Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Τίρανα: Διεθνή συνδιάσκεψη για το "όραμα της μεγάλης Αλβανίας" με χρηματοδότη τον Ροκφέλερ


'Όσο οι ¨Ελληνικές¨ κυβερνήσεις φροντίζουν την Αλβανία διαθέτοντας κονδύλια να φτιάξουν τους δρόμους της και πληρώνοντας και Ελληνική επίβλεψη ,Εγναντία οδός Α.Ε και κατασκευαστική ΑΕΓΕΚ αλλά και τους κατοίκους της δίνοντας τους εργασία ,περίθαλψη  ,εκπαίδευση ,επιδόματα (ανεργίας ,ενοικίου, αναπηρίας κλπ)  που όλα τα στερούνται οι Έλληνες που τα φτιάξανε τόσα χρόνια και παράλληλα με την ανοχή τους οι πολιτικοί επιτρέπουν σε εγκληματίες Αλβανούς να λυμαίνονται τον τόπο οι Σιωνιστές παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της Ελλάδας σχεδιάζοντας να κάνουν το προτεκτοράτο τους από φυσική Αλβανία σε μεγάλη Αλβανία .

Σε ρεπορτάζ του Π.Μπάρκα από τον ΣΚΑΙ στα Βορειοηπειρωτικά  διαβάζω  


Την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας ως φυσική Αλβανία, αναπτύσσει από χθες στα Τίρανα η διήμερη διεθνή συνδιάσκεψη, «Οι γείτονες της Αλβανίας». Την συνδιάσκεψη οργανώνει το Πρόγραμμα για την οικοδόμηση της ειρήνης και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πανεπιστημίου της Κολούμπια και το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών ( στην Ουάσιγκτον σε συνεργασία με το Δήμο Τιράνων και Ίδρυμα Αδερφοί Ροκφέλερ.

 Μιλώντας χθες στην εκδήλωση ο Αλβανός Πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσια, κάλεσε τους γείτονες της χώρας του να απαλλαγούν «από τις παλιές αντιαλβανικές, ρατσιστικές και ξενόφοβες θεωρίες». Είπε ακόμα, ότι στα εκατοντάχρονα ίδρυσης του αλβανικού κράτους οι Αλβανοί είναι ελεύθεροι, παντού όπου βρίσκονται. «Αλλά αποτελούν ένας χωρισμένο έθνος που πρέπει να εργαστούν με ένταση για να ξεπεράσουν τους χωρισμούς τους», επισήμανε. 

Κάλεσε τους Αλβανούς στην περιοχή σε σταθερό διάλογο για την προβολή των κοινών εθνικών αξιών και πρώτα απ΄ όλα τον πολιτισμό τους, λέγοντας «η πολιτιστική συνεργασία είναι εξαίρετης σημασίας, ως η σημαντική πηγή που τρέφει την ταυτότητα του ατόμου και του έθνους».

Αφού ανέφερε ότι κανένα άλλο έθνος δεν βίωσε μεγαλύτερες αδικίες όσο το αλβανικό έθνος, πρόσθεσε: «Οι Αλβανοί είναι σήμερα ελεύθεροι και παντού όπου αυτοί βρίσκονται, στην Αλβανία, στο Κόσοβο, στη Μακεδονία, στη Σερβία, στο Μαυροβούνιο, έχουν ένα μεγαλόπνοο σχέδιο για το μέλλον τους, που είναι η ένταξη τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ο καθηγητής David L. Phillips του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, που είναι και ο εμπνευστής και οργανωτής της εκδήλωσης, στην ομιλία του μεταξύ των άλλων επεσήμανε ότι η εθνική ενσωμάτωση των Αλβανών που κάποιοι αποκαλούν Μεγάλη Αλβανία, αποτελεί στην ουσία μια φυσική Αλβανία, όπου οι Αλβανοί να είναι μαζί, να μοιράζονται το όραμά τους για το μέλλον και να βρουν πραχτικούς δρόμους συνεργασίας.

«Δεν αποτελεί κανέναν κίνδυνο μια τέτοια αντίληψη, είπε εφόσον υπάρχει έναν αποτέλεσμα ευρέως προβλεπόμενο των πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων στην περιοχή» . 

Ας είμαστε έτοιμοι για όλα .Όσο στην Ελλάδα θα εκλέγονται εντολοδόχοι της Μπίλντεμπεργκ να τα περιμένουμε όλα .Όταν πριν 30 χρόνια οι εθνικιστές τοιχοκολλούσαν πανό που έγραφαν : Σλάβοι κάτω τα χέρια από την Μακεδονία οι αφελείς και βολεμένοι στην αγκαλιά της παρακμής πολίτες γέλαγαν με τις πιθανότητες να συμβεί αυτό. Οι εθνικιστές δεν ήταν προφήτες .Απλά γνώριζαν τους εχθρούς που οι Νεοέλληνες πιασμένοι στα δίχτυα του διεθνισμού αποκαλούσαν"γείτονες" "αδέρφια" και "μετανάστες"
  


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π