Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Το Ελληνικό Έθνος, ο «Ιόνιος λαός», οι Μαρξιστές και οι πράκτορες των Άγγλων


του Σπύρου Χατζάρα 
 Η ξένη κατοχή, που επεβλήθη στους Έλληνες μετά την δολοφονία του Καποδίστρια, κατασκεύασε με διάφορους απατεώνες και παραχαράκτες «Μινχάουζεν», το παραμύθι της ανύπαρκτης Φιλικής Εταιρείας, για να κρύψει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές.
Τους εθνικιστές της Εταιρείας των Φίλων του Γένους των Ελλήνων.
Τους Φιλογενείς. Το πρώτο ελεύθερο Ελληνικό Κράτος μετά την Άλωση , η Επτάνησος Πολιτεία, δημιουργήθηκε στα 1800, και ταυτόχρονα γεννήθηκε η Μεγάλη Ιδέα.
Οι Εθνικιστές Φιλογενείς της Κέρκυρας, με κορυφαίες τις Οικογένειες Θεοτόκη , Βούλγαρη, και Καποδίστρια, διακήρυξαν ότι, «αναγεννήθηκε το ελληνικό Έθνος μας που απόκτησε όνομα ελληνικό, πατρίδα ελληνική και ελευθερία ελληνική».
Το 1815, στη θέση του Ελληνικού Έθνους, εμφανίστηκε με υπόμνημα στο Συνέδριο της Βιέννης, ο «Ιόνιος λαός», που τον συναποτελούσαν ελληνώνυμοι προδότες και οι «αυτόχθονες» Καθολικοί και Ιουδαίοι της Επτανήσου, και επιζητούσε την αγγλική προστασία.
Ο Εφιάλτης τότε, λεγόταν Κόντε δε Ρώμαςκαι Βαρόνος Εμμανουήλ Θεοτόκης.
Έξι χρόνια μετά, ο Εφιάλτης λεγόταν, Μαυροκορδάτος, Κουντουριώτης, Μιαούλης, Μακρυγιάννης, Ορλάνδος , Λουριώτης . Αργότερα ονομάστηκε Χαρίλαος Τρικούπης, μετά «Λευτεράκης», αργότερα Γεώργιος Παπανδρέου ,και μετά ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ, ΕΑΤ-ΕΣΑ, Σημίτης, Γιωργάκης, ΠΑΣΟΚ, «Μνημόνιο».

Ο Εφιάλτης, δεν ήταν επομένως «στιγμιαίο ατύχημα» της Ελληνικής ιστορίας. Είναι διαρκές έγκλημα. Όπου εμφανίζονται οι πατριωτικές ιδέες ταυτόχρονα εκδηλώνεται νομοτελειακά και η προδοσία, της οποίας το παράσιτο, το κουβάλαγαν μαζί τους στις Θερμοπύλες ο Λεωνίδας με τους Τριακόσιους και ο Δημόφιλος με τους 700 Θεσπιείς. Ο Παλαιολόγος και η Κερκόπορτα πάνε μαζί.

Το Έπος της Πίνδου το 1940-41, ακυρώθηκε από τις σφαγές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και το προδοτικό κομμουνιστικό κίνημα του 1946-49. Ο Αγώνας της ΕΟΚΑ και το αίμα των εθνικιστών, κατέληξαν στους «Ανανιστές». Το Έπος των βαλκανικών Πολέμων κατέληξε με την Μικρασιατική Καταστροφή, και η Εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση των Φιλογενών, το 1821, κατέληξε με τη δολοφονία του Αρχηγού, του Ιωάννη Καποδίστρια, στο Ναύπλιο.

Αυτό είναι το μάθημα της Ιστορίας. Δεν είμαστε, «όλοι πατριώτες», όπως έλεγε ο Σημίτης. Υπάρχουν οι προδότες και οι Πατριώτες. Υπάρχουν, το Ελληνικό Έθνος, και ο «Ιόνιος λαός», και οι πράκτορες. Πότε των Άγγλων, πότε των Αμερικάνων, και πότε της Κομμουνιστικής Διεθνούς.

Τα παραμύθια των «Μινχάουζεν», για την Εταιρεία Φάντασμα των «μικρομεσαίων» , και του «λαουτζίκου», βόλεψαν και τους αριστερούς μαρξιστάς, οι οποίοι ανακάλυψαν με πρωτεργάτη τον αστοιχείωτο παντογνώστη Κορδάτο, ως επαναστατική δύναμη το 1821, την ανύπαρκτη αστική τάξη.
Για τον λόγο αυτό και ο πολυτεχνίτης Συριζαίος καθηγητής κ. Γιάννης Μηλιός, ανακάλυψε ότι , «η Ελληνική Επανάσταση προέκυψε ως αποτέλεσμα της αποσύνθεσης και διάλυσης του ασιατικού τρόπου παραγωγής στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, διαδικασία που στις περιοχές της Νότιας Ελλάδας, όπου ξέσπασε κυρίως η Επανάσταση, συναρθρώθηκε με τη δημιουργία και κυριαρχία καπιταλιστικών κοινωνικών σχέσεων».

Σύμφωνα με τον μαρξιστή Μηλιό υπάρχει ασιατικός τρόπος παραγωγής, αφρικανικός τρόπος, λατινοαμερικάνικος, αυστραλέζικος κλπ, και καπιταλιστικές κοινωνικές σχέσεις, που προηγούνται των καπιταλιστικών παραγωγικών σχέσεων. Αλλά την απάντηση σε όλους αυτούς που βλέπουν το ανύπαρκτο την έδωσαν οι έλληνες επαναστάτες με τον Ρώσσοαγγλογάλλο το 1806 , όπου ο «Γραικός πραματευτής» λέει τα εξής «μαρξιστικά»: «δια ελευθερίαν δεν δίδω οβολόν», «εγώ άσπρα δανείζω εις όσους αγρικώ, ότι έχω να τα λάβω με κέρδος αρκετό», και αμέσως μετά λέγει: «Ημείς, οι πλείστοι των πραγματευτών, θέλομεν άσπρα, κι ας έχομεν ζυγόν».
Αυτή ήταν η αστική τάξη των πραματευτών του Μάρξ, του Μηλιού, και του Κορδάτου.
Κατόπιν αυτού διορθώνω το Βλαξ- Βλακίστερος-Μαρξιστής, σε Βλαξ- Βλακίστερος-Μηλιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π