Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Δημοκρατία και Κοινοβουλευτισμός εναντίον Ελλήνων


Από την πρώτη ημέρα της επάρατης δημο­κρατικής μεταπολιτεύσεως. αλλά και με ιδιαίτερη ένταση τα τελευταία χρόνια, ένα πογκρόμ έχει ξεκινήσει εναντίον της ελληνικής λευκής φυλής, από υπηρέτες της παγκοσμιοποί­ησης, τσανακογλείφτες των διεθνών ανθελλήνων τοκογλύφων, νενέκων της βουλής, κακοποιών κάθε φυλής και από τους λαθροεποίκους. Η σφο­δρή επίθεση που έχει εξαπολυθεί από όλους αυτούς εναντίον των Ελλήνων στις μέρες μας δεν έχει προηγούμενο. Λεηλατούν εισοδήματα, βα­σανίζουν, βιάζουν, ληστεύουν, σκοτώνουν και οδηγούν Έλληνες στην αυτοκτονία. Απειλούν τον λαό με πλειστηριασμούς ακινήτων που έχουν αποκτηθεί με ιδρώτα και αίμα. Τον απειλούν κα­θημερινά με κατασχέσεις μισθών και συντάξεων για να τον τρομοκρατήσουν.
Έχουν γονατίσει την ελληνική φυλή με την ανεργία, με τα φιλοδωρήματα που δίδουν σε όσους έχουν την τύχη να εργάζονται, με τις διακοπές ρεύματος λόγω αδυναμίας πληρωμής των επονείδιστων χαρατσωμάτων και την λεη­λασία εισοδημάτων με έμμεσους και άμεσους φόρους. Κτυπούν αλύπητα τον λαό με το να έχουν επιτρέψει στα διάφορα καρτέλ να λεη­λατούν ότι έχει απομείνει από το μηνιαίο εισόδημα του με συνεχείς ανατιμήσεις καταναλωτικών προϊόντων. Πλήττουν συνεχώς την ελληνική οι­κογένεια και ιδιαίτερα τις πολύτεκνες.


Παρέδωσαν την δημόσια περιουσία στους δα­νειστές αφού ψήφισαν στην ουλή των Ελλήνων την εκχώρηση γης και ύδατος στους τοκογλύ­φους. Οι οποίοι τοκογλύφοι ζητούν και ξαναζη­τούν τις υπογραφές των κοινοβουλευτικών φανφαρόνων για δέσμευση της δημόσιας περιουσίας προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δανεικά. Και αυτοί οι επίορκοι κοινοβουλευτικοί τεμπελχανάδες ψηφίζουν και υπογράφουν χωρίς αιδώ. Αυτοί οι πολιτικοί της δεκάρας το μόνο που τους απασχολεί είναι πόσες γραβάτες θα αλλά­ξουν την ημέρα και πως θα αρλουμπολογίσουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι οι ίδιοι καρνάβαλοι που υφάρπαξαν με ασύστολα ψεύδη την ψήφο του ελληνικού λαού προκειμένου να μπουν στην βουλή, για να υπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους διεθνείς εργοδότες τους.


Δημιουργούν καθημερινά σκάνδαλα προκα­λώντας τον λαό για τα οποία αθωώνονται σύμφωνα με τους νόμους που οι ίδιοι έχουν θεσπίσει προκειμένου να αποφύγουν την τιμωρία. Τι συ­νέβη με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου; Τι συνέβη με το κτηματολόγιο: Της εισόδου της χώρας στον σκληρό πυρήνα της Ε.Ε. με το "μα­γείρεμα" οικονομικών στοιχείων όπως απεδείχθη εκ των υστέρων: (Στην κουζίνα Σημίτη ήταν και ο σημερινός υπουργός Οικονομικών Στουρνάρος)! Τι έγινε με το θέμα των εμβολίων που εκατομ­μύρια πετάχτηκαν στα σκουπίδια: Απολύτως τί­ποτα. Ποιοι τιμωρήθηκαν για όλα αυτά αλλά και για πολλά άλλα: Απολύτως κανένας.


Πλέον εκτός από τον Τσοχατζόπουλο είναι στην φυλακή και ο Παπαγεωργόπουλος. Ετοι­μάζουν ίσως τώρα και τον Παπακωνσταντίνου. Ίσως να πάνε φυλακή και δύο ή τρία ακόμη πράσινα ή μπλε πολιτικά πτώματα και με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν ότι θα αποκαθάρουν το πολιτικό σύστημα κοροϊδεύοντας τον λαό. Μα­ταιοπονούν. Πως όμως ξέφυγαν από τις δαγκάνες της δικαστικής εξουσίας οι αρχιερείς της δια­πλοκής και όλοι αυτοί οι οποίοι μας οδήγησαν στο ΔΝΤ. στην φτώχεια και στην εξαθλίωση: Ήδη οι οικονομικοί εισαγγελείς άρχισαν να κα­λούν πρώην στελέχη της αμαρτωλής ΕΛΣΓΑΤ για την παραποίηση στατιστικών στοιχείων με αποτέλεσμα την διόγκωση του ελλείμματος το 2009. Κατηγορούνται από τους οικονομικούς εισαγγελείς για κακουργηματικές πράξεις ο πρόεδρος της και συνεργάτες του. Ο ηθικός αυτουργός όμως τριγυρνά στα διάφορα ανά τον κόσμο φόρουμ, παριστάνοντας τον κομφερανσιέ όπως τον αποκαλεί ο Τύπος του εξωτερικού, απαγγέλλοντας δεκάρικους. Εξ άλλου, είναι πρόσφατες και οι αποκαλύψεις Λοβέρδου για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ.


Οι εφιάλτες του κοινοβουλευτισμού δανείζονται συνεχώς από τους διεθνείς τοκογλύφους δις ευρώ. γνωρίζοντας ότι. δεν θα μπορέσουμε ποτέ να τα επιστρέψουμε. Το κάνουν προκειμένου να εκχωρήσουν την ελληνική γη και ότι βρίσκεται πάνω και κάτω από αυτήν. Αυτά έχουν συμφω­νήσει πίσω από τις κλειστές πόρτες της ΕΕ. θέ­λουν να δώσουν στους τοκογλύφους την ελληνική πατρίδα στην οποία πρωτοεμφανίστηκε ο πολι­τισμός και να υποτάξουν τον υπερήφανο λαό μας. ο οποίος δημιούργησε αυτοκρατορίες και κοσμοκρατορίες.


Πόσοι λαοί είχαν Όμηρο. Σωκράτη, Αριστοτέλη. Πλάτωνα. Λεωνίδα. Μέγα Αλέξανδρο. Κολοκο­τρώνη. Καποδίστρια. Μεταξά και ακόμη περισ­σότερους μεγάλους'Ελληνες: Θέλουν την ελλη­νική γη οι τοκογλύφοι και όχι τα χρήματα μας και εμάς  τους'Ελληνες. Και μέχρι τώρα το έχουν κατορθώσει με τα καρακόλια τους. τους δημο­κράτες πολιτικούς. 0 λαός όμως ξυπνά. Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού αγαπά την πα­τρίδα του και θα αγωνιστεί να την κρατήσει ελεύθερη και απαλλαγμένη από την μπότα των διεθνών τοκογλύφων τραπεζιτών η οποία μυρίζει και άσχημα. 0 αγώνας είναι διμέτωπος, εσωτε­ρικός και εξωτερικός. Εσωτερικός εναντίον των φαύλων κοινοβουλευτικών, εναντίον όλων αυτών που πλούτισαν και απέκτησαν προνόμια και ασυλία σε βάρος του λαού. Εξωτερικός εναντίον όλων εκείνων των διεθνών τοκογλύφων που έβαλαν σκοπό να μας αρπάξουν την πατρίδα αντί πινακίου φακής και να μετατρέψουν τον υπερήφανο ελληνικό λαό σε είλωτα.


Τους πληροφορούμε λοιπόν όλους αυτούς ότι. ο λαός με πρωτοπόρους τους 'Έλληνες Εθνι­κιστές θα τους στείλει από εκεί που ήλθαν. Οι Έλληνες Εθνικιστές που είναι η μεγάλη πλει­οψηφία του λαού. δεν θα επιτρέψουν στα εδώ πολιτικά τσακάλια να ξεπουλήσουν την πατρίδα του πολιτισμού και των ηρώων στα διεθνή το­κογλυφικά κοράκια. 0 ελληνικός λαός θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά και να αποφασίσει πως να θεραπεύσει τις δύο μεγάλες πληγές που τρώνε το κορμί του. την δημοκρατία και τον κοινοβου­λευτισμό.


Μόνο οι 'Έλληνες Εθνικιστές είναι σε θέση να σταματήσουν τα σχέδια και την σαπίλα του κοι­νοβουλευτισμού έστω και με μεγάλες προσω­πικές θυσίες, θυσίες που μόνο οι Εθνικιστές είναι σε θέση να υποστούν. Εθνικισμός λοιπόν

Νίκος Παπαγεωργίου 

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στον Ελεύθερο Κόσμο Μαρτίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π