Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Έσπασε «αυγά» η Εθνικιστική αφίσα !


Θίχτηκαν οι δυνάμεις της αριστεράς και της ...προόδου. Τους έθιξαν τα πρότυπά τους..Μάλιστα αν είχαν ανακαλύψει ενωρίτερα τέτοιο "λαβράκι" κάπου θα το είχαν στριμώξει στα ευρωψηφοδέλτιά τους. Μην αναρωτιέστε πως. Εδώ κατάφεραν να βάλουν Γκρίζους Λύκους από την Τουρκία δεν θα κατάφερναν να αναδείξουν το νεοταξικό κατασκεύασμα που θέλησε να μας λανσάρει η Κοινότητα των ευρωπέων; Γιατί εκεί αποσκοπούν θέλοντας να διαβρώσουν ότι έχει σχέση με την φύση, ότι έχει σχέση με το αληθινό, ότι έχει σχέση με τον πολιτισμό.  Προβάλλοντας εκτρώματα ερμαφρόδιτα και κίναιδους.. Το news247 λοιπόν από τα πολύ "προοδευτικά" site μεγάλης αναγνωσιμότητας δημοσίευσε μιλώντας για Εθνικιστικό παραλήρημα του Εθνικού Μετώπου. Μεταξύ των άλλων που γράφει αναφέρεται και στο ΕΝΕΚ ως πιο
ακραία εθνικιστική οργάνωση του '80 ! Ακόμα μας βλέπουν στον ύπνο τους και καλά κάνουν..γιατί θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους.
Δήμητρα Παπαγεωργάκη
Εμείς αναρτούμε αποσπάσματα από την δημοσίευση. Όσοι θέλουν να την διαβάσουν ολόκληρη ας πατήσουν εδώ   


Εθνικιστικό παραλήρημα από το Εθνικό Μέτωπο: Έβγαλε αφίσα με την Conchita
Η Αυστριακή νικήτρια της Eurovision, Conchita Wurst, αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της αφίσας του ακροδεξιού κόμματος "Εθνικό Μέτωπο", που εμφανίζεται ως το αντίπαλο "δέος" της Χρυσής Αυγής, στις εκλογές της Κυριακής για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Το προκλητικό μήνυμα του εθνικιστικού κόμματος, είναι το "Tέρμα οι τρίχες. Ευρώπη Εθνικιστική".

Η επίμαχη αφίσα:

Ποιο είναι το Εθνικό Μέτωπο που διεκδικεί τους ψηφοφόρους της Χ.Α.:
Όπως δημοσιεύει το "Βήμα", το κόμμα ιδρύθηκε από μέλη που προέρχονται κυρίως από τη Χρυσή Αυγή αλλά και από το Ελληνικό Μέτωπο, του οποίου πρόεδρος παλαιότερα ήταν ο κ. Μάκης Βορίδης. Συμμετέχουν επίσης στο κόμμα αυτό ενεργά στελέχη της πιο ακραίας εθνικιστικής οργάνωσης της δεκαετίας του '80, του ΕΝΕΚ, με τον πρώην αρχηγό του κ. Πολύδωρο Δάκογλου. Ο Δάκογλου εμφανίζεται και σήμερα συχνά στις συγκεντρώσεις του Εθνικού Μετώπου. Υπενθυμίζεται ότι το Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα (ΕΝΕΚ) είχε το 1982 προκαλέσει σοβαρά αιματηρά επεισόδια με τους ΟΝΝΕΔίτες στου Μακρυγιάννη.
Ο "αρχηγός" τους, όπως τον αποκαλούν, ή, επισήμως όπως τον ονομάζουν, ο "γενικός γραμματέας" του κόμματος κ. Μάνος Κώνστας δηλώνει ως επάγγελμα τις γραφικές τέχνες αλλά παράλληλα πλασάρεται και ως εκδότης. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τον κ. Βορίδη στην περίφημη φωτογραφία με το τσεκούρι. Τότε ο κ. Κώνστας, το 1986, ήταν στέλεχος της Νεολαίας ΕΠΕΝ και είχε συμμετάσχει και αυτός στα επεισόδια με τους αριστεριστές στη Νομική Σχολή. Ο υπεύθυνος του Οργανωτικού ονομάζεται Γ. Βεργιάνης, ο οποίος δηλώνει ότι εργάζεται στο μάρκετινγκ, και σημαντικό ρόλο στην οργάνωση παίζουν ακόμη ο πατρινός επιχειρηματίας Ν. Μπογονικολός, ο δικηγόρος κ. Ι. Σίμος, καθώς και ο πρώην αρχισυνδικαλιστής των σεκιουριτάδων κ. Φώτης Γιαβρούτας (παλαιό μέλος της Χρυσής Αυγής). Υποστηρικτής τους είναι και ο χουντικός κ. Κ. Πλεύρης.
  

2 σχόλια:

  1. Ήθελα να ήξερα πως γίνεται να υποστηρίζει το Μέτωπο ο Πλεύρης, τη στιγμή που κατεβαίνει υποψήφιος με το ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να ήταν η μοναδική ασυναρτησία...Και για το ιστορικό κομμάτι κάπου ευθυνόμαστε και εμείς που αφήσαμε τους αριστερούς και τους αντιεθνικιστές να γράφουν την δική μας ιστορία όπως αυτοί επιθυμούσαν, φαντάζονταν και τους βόλευε.

      Τώρα δεν μας κάνει εντύπωση πως ο Πλεύρης κατεβαίνει στο ψηφοδέλτιο του αντιεθνικιστή Καρατζαφέρη. Μάλιστα στελέχη του ενεργά κατέβηκαν στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Σπηλιωτόπουλου μαζί με τον υιό Πλεύρη Θάνο. Δεν πάνε πολλές μέρες άλλωστε που ο Καρατζαφέρης προσδιόριζε ως "σπίτι των γονιών του" την Νέα Δημοκρατία.. Τις τελευταίες μέρες με περίσσιο θράσος δήλωσε και εθνικιστής !!! μήπως καταφέρει και αλιεύσει ψηφαλάκια από τους εθνικιστές.

      Διαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π