαγριώθηκα .Τα έχω δει όλα στην επιλεκτική δημοκρατία τους δεν μου έκανε αυτό εντύπωση.
Ακόμα και γνωστοί μου αντίθετοι προς την ΧΑ πήραν το μέρος της .Μα είναι δυνατόν έλεγαν. Που ζούμε ; Μπαίνοντας στη σελίδα του stoxos.gr διάβασα :
" Εδώ και λίγη ώρα η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής έχει πέσει. Σε αυτή την ιστοσελίδα δημοσίευαν τα μέλη της οργάνωσης τις επίσημες θέσεις τους και αναρτούνταν κείμενά τους. Αυτό που βλέπει κανείς όταν προσπαθεί να μπει στην επίσημη ιστοσελίδα είναι ότι έχουν παραβιαστεί οι όροι χρήσης του.
Προς το παρόν πάντως δεν έχει διευκρινιστεί για ποιους λόγους η σελίδα δεν είναι προσβάσιμη.    "

Σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε : Οι υπεύθυνοι φιλοξενίας της ιστοσελίδας μας έχουν κρατήσει και τον σκληρό δίσκο στον οποίο έχουμε  δημοσιευμένο υλικό χρόνων τώρα.
Καλά αυτοί σου έχουν το σκληρό δίσκο που αποτελεί περιουσία σου όπως λες, backup δεν κρατάς όμως στην Αθήνα;

Πέρασαν οι εκλογές της 17 Ιουνίου φτάσαμε στον Ιούλιο και στην καινούργια ιστοσελίδα της ΧΑ δεν βρίσκω τα παλαιότερα άρθρα της . Όποιος παρακολουθούσε τις δημοσιεύσεις έβρισκε και άρθρα που μόνο εθνικιστικά δεν ήταν .Ένιωσα σαν να ήθελε η Χρυσή Αυγή να χαθούν όλα αυτά τα άρθρα ,δημοσιεύσεις ,φωτογραφίες βίντεο, ιδεολογικές τοποθετήσεις που θα μπορούσε να ανατρέξει κανείς προς αντιπαράθεση. Σαν να ήθελαν να ξεφορτωθούν τα βαρίδια ,να μπουν σε μια κολυμπήθρα και να βαφτιστούν εθνικιστές .Να κάνουν μια επανεκκίνηση ...δεν είναι κακό Αρκεί να αλλάζεις αληθινά.  

Μακάρι να διαψευστώ στο μέλλον και να αποκαταστήσουν το παλαιό και πλούσιο περιεχόμενο και η ιστοσελίδα να μην ξεκινά από τον Απρίλιο του 2012.

Υ.Γ Εκτός αν υπόκειται σε επεξεργασία ..και καθυστερεί .



 
                                                                                                 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π