Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Το Ευρωκοινοβούλιο θέλει να περάσει ψήφισμα που θα καταδικάζει τον Καμμένο για ξενοφοβία


Για ρατσισμό και ξενοφοβία, όπως ο Αυστριακός Γεργκ Χάιντερ, κατηγορείται από τους συντηρητικούς ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με το κόμμα του να δίνει σφοδρή απάντηση.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, «οι συντηρητικοί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτίθενται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να καταδικάσουν μέσω της ψήφου τους το ακροδεξιό κόμμα -μέλος του νέου κυβερνητικού συνασπισμού στην Ελλάδα, παρόμοια με εκείνη που είχε λάβει η ΕΕ επιπλήττοντας την Αυστρία πριν από 15 χρόνια».
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, το οποίο κατέχει και τις περισσότερες έδρες, ο Γερμανός ευρωβουλευτής Μάνφριντ Βέμπερ, «είπε την Τρίτη ότι θα πιέσει τους κεντροαριστερούς να στηρίξουν (εντός ευρωβουλής) μια απόφαση παρόμοια με εκείνη που είχε περάσει το 2000, όταν ο Γεργκ Χάιντερ της ακροδεξιάς Συμμαχίας για το Μέλλον της Αυστρίας είχε μπει στον κυβερνητικό συνασπισμό».

Σε εκείνο το ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου, ο Χάιντερ αποκαλούταν «ξενοφοβικός και ρατσιστής» και μέσω αυτού οι Ευρωπαίοι ηγέτες καλούταν να θέσουν την αυστριακή κυβέρνηση κάτω από αυστηρή επιτήρηση ώστε να διασφαλιστεί ότι τηρούνταν οι διεθνείς συνθήκες για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Το δημοσίευμα επικαλούμενο τις δηλώσεις του Βέμπερ, τονίζει ότι ο Πάνος Καμμένος ο οποίος χρίστηκε από τον ριζοσπαστικό αριστερό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, υπουργός Άμυνας, «πέταξε με ελικόπτερο την Παρασκευή κοντά στις τουρκικές ακτές (σ.σ. Ιμια), παρακινώντας τα (ελληνικά) μαχητικά αεροσκάφη να μάχονται και στις δύο πλευρές της ιστορικής αντιπαράθεσης».

Το Reuters συνεχίζει λέγοντας πως ο Βέμπερ, μέλος των Γερμανών Χριστιανωκοινωνιστών είπε για την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην περιοχή των Ιμίων: «Αυτό είναι τρελό και πρέπει να το συζητήσουμε», ενώ περιέγραψε τον νέο συνασπισμό ως μια «ακραία κυβέρνηση» και για αυτό τον λόγο το Ευρωκοινοβούλιο θα πρέπει να υιοθετήσει μια θέση με την οποία να γνωστοποιεί ότι είναι αυτό ήταν απαράδεκτο.
Ανακαλώντας στη μνήμη του την κίνηση τότε των κεντροαριστερών ευρωβουλευτών να καταδικάσουν την προ 15ετιας συντηρητική κυβέρνηση της Αυστρίας, δήλωσε πως ελπίζει ότι «δεν θα τυφλωθούν από το αριστερό μάτι». Ωστόσο, ήταν συγκρατημένος ως προς την κριτική του απέναντι στην επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να συνασπιστεί με τον Πάνο Καμμένο.
Από το κεντροαριστερό μπλοκ δεν υπήρξε άμεση απάντηση στην αιτίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Οργισμένη η απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων:
Από την άλλη, οργισμένη ήταν η αντίδραση των ΑΝΕΛ στα λεγόμενα του Βέμπερ για τα οποία καλούν τη Νέα Δημοκρατία η οποία ανήκει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, να πάρει θέση για το αν τα Ίμια θεωρούνται τουρκικές ακτές και υποστήριξαν ότι ο Γερμανός ευρωβουλευτής επιτέθηκε με σκαιότατο τρόπο εναντίον του Πάνου Καμμένου και του κόμματος.

Παρατίθεται η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ:
Ο γερμανός ευρωβουλευτής Μ. Weber, επικεφαλής της ομάδας στην οποία ανήκει η ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο, επέλεξε να επιτεθεί κατά της Ελλάδας και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με σκαιότατο τρόπο.
Συγκεκριμένα, ο εν λόγω ομοϊδεάτης του κ. Σαμαρά κατήγγειλε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο ότι δήθεν «προκάλεσε επεισόδιο στα Ίμια με την κατάθεση στεφανιού δίπλα στις τουρκικές ακτές» (!) εντάσσοντας την πράξη του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ στην «ακροδεξιά πολιτική» που δήθεν ακολουθεί η νέα Ελληνική κυβέρνηση…
Πέρα από την πολιτικά μαφιόζικη αυτή ενέργεια που προφανώς στοχεύει στην υπονόμευση της εν εξελίξει διαπραγμάτευσης της Ελλάδας για το χρέος, οφείλουμε να επισημάνουμε τις εξής «συμπτώσεις»:
η συκοφαντική αυτή καμπάνια εκπορεύεται από τους Χριστιανοκοινωνιστές της Βαυαρίας, ένα μειοψηφικό κόμμα που έγινε διεθνώς γνωστό δια του πρώην αρχηγού του Φρανς Γιόζεφ Στράους. Θυμίζουμε πως ο μακαρίτης Στράους υπηρέτησε ως αξιωματικός προπαγάνδας των Ναζί στον γερμανικό στρατό…
ο κ. Weber ως επικεφαλής του ΕΛΚ ανήκει κατά σύμπτωση στην ίδια ευρωομάδα με τη Ν.Δ.
Όποιος γνωρίζει πως λειτουργεί το Ευρωκοινοβούλιο ξέρει πως μια τέτοια επίθεση αποκλείεται να μην ήταν σε γνώση των ευρωβουλευτών της Ν.Δ που άλλωστε αποτελούν την μόνη Ελληνική συνιστώσα στη συγκεκριμένη ευρωομάδα. Τίθεται επομένως το ερώτημα αν η Ν.Δ ενέκρινε την εν λόγω μαφιόζικη επίθεση κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας. Κι αν όχι, γιατί δεν έβγαλε ακόμα ανακοίνωση καταδίκης της παραπάνω αθλιότητας.

Καλούμε τη Ν.Δ να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό αν θεωρεί και αυτή ότι υπάρχουν «τουρκικές ακτές» στα Ίμια.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π