Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

21ος ΑΙΩΝ: Γ. Σαγιάς: Δεν Ερχόμαστε. Είμαστε ήδη ΕΔΩ !


Ο κόσμος ρωτάει: Είναι οι Εθνικιστές δημοκράτες;
Oι εθνικιστές πιστεύ­ουν ότι καλό θα ήταν να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες και ίδιες προϋποθέσεις εξέλιξης.
Οι Εθνικιστές πιστεύ­ουν στην αξιοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη, στην αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Γιατί γνωρίζουν ότι κληρο­νομικότητα και περιβάλλον αλληλοεπηρρεάζουν την προ­σωπικότητα του ανθρώπου και γιατί γνωρίζουν ότι η ισότητα στην αφετηρία δεν αφαιρεί τη δυνατότητα της διαφορο­ποίησης της κάθε προσω­πικότητας, βάσει όσων κου­βαλά  ο καθένας μέσα του αλλά και όσων διαμορφώνει στην πορεία του.
Ol Εθνικιστές ξέρουν ότι αυτό που σήμερα ο κόσμος λέει "Δημοκρατία" είναι απάτη.

Είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλα­μάνης: "Για να εκλεγεί κά­ποιος βουλευτής στην Αθήνα, χρειάζεται τουλάχιστον 400-500 εκατομμύρια (!!!) δραχ­μές. "
Πόσοι έχουν αυτά τα χρήματα για να διεκδικήσουν μία εκλόγιμη θέση;
Κι όσοι δεν τα έχουν και κατεβαίνουν στις εκλογές με τέτοιες προϋποθέσεις, που τα βρήκαν;
Κι αυτοί που τους "βο­ήθησαν", τι ανταλλάγματα πήραν;
Κι ακόμα: Ποιοι είναι αυτοί που τους ..."βοηθούν";
Οι Εθνικιστές ξέρουν ότι στη "Βουλή τωγ Ελλήνων" οι 151 αποφασίζουν και διατάσσουν, χωρίς να ακούν κανέναν και τίποτα. Κάνουν ότι θέλουν, όπως το θέλουν, για  όποιους το θέλουν.

Οι Εθνικιστές ξέρουν ότι μας κυβερνούν εδώ και πολλά χρόνια κάποιες οικογένειες. Ότι τα ίδια συμφέροντα (χωρίς χρώματα και ιδεολογία) στη­ρίζουν τις "οικογένειες". Ότι η παρέμβαση των βουλευτών αρκεί μόνο για την 
ασφαλ­τόστρωση ενός δρόμου, ενώ οι κεντρικές αποφάσεις που αφο­ρούν σε σημαντικά εθνικά και κοινωνικά ζητήματα του επι­βάλλονται απ' την ΕΟΚ (και ότι αυτή συνεπάγεται...). Ότι μοιράζουν ένα κομμάτι της πίττας" στους σφουγγοκωλάριους τους (υπουργοί, υφυ­πουργοί, Γενικοί Γραμματείς, Διευθυντές, Προϊστάμενοι, . Νομάρχες, Δήμαρχοι, Περι­φερειάρχες και κάθε λογής Πρόεδροι, μπαντανοβουρτσάδες, αφισσοκολλητές-αυριανοί οδοκαθαριστές και κηπουροί τους...). Κι ότι οι "αντίπαλοι" τους, είναι αυτοί που θέλουν να μπουν στις θέσεις τους. Κι ότι μαζί, είναι όσοι τους ψηφίζουν στις εκλογές (συν κάτι αφε­λείς...).
Οι Εθνικιστές ξέρουν ότι οι βουλευτές δύνανται να εγκληματούν χωρίς να λογο­δοτούν (βουλευτική ασυλία), ότι την υποχρέωση τους να ανοί­γουν θέσεις εργασίας την κάνουν ρουσφέτι και εξυπη­ρέτηση, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη των συνανθρώπων μας. 

Οι Εθνικιστές ξέρουν ότι οι προδοσίες εμφανίζονται ως "ελιγμοί", ότι οι κλεψιές δεν βρίσκουν κατηγόρους λόγω "πιέσεων", ότι ο λαός ουσια­στικά τρομοκρατιέται με ανε­λεύθερους τρόπους.
Είναι οι Εθνικιστές δημοκράτες;
Οι Εθνικιστές μιλούν για μια Βουλή στην οποία θα εκπροσωπούνται όλες οι 
κα­τηγορίες των Ελλήνων, το γένος και τη συνείδηση πολιτών, μιλούν για τη δικιά σου Βουλή. Μιλούν για αξιοκρατία στις επιλογές και για μετρήσιμα  κριτήρια ψήφου και ανάδειξης κατά τις διαδικασίες. Μιλούν για γκρέμισμα του αντιανθρώπινου και ανελεύθερου σημερινού συστήματος των παρανόμων χρηματανθρώπων και των "αδελφάτων" , των "λόμπυ" και των "λεσχών" μιλούν για συντριβή της κοροϊ­δίας του λαού που βαφτίζεται "ελευθερία".

Υπάρχουν δύο δρόμοι για τους Εθνικιστές για να γίνουν ρυθμιστές:
Αγώνας με τις διαδη­λώσεις του συστήματος κι αγώνας καταργώντας τις δια­δικασίες του συστήματος. Και οι δυο μορφές αγώνα έχουν θετικά και αρνητικά σημεία και εγκυμονούν κινδύνους. Το ζητούμενο είναι: Αγώνας και μέσα στο σύστημα και έξω απ' αυτό, χωρίς να γίνουμε παιδιά του ή θύματα του. (Η άψογη νομιμότητας που απαιτείται (και που άλλοι έχουν ορίσει για να κρατούν τα κεκτημένα τους), αποδυναμώνει τις "έξω του συστήματος" λογικές και προ­σανατολίζει, δύναται όμως να λειτουργήσει μελλοντικώς υπέρ του Εθνικισμού).
Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι άλλο η τακτική προς το στόχο κι άλλο ο στόχος. Άλλο το να δηλώνεις αριστερός ή δεξιός ως μέσο προώθησης των ιδεών και πολιτικών σου κι άλλο το να αφομοιώνεσαι ξεχνώντας το στόχο.

Η προώθηση του Εθνικισμού για το λαό και το Έθνος.
Ξεκάθαρα πράγματα: Οι Εθνικιστές δεν είναι ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί. Είναι πατριώτες. Είναι Έλληνες.
Οι ιστορικές καταβολές και ευθύνες, δεν πρέπει να αποτελέσουν τροχοπέδη για την ολοκλήρωση του ανοίγ­ματος του Εθνικισμού στο σύνολο της κοινωνίας.
Οι Εθνικιστές, σου λένε ξεκάθαρα: Όταν εμείς θα έρθουμε αυτοί θα φύγουν. Όποιος δεν είναι μαζί μας στον αγώνα, θα είναι μαζί μας στην ήττα. Όμως, αν σήμερα στηρίζεις τους σταυρωτές σου, αύριο θα χρεωθείς τις ευθύνες σου... Γιατί δεν ερχόμαστε... ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΕΔΩ!
Κάνε δύο απλά βήματα 1)   Μίλησε ανοιχτά και επώνυμα για Εθνικισμό.
2)Κάνε καθημερινά τον Εθνικισμό πράξη με κοινό σκοπό και στόχο.
Μην   ξεχνάς! Δεν ερχόμαστε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΕΔΩ!

Γ. ΣΑΓΙΑΣ
--------------------------------------------------------------------------------------------

Το άρθρο του συν. Γιώργου Σαγιά δημοσιεύθηκε στην εθνικιστική εφημερίδα 21ος ΑΙΩΝ τον Οκτώβριο του 1997 στην στήλη "Λόγοι Μάχης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π