Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Εθνικιστική συμμαχία εντός ευρωκοινοβουλίου συγκροτεί το Εθνικό Μέτωπο !


Ο γραμματέας της Λέγκας του Βορρά της Ιταλίας, ο Ματέο Σαλβίνι, και η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, η Μαρίν Λεπέν, συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Στρασβούργο και συμφώνησαν σε κοινή δράση ενόψει των Ευρωεκλογών.

«Συζητήσαμε κοινές στρατηγικές και πεδία δράσης της Ιταλίας και της Γαλλίας. Θα καταρτιστεί μια συνολική στρατηγική», δήλωσε ο Σαλβίνι. 
«Δεν θα παρουσιάσουμε έναν κοινό υποψήφιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διότι την θεωρούμε ένα μη δημοκρατικό όργανο. Ο μόνος δημοκρατικός θεσμός που αναγνωρίζουμε είναι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», πρόσθεσε ο επικεφαλής της Λέγκας. 
Η Λεπέν από την πλευρά της τόνισε ότι «με την Λέγκα υπάρχουν αναμφίβολα κοινές ανησυχίες» ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να δημιουργηθεί μια «κοινή κοινοβουλευτική ομάδα μετά τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου» του 2014.

Εδώ να σημειωθεί πως τον Νοέμβριο του 2013 οι ηγέτες των Γαλλικών και Ολλανδών Εθνικιστών, Μαρίν Λεπέν και Γκέερτ Βίλτερς αποφάσισαν να συγκροτήσουν μια Ευρωπαϊκή συμμαχία  μέσω μιας ισχυρής ευρωσκεπτικιστικής ομάδας στο εσωτερικό του ευρωκοινοβουλίου.


Μίλησαν μάλιστα χαρακτηριστικά για προσπάθεια να σκοτώσουν «το τέρας των Βρυξελλών».
Σε συνάντησή τους στη Χάγη, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να προσπαθήσουν να οδηγήσουν πολιτικά το ογκούμενο κύμα ευρωσκεπτικισμού σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά από τέσσερα χρόνια λιτότητας, οικονομικής και δημοσιονομικής κρίσης.
Η κ. Λεπέν, η οποία έχει προβλέψει ότι η Ε.Ε. θα καταρρεύσει όπως η Σοβιετική Ένωση, υπογράμμισε ότι στόχος της συμμαχίας θα είναι να παρακαμφθούν οι Βρυξέλλες και να αποκατασταθεί η ελευθερία των ευρωπαϊκών εθνών και λαών.
Σε επίπεδο υψηλόβαθμων αξιωματούχων στις Βρυξέλλες, συζητείται ήδη το γεγονός ότι «λαϊκιστές, ξενόφοβοι, λαϊκιστές, εξτρεμιστές, φασίστες» αναμένεται να κερδίσουν το 30% των εδρών στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο και θα προσπαθήσουν, στη συνέχεια, να μπλοκάρουν τη λήψη αποφάσεων σε επίπεδο Ε.Ε.
«Πρόκειται για ιστορική ημέρα. Σήμερα αρχίζει η απελευθέρωση της Ευρώπης από την ευρωπαϊκή ελίτ, από το τέρας των Βρυξελλών», δήλωσε ο κ. Βίλντερς, μετά τη συνάντησή του με την κ. Λεπέν στο ολλανδικό κοινοβούλιο στη Χάγη.
«Θέλουμε να αποφασίζουμε πώς θα ελέγχουμε τα σύνορά μας, τα χρήματά μας, την οικονομία μας, το νόμισμά μας», πρόσθεσε.
Η ομάδα την οποία ευελπιστούν να συγκροτήσουν οι Εθνικιστικές δυνάμεις  χρειάζεται τουλάχιστον 25 ευρωβουλευτές από επτά διαφορετικές χώρες για να συγκροτηθεί.
«Θέλουμε να δώσουμε πίσω την ελευθερία στους λαούς μας», σημείωσε, από την πλευρά της, η Μαρίν Λεπέν. «Τα παλαιά ευρωπαϊκά μας έθνη αναγκάζονται να ζητούν εξουσιοδότηση από τις Βρυξέλλες σε κάθε περίπτωση, αναγκάζονται να υποβάλλουν προϋπολογισμό στο διευθυντήριο των Βρυξελλών», συμπλήρωσε.

Για αυτό είναι σημαντικές οι Ευρωεκλογές όσο ποτέ άλλοτε. Πρέπει να στείλουμε Εθνικιστές στην ευρωβουλή έτσι ώστε σε κοινό μέτωπο με τους υπολοίπους να χτυπηθεί το «το τέρας των Βρυξελλών» 

egertitoi

1 σχόλιο:

  1. ρε παιδιά γράψτε Εθνικό Μέτωπο Γαλλίας γιατί υπάρχεί και το Εθνικό Μέτωπο Ελλάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π