Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ας μας φοβηθούν αυτήν την φορά λοιπόν


Γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης
Το αν ο Σαμαράς δρομολόγησε, και πέτυχε, μία «ηρωική» έξοδο απογοητευμένος από την στάση των υποτιθέμενων Ευρωπαίων φίλων του, ή πραγματικά πίστευε ότι θα μπορούσε να βρει τις 180 θετικές ψήφους και μάλιστα στο πρόσωπο του Σταύρου Δήμα, είναι κάτι που θα απαντηθεί μετά από μερικές εβδομάδες. Όταν δηλαδή θα δούμε αν πάμε σε μία πιο διευρυμένη κυβέρνηση συνεργασίας με Σαμαρά, Παπανδρέου, Βενιζέλο, Θεοδωράκη κ.λπ., αφήνοντας εκτός νυμφώνος τον κατά άλλα νικητή των εκλογών Τσίπρα!
Μία τέτοια εξέλιξη, βεβαίως, θα σημάνει ακόμη περισσότερα δεινά για τον ελληνικό λαό, που μπορεί να αποφύγει - ίσως - εθνικές συμφορές που θα μπορούσε να επιφέρει μία κυβέρνηση των τυχοδιωκτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά που
θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα ολέθρια μέτρα κοινωνικής εξαθλιώσεως, που θα επιβληθούν από μία πανίσχυρη πια πολυκομματική κυβέρνηση, που υποτίθεται πως θα έχει και την νωπή λαϊκή εντολή!
Χωρίς να αποκλείεται και κάποια εθνική περιπέτεια τύπου Ιμίων αφού, ως γνωστόν, ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, οι δραματικές στιγμές που περνά τα τελευταία χρόνια ο ελληνικός λαός, μοιάζουν να μην έχουν τελειωμό, αφού δεν διαφαίνεται από πουθενά κάποια ελπίδα για μία πολιτική αλλαγή.

Οι Έλληνες εθνικιστές μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν μία διέξοδο στα αδιέξοδα του τέλματος της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας. Ένα τέλμα που ζέχνει από την σήψη και την διαφθορά, που ανέχεται και εκτρέφει ακόμη και πρόσωπα σαν τον Γιώργο Παπανδρέου (!), που συντηρεί φαινόμενα εκμαυλισμού και εξαγορών συνειδήσεων.
Οι Έλληνες εθνικιστές, με στάση ζωής σύμφωνη με το αξιακό σύστημα των ιδεών τους, με επιμονή και αντίσταση απέναντι στις προκλήσεις των καιρών, μπορούν και πρέπει να αποτινάξουν τα στίγματα των προδοτών και των ανόητων, να επαναφέρουν το πρότυπο του αγαθού και του κάλλους, της γενναιότητας και του ήθους, σε όλες τις εκφάνσεις του ατομικού και συλλογικού βίου των Ελλήνων.
Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας. Οι μάχες συντελούνται δίπλα μας. 

Ξεφεύγοντας από την εσωστρέφεια και την παρελθοντολογία, τα μνημόσυνα και τον φετιχισμό, την νοοτροπία της παρέας και του ιερατείου, μπορούμε και πρέπει να αντιμετωπίσουμε σήμερα τους εχθρούς της πατρίδας και της κοινωνίας μας, δημιουργώντας και εμπνέοντας ένα κίνημα που δεν θα μπορεί να αναχαιτιστεί ούτε με προδοσίες, ούτε με φυλακίσεις, ούτε με δολοφονίες. Ένα κίνημα που θα ανατρέψει την νοοτροπία της εθελοδουλείας, θα τσακίσει την διαφθορά και θα επαναφέρει την αξιοπρέπεια και την μαχητικότητα.
Αφού δεν έχουν συνείδηση για να ντρέπονται, τουλάχιστον ας φροντίσουμε να μας φοβηθούν!
----------------------------------------------------------------------------------------

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο του Ιανουαρίου 2015 της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π