Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Κάθε 18 ώρες μια αυτοκτονία στην Ελλάδα και κάθε 45' μια απόπειρα ! Το έγκλημα συνεχίζεται...


Για να είμαστε ειλικρινείς και παρακολουθώντας την συχνότητα καταγραφής από το αστυνομικό δελτίο, τον τύπο, η το διαδίκτυο, των αυτοκτονιών περιμέναμε όταν θα προσπαθούσε να αποτυπωθεί στατιστικά η εκτόξευσή τους.
Στοιχεία που σοκάρουν παρουσιάστηκαν από την μη κυβερνητική οργάνωση «Κλίμακα» - Το προφίλ όσων αυτοκτονούν - Μια αυτοκτονία έχει άμεσο αντίκτυπο στη ζωή άλλων 6 έως 23 ατόμων
Έντονο προβληματισμό προκαλεί στους επιστήμονες η μελέτη των στατιστικών στοιχείων για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα, αλλά και επιστημονική ανάλυση για την ψυχοσύνθεση όσων οδηγούνται στο απονενοημένο διάβημα. Όπως τονίστηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η μη κυβερνητική οργάνωση «Κλίμακα» - με αφορμή την έξαρση του φαινομένου των αυτοκτονιών στη χώρα μας- κάθε 18 ώρες στην Ελλάδα γίνεται μία αυτοκτονία, ενώ κάθε 45 λεπτά μια απόπειρα αυτοκτονίας. Εξίσου θλιβερό είναι και το στοιχείο ότι οι αυτοκτονίες είναι δύο και τρεις φορές περισσότερες από ότι οι ανθρωποκτονίες!


Εδώ η μόνη διαφορά είναι ότι οι ανθρωποκτονίες γίνονται από πολλούς δολοφόνους, ενώ οι αυτοκτονίες είναι δολοφονίες που διαπράττει το πολιτικό σύστημα που θέλει να επιβληθεί των Ελλήνων αφανίζοντάς τους αρπάζοντας τις περιουσίες τους, την ζωή τους και την ίδια τους την πατρίδα.  

Όπως αποκάλυψαν οι υπεύθυνοι της «Κλίμακας» ο άνδρας που βάζει τέλος στη ζωή του είναι μέσης ηλικίας, έγγαμος και με οικονομικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με τη ΜΚΟ μια αυτοκτονία έχει άμεσο αντίκτυπο στη ζωή άλλων 6 έως 23 ατόμων που κινούνται στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του αυτόχειρα.

Είναι αυτό που λέμε ότι αυτό το που συντελείται τα δυόμιση τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δεν είναι απλά έγκλημα αλλά αληθινή γενοκτονία!

Με την τραγική αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα ασχολείται η αμερικανική εφημερίδα Washington Post, η οποία υποστηρίζει πως εκτός από την «έκρηξη» στις αυτοκτονίες που έχουν σημειωθεί τα τελευταία δύο χρόνια, ο αριθμός θα αυξηθεί και άλλο.

Σε δημοσίευμα της, η Washington Post η οποία επικαλείται ως πηγή το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, φιλοξενεί δηλώσεις της  «Κλίμακα» και του επικεφαλής ψυχολόγου του οργανισμού Αρη Βιολατζή. Η «Κλίμακα» επισημαίνει, πως η έξαρση των αυτοκτονιών οφείλεται κατά κύριο λόγο στην οικονομική κρίση και τα μέτρα λιτότητας που έχει επιβάλλει η Τρόικα. Ο επικεφαλής της «Κλίμακας» μάλιστα, υποστηρίζει πως οι άνδρες αυτοκτονούν στον τετραπλάσιο βαθμό από τις γυναίκες, με το 43% των συνολικών περιπτώσεων να αφορούν άνεργους πολίτες, οι οποίοι αντιμετώπιζαν σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Οι περισσότερες αυτοκτονίες μάλιστα, οφείλονται σε απαγχονισμούς, αυτοπυροβολισμούς, άλματα στο κενό και δηλητηριασμούς.

Μπορεί η εγκάθετη συγκυβέρνηση να κωφεύει και να εθελοτυφλεί και στο θέμα των αυτοκτονιών αλλά αυτό μόνο προσωρινό  διέξοδο μπορεί να της δώσει. Γιατί αργά η γρήγορα όλοι αυτοί οι πολιτικοί που πρόδωσαν πατρίδα και λαό θα δικαστούν  για τα εθνικά τους εγκλήματα και βρεθούν εκεί που τους πρέπει. 

πηγή πληροφορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π