Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών (Μέρος Δ’) τελευταίο


Τα Πρωτόκολλα τυπώθηκαν το 1920 από μια εφημερίδα του Χένρυ Φορντ στο Μίσιγκαν, κυρίως για να επιτεθεί στους Εβραίους και τους Κομμουνιστές. Ακόμα και αφού είχαν αποκαλυφθεί σαν απάτη, η εφημερίδα του Φορντ συνέχισε να κάνει αναφορές σε αυτά.
"Η μοναδική δήλωση που με ενδιαφέρει να κάνω για τα Πρωτόκολλα είναι ότι ταιριάζουν με αυτά που συμβαίνουν. Είναι δεκαέξι χρονών και ταίριαζαν με την παγκόσμια κατάσταση μέχρι τώρα. Ταιριάζουν και τώρα"-Χένρυ Φόρντ,17/2/1921,του οποίου η εφημερίδα Dearborn Independent  ανέφερε, τουλάχιστον μέχρι το 1927, τα Πρωτόκολλα ως απόδειξη μιας υποτιθέμενης Εβραϊκής απειλής.Στο Δ’ Μέρος και τελευταίο της παρουσίασης των Πρωτοκόλλων της Σιών υπάρχουν ορισμένα αποσπάσματα από τα υπόλοιπα Πρωτόκολλα, τα οποία σε πολλά σημεία παραπέμπουν άμεσα στην κοινωνικοοικονομική κατάσταση της Ελλάδας τα
τελευταία χρόνια. Συνολικά τα Πρωτόκολλα είναι 24, αλλά μόνο ορισμένα από αυτά παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Αποσπάσματα από το 11ο Πρωτόκολλο:
«Επινοήσαμε όλη αυτή την πολιτική για τους χριστιανούς, χωρίς να τους δώσουμε τα μέσα να την κατανοήσουν, κι αυτό γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να επιτύχουμε ότι το διεσπαρμένο γένος μας δεν μπορούσε να επιτύχει με διαφανείς ενέργειες.»

Αποσπάσματα από το 12ο Πρωτόκολλο:
«Τίποτα δεν γνωστοποιείται στο κοινό χωρίς την έγκρισή μας. Αυτό θα το πετύχουμε στις μέρες μας με τον εξής τρόπο: Όλες οι ειδήσεις συγκεντρώνονται από πολλά πρακτορεία, που βρίσκονται σε όλα τα μέρη του κόσμου. Αυτά τα πρακτορεία θα είναι τότε κάτω από την κυριαρχία μας και δεν θα δημοσιεύουν παρά μόνο ότι τους λέμε.»

Αποσπάσματα από το 16ο Πρωτόκολλο:
«Με λίγα λόγια, γνωρίζοντας από την πείρα πολλών αιώνων ότι οι άνθρωποι έχουν διάφορες ιδέες σύμφωνα με τις οποίες ζουν και οι οποίες μεταδίδονται σ’ αυτούς με τη μόρφωση, θα απορροφήσουμε και θα προσαρμόσουμε προς το συμφέρον μας τις τελευταίες αναλαμπές της ελεύθερης σκέψης την οποία εδώ και πολύ καιρό κατευθύνουμε προς τα εκεί που θέλουμε. Το σύστημα της κατάπνιξης της σκέψης έχει μπει είδη σε εφαρμογή με τη μέθοδο που ονομάστηκε ‘‘διδασκαλία με εικόνες’’ και που θα μεταβάλλει τους χριστιανούς σε πειθήνια ζώα τα οποία δεν θα σκέπτονται και θα περιμένουν τη μέσω εικόνων παράσταση των πραγμάτων για να αντιληφθούν.»

Αποσπάσματα από το 17ο Πρωτόκολλο:
«Φροντίσαμε είδη να καταστρέψουμε την επιρροή της χριστιανικής ιερατικής τάξης και έτσι να προκαλέσουμε την αποτυχία της αποστολής της, γιατί διαφορετικά θα είναι δυνατό να μας δημιουργεί προβλήματα. Η επιρροή της στους λαούς μειώνεται καθημερινά ολοένα και περισσότερο. Η ελευθερία της συνείδησης έχει ήδη διακηρυχτεί παντού. Συνεπώς, ελάχιστα χρόνια μένουν μέχρι να καταρρεύσει ολοκληρωτικά η χριστιανική θρησκεία. Και φυσικά θα συντρίψουμε πολύ πιο εύκολα τις άλλες θρησκείες, με τις οποίες, όμως, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ασχοληθούμε. Θα περιορίσουμε τον κλήρο και τους λειτουργούς του σε τόσο στενά πλαίσια, ώστε η επιρροή τους να είναι μηδαμινή σε σύγκριση με αυτή που είχαν άλλοτε.»

Αποσπάσματα από το 20ο Πρωτόκολλο:
«Προκαλέσαμε οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό να αποσύρουμε το χρυσάφι από την κυκλοφορία. Τεράστια κεφάλαια έμεναν στάσιμα με αποτέλεσμα να παρασύρουν το χρήμα των κρατών, κι αυτό γιατί τα κράτη στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα απευθύνονταν στους κεφαλαιούχους. Αυτά τα δάνεια επιβαρύνουν τα οικονομικά των κρατών με την πληρωμή τόκων και τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο. Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του κράτους.»

«Κάθε δάνειο αποδείχνει την αδυναμία του κράτους. Τα δάνεια επικρέμανται σαν τη δαμόκλειο σπάθη πάνω από τα κεφάλια των κυβερνώντων, οι οποίοι, αντί να παίρνουν ότι χρειάζεται με έκτακτη φορολογία από τους υπηκόους τους, έρχονται στους τραπεζίτες μας και ζητούν ελεημοσύνη.
Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλες που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τις αποσπάσει κάποιος από το σώμα του κράτους αν δεν αποσπαστούν μόνες τους ή αν δεν τις κάψει το ίδιο το κράτος. Όμως, τα χριστιανικά κράτη όχι μόνο δεν τις αποσπούν, αλλά εξακολουθούν να βάζουν και νέες στο σώμα τους, έτσι που δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι αυτή η εκούσια αφαίμαξη θα είναι η αιτία για την καταστροφή τους.»

«Απ’ όλα αυτά διαπιστώνουμε ότι το κράτος, με το πρόσχημα της ατομικής φορολογίας, αφαιρεί και τον τελευταίο οβολό των φτωχών φορολογουμένων για να ξοφλήσει τους πλούσιους ξένους από τους οποίους δανείστηκε, αντί να συγκεντρώσει τα πλούτη του για τις ανάγκες του χωρίς να πληρώνει τόκους.»

Όπως υποστηρίζουν εβραϊκοί κύκλοι τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι ένα πλαστογράφημα που κατασκευάστηκε στη Ρωσία από την Οχράνα (Okhrana, μυστική αστυνομία), η οποία κατηγορούσε τους Εβραίους για τα προβλήματα της χώρας. Τυπώθηκε αρχικά εν κρυπτώ το 1897 και δημοσιοποιήθηκε το 1905. Επίσης υποστηρίζουν ότι τα Πρωτόκολλα έχουν αντιγραφεί από ένα μυθιστόρημα του 19ου αιώνα του Hermann Goedsche (Biarritz, 1868), που ισχυρίζεται ότι μια μυστική εβραϊκή φατρία συνωμοτεί για να εξουσιάσει τον κόσμο.

Σήμερα σε πολλές χώρες της Ευρώπης οι συμπτώσεις με τα παραπάνω κείμενα, αλλά και οι κακές κοινωνικοοικονομικές καταστάσεις που επικρατούν, συνεχίζουν να επηρεάζουν ανθρώπους, θεωρώντας τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών σαν την αιτία όλων των κακών. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν τη Νέα Τάξη πραγμάτων υπεύθυνη για όλα τα δεινά τους.

 ΙΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π