Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Οι Δούρειοι ίπποι και οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ των Πατριωτών (του Κώστα Καρδαρά)


Η φενάκη των  ψεύτικων διλημμάτων των εκλογών αυτών, έχει στόχο:
1.την επιφανειακή ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και σκηνικού και
2. την τακτική μεταλλαγή κάποιων όρων του Μνημονίου για να επιτραπεί η αδιατάρακτη συνέχεια του στρατηγικού του προγραμματισμού.
Κλασσική και δοκιμασμένη μέθοδος γι αυτό, είναι η τεχνητή πόλωση και ο διχασμός είτε αφελώς επιφανειακός είτε πολιτικός  με ψευδαίσθηση βάθους Στην αποκωδικοποίηση και ερμηνεία των εξελίξεων, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η σταθερή και μόνιμη πια ιδεολογική και πολιτική προσέγγιση των δύο πόλων του νέου  διχασμού, στα δύο άκρα της κοινής ιδεολογικής τους πλατφόρμας.

Πράγματι, ο νέο-φιλελευθερισμός (ή νέο-συντηρητισμός όπως ονομάζεται στην πηγή του, τις ΗΠΑ), στηρίζεται στην βασική αρχή της Μαρξιστικής κοσμοθεωρίας
«Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ότι δηλαδή είναι οι οικονομικές σχέσεις και αναγκαιότητες που καθορίζουν και πρέπει να καθορίζουν, τις πολιτικές αποφάσεις και τις σχέσεις των ανθρωπίνων πλασμάτων και συλλογικοτήτων. Έτσι,  οι οικονομικές προτεραιότητες του παγκόσμιου εξουσιασμού καθορίζουν με τους τερατώδεις μηχανισμούς επιβολής και καταστολής που διαθέτει το συνολικό ανθρώπινο γίγνεσθαι..
Παραμερίζοντας έτσι την αριστοτέλεια αρχή της πολιτικής πρωτίστως φύσεως του ανθρώπου («Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΥΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΖΩΟΝ (ΕΣΤΙ)»), υποβιβάζουν τις ανθρώπινες κοινωνίες σε απρόσωπα  αθροίσματα homo economicus, παρασκευάζοντας ένα εκρηκτικό μίγμα παγκόσμιας κατάρρευσης αντιληπτό πλέον από όλο και περισσότερους αναλυτές.

Με καταπληκτική ευκολία και την διακριτική «βοήθεια» από ύποπτες πηγές αδρά επιδοτούμενων δεξαμενών σκέψης και ΜΚΟ, τα νέα ιδεολογήματα διαχύθηκαν και ενσωματώθηκαν στις κατεστημένες ιδεολογίες των ηγούμενων μειοψηφιών, «πνευματικής» και «πολιτικής». Έτσι οι νέο-συντηρητικοί στις ΗΠΑ όπως άλλωστε και οι δικοί μας «δεξιοί», ασπάστηκαν μια χαρά π.χ. τα νεοταξίτικα ιδεολογήματα περί ομοφυλοφιλίας και ισοπεδώσεως των φύλων ενώ η ημετέρα πάλαι ποτέ «εθνική» «δεξιά», μεταστράφηκε με καταπληκτική άνεση σε ανενδοίαστο προωθητή εθνοαποδομητικών πολιτικών, περιβαλλόμενη σαν ξεπεσμένη  κοκέτα, άκομψα και χωρίς πειθώ, το διάτρητο εθνικό της ένδυμα τις παραμονές κάθε εκλογών.

Τα αποτελέσματα της ιδεολογικής αυτής συνευρέσεως (που δεν εκπλήσσει κανένα από τους γνωρίζοντες) είναι φανερά τόσο στην ζοφερή εικόνα της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητος όσο και στις συγκλίνουσες πολιτικές και ιδεολογικές «ατζέντες» των «αντιπάλων» της εκλογικής αναμετρήσεως που συμπίπτουν και αλληλοσυμπληρώνονται στις εθνομηδενιστικές και ισοπεδωτικές τους θέσεις, που συμπίπτουν με τις αδυσώπητα προωθούμενες θέσεις της νομενκλατούρας του παγκόσμιου εξουσιασμού.
Αφού λοιπόν οι εκλογικοί «μονομάχοι» έχουν αυτήν την κοινή οικονομική ιδεολογική βάση και αφετηρία, οι βαρύγδουπες εξαγγελίες τους περί λαού και έθνους είναι κούφια λόγια αφού το ενδιαφέρον τους αφορά την πραγματικότητα για ένα άθροισμα οικονομικών μονάδων υποχείριων στους ισοπεδωτικούς τους χειρισμούς και τις οντότητες που διαμορφώθηκαν μέσα από τις χιλιετηρίδες με ιδιαιτερότητα, ρίζες, ιστορία, γλώσσα, θρησκεία και πολιτισμό.

Οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές οφείλουν να αποφύγουν την παγίδα των ψευδών διλημμάτων, των τεχνητών αντιθέσεων και της στημένης αντιπαραθέσεως που στηρίζεται στα ερείπια των εξωνημένων εθνικού πλούτου και εθνικών μας πόρων,  στα ράκη της προγραμματισμένα δηωμένης και εξαρτημένης οικονομίας μας, στην ερήμωση της ισοπεδωμένης και φτωχοποιημένης κοινωνίας μας και στα αδιέξοδα που το ίδιο το σύστημα οικοδόμησε και να αρνηθούν την συμμετοχή τους στην «διαμάχη» η οποία, κουκουλώνοντας το έγκλημα, το συνεχίζει, νομιμοποιώντας το και θέτοντας σαν πλαίσιο επιλογής τη διαχείριση των εξελισσόμενων επακολούθων του.

Περιφρονώντας τις κάλπικες αντιπαραθέσεις και τις κίβδηλες διαφοροποιήσεις των Δούρειων Ίππων του συστήματος, δυσπιστούμε σε κάθε τυχοδιωκτική και επιζήμια χρήση ή κατάχρηση της εθνικής ιδεολογίας, περιφρονούμε και ξεσκεπάζουμε τους «νεοφώτιστους» γυρολόγους της πολιτικής, καπήλους πολλές φορές των εθνικών θέσεων, του πατριωτισμού και του εθνικισμού και στηρίζουμε αποκλειστικά και μόνον καταξιωμένους εθνικιστές υποψήφιους με γνωστή ιστορία και αγωνιστική καταγραφή, κάνοντας έτσι ακόμα ένα βήμα στην οικοδόμηση του εθνικού μετώπου που θα σταθεί ανάχωμα στην επέλαση του ισοπεδωτισμού.

Κώστας Καρδαράς
Ιατρός

Μέλος του Εθνικού Μετώπου

Σημείωση Κοινού Παρονομαστή

Συμφωνούμε απόλυτα με την τοποθέτηση του συναγωνιστή Καρδαρά σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές και την υιοθετούμε σαν επίσημη θέση των συντελεστών και της συντακτικής ομάδος του Κοινού Παρονομαστή

4 σχόλια:

 1. Θα κατέβει το ΕΜΠ στις Εκλογές?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εννοείς το ΕΜ .. Με απόφαση του η οποία έχει δημοσιεύσει στην επίσημη ιστοσελίδα του και το αιτιολογεί δεν θα κατέβει Μπορείς να διαβάσεις εδώ:
   http://www.ethnikometopo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2715:2015-01-07-19-04-45&catid=46:metopo&Itemid=1

   Διαγραφή
 2. Επιφανειακή ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και σκηνικού δεν θα υπάρξει εκτός κι αν πιστεύει κανείς ότι θα γίνει αυτό με την εκλογική καταστροφή της Ν.Δ κάτι αντιφατικό για εμένα.
  Γιατί η Ν.Δ. θα καταποντιστεί εκλογικά-και θα το δείτε και θα το δούμε όλοι- και έπειτα θα αρχίσουν οι δελφίνοι, τα συντροφικά μαχαιρώματα και η οριστική διάσπαση-διάλυση της Ν.Δ. η οποία σύντομα θα ακολουθήσει την πορεία του Πασοκ, ίσως και αυτή σε νδ#4, νδ#5 όπως το πασοκ σε δημαρ, συριζα, ποταμι, κιδησο.
  Νδ#2 είναι το λα.ο.ς και νδ#3 είναι οι ανελ κατά την γνώμη μου όπως και πολλών άλλων.

  Τακτική μεταλλαγή κάποιων όρων του Μνημονίου & η ημετέρα πάλαι ποτέ «εθνική» «δεξιά», μεταστράφηκε με καταπληκτική άνεση σε ανενδοίαστο προωθητή εθνοαποδομητικών πολιτικών
  Εδώ συμφωνώ απολύτως και ακριβώς επειδή πρέπει οι Έλληνες Πατριώτες/Εθνικιστές να στηρίξουμε αποκλειστικά και μόνον καταξιωμένους εθνικιστές υποψήφιους με γνωστή ιστορία και αγωνιστική καταγραφή δεν νομίζω να υπάρξει έστω και ένας να ψηφίσει Νεοδημοκράτη υποψήφιο.
  Ο λόγος είναι απλός.
  Δεν υπάρχει νεοδημοκράτης υποψήφιος βουλευτής που να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά αφού όλοι τους ψήφισαν ή στηρίζουν:
  --το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια
  --τον αντιρατσιστικό νόμο κατά των Ελλήνων
  --τα εθνοκτόνα μνημόνια
  --την ανέγερση τζαμιών
  --την κατάργηση της Κυριακής ως αργίας
  --την τουρκοποίηση της Θράκης ΜΑΣ(είδατε τους υποψηφίους της ν.δ. στη Θράκη ε;)
  --την νομιμοποίηση εκατομμυρίων αλλοδαπών εισβολέων στην πατρίδα μας
  και για τόσους άλλους λόγους που όλοι μας γνωρίζουμε και δεν αναφέρω για να μην κουράσω.

  Για τα άλλα κόμματα όπως λα.ο.ς. και αν.ελ. πραγματικά εγώ ψάχνω αλλά δυσκολεύομαι έως δεν βρίσκω Πατριώτες/Εθνικιστές υποψηφίους.
  Δεν το λέω για μένα.Εγώ Χρυσή Αυγή θα ψηφίσω αλλά αν ψάξω πολύ θα πρότεινα στους αναγνώστες σας τον Πολατίδη από το λα.ο.ς. που είναι Εθνικιστής.

  Κρίμα που δεν κατεβαίνει και το Εθνικό Μέτωπο ενώ βλέπουμε να κατεβαίνουν κόμματα όπως ο λεβέντης, το ελλ.α.δ.α., η τελεία.
  Χαίρομαι όμως που δώσατε γραμμή με φράσεις όπως: "...οι δικοί μας «δεξιοί», ασπάστηκαν μια χαρά π.χ. τα νεοταξίτικα ιδεολογήματα περί ομοφυλοφιλίας και ισοπεδώσεως των φύλων..."
  Εγώ την "διαβάζω" ως ξεκάθαρη τοποθέτηση κατά των οποιοδήποτε νεοδημοκρατών υποψηφίων και οι Πατριώτες/Εθνικιστές ψηφοφόροι ας την λάβουν υπόψην τους.

  Η Ελλάδα θα νικήσει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΣ..Η ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΑΤΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΛΑ.Ο.Σ

   Διαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π