Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Μνημόνιο και ταξική σκλαβιά φέρνει η κυβέρνηση Αναστασιάδη

Ο δρόμος που επέλεξε η κυβέρνηση Αναστασιάδη για να μειώσει τις ανάγκες του συστήματος κρατισμού και τραπεζοκρατίας ώστε να “χρειαστούν” λιγότερα δις μνημονιακού δανείου  από την τρόικα , απισχναίνει στο έπακρο τα διαθέσιμα κεφάλαια που δυνητικά θα πήγαιναν στη παραγωγή αφού τα απορρόφησαν τα κρατικά ομόλογα .
Το γεγονός αυτό , εκτός του ότι ενισχύει την ταξική αφαίμαξη της παραγωγικής βάσης , δημιουργεί συνθήκες πλήρους κατάρρευσης της , που θα συνοδευτούν και με σκληρά φορολογικά μέτρα.
Τελικά η απειλή για κούρεμα των καταθέσεων ήταν ένα κόλπο των έμπειρων τεχνοκρατών του ληστρικού τραπεζικού συστήματος για να επιτευχθεί η μετατόπιση καταθετικών κεφαλαίων προς εσωτερικό δανεισμό του κράτους – τέρατος και για να γίνουν αποδεκτά τα σκληρά μέτρα φορολόγησης και ιδιωτικοποίησης που απαιτούσε η τρόικα.

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη μεθόδευσε αυτό το ταξικό σκάνδαλο εις βάρος της παραγωγικής βάσης κατ' επανάλειψη της ληστείας του χρηματηστηρίου.
Μια νέα σκλαβιά σκεπάζει τη πατρίδα που θα έχει τις συνέπειες της και στο εθνικό θέμα αμέσως μετά την υπογραφή του επάρατου μνημονίου.
Εμπρός λαέ κτύπα τις καμπάνες να υποδεχθείς τη νέα σκλαβιά όπως έκανες και με τις συνθήκες της Ζυρίχης και πλήρωσες με πόνο και με κατοχή της πατρίδος την αποδοχή της προδοσίας του αγώνα της ΕΟΚΑ.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π