Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Το Εθνικό Μέτωπο τίμησε την Αγροτική Εξέγερση


κατάθεση στεφάνου από τον ΓΓ του ΕΜ Μάνο Κώνστα
Ο Κοινός Παρονομαστής ήταν εκεί .Στην εκδήλωση τιμής που οργάνωσε το Εθνικό Μέτωπο στην Καρδίτσα . Σας παραθέτουμε βίντεο αλλά και φωτογραφίες από την εκδήλωση αυτή.
Το Εθνικό Μέτωπο με παρουσία του αρχηγού του, Μάνου Κώνστα και στελεχών από όλη την Ελλάδα, οργάνωσε εκδήλωση τιμής και μνήμης, με κατάθεση στεφάνου και επιμνημόσυνη δέηση στον τόπο των γεγονότων, στο μνημείο του Αγρότη, κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Καρδίτσας. σήμερα , στις  11 π.μ.

Τιμήθηκε ο ηρωικός νεκρός Χρήστος Σάλτας αλλά και όλοι οι ήρωες της αγροτικής εξεγέρσεως του 1910 που ξεκίνησε από την Καρδίτσα αλλά και οι ήρωες των εθνικοαπελευθερωτικών πολέμων 1912-1922 όπου διέπρεψαν και τα παιδιά της Καρδίτσας.
Στον χαιρετισμό του ο Κώστας Καρδαράς Ιατρός και Περιφ. Διοικητής Θεσσαλίας Εθνικού Μετώπου τόνισε, ότι στην Καρδίτσα σε πείσμα του συμμορφωτισμού των δοσίλογων τιμούμε τους ήρωες της αγροτικής εξέγερσης του 1910,και κάλεσε όλους τους αδούλωτους Έλληνες να αντισταθούν στην μειοδοσία και τον ενδοτισμό των πειθήνιων οργάνων των ξένων συμφερόντων.Παρά τον κακό καιρό πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία τους την εκδήλωση.












1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στο Εθνικό Μέτωπο και ιδιαίτερα στον Κώστα Καρδαρά, ο οποίος όλα τα χρόνια τιμά την εξέγερση των αγροτών, απογόνων των Αγωνιστών του Καραϊσκάκη.

    Όλα αυτά, την ίδια στιγμή που ποικίλλοι ακροδεξιοί,απαξιώνουν τους εξγερμένους του Κιλελέρ επικαλούμενοι ανυπόστατες αθλιότητες και τασσόμενοι υπερ των μεγαλοτσιφλικάδων που είχανε αποκτήσει εκείνες τις εκτάσεις γης απο...την τουρκοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π