Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ένα δημοψήφισμα που δεν θα γίνει!


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Μας έχουν ζαλίσει με τα δικαιώματα του λαού. Μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ότι τάχα εμείς είμαστε ο κυρίαρχος λαός. Μας έχουν καθυποτάξει με το επιχείρημα ότι αυτοί είναι οι νόμιμοι εκπρόσωποι του λαού.
Όταν, όμως, βρίσκουν τα δύσκολα ή όταν θέλουν να ξεπλυθούν από τις πολιτικές τους, εγκληματικές, πράξεις, μεταφέρουν σε μας την ευθύνη. Προσφεύγουν σε εκλογές υπό την απειλή μιας καταστροφής ή την υπόσχεση για «πιλάφι και ουρί» του παραδείσου.
Τώρα, που οι προηγούμενες εκλογές είναι πολύ κοντά για να ζητήσουν «ο λαός να εκφραστεί εκ νέου» και που η απάτη των υποσχέσεων και η ανυπαρξία προγραμμάτων αποκαλύφθηκε, τώρα που αποδείχθηκε πως και αυτή η συγκυβέρνηση είναι «μια από τα ίδια» με τους προηγούμενους, έβγαλαν στην επιφάνεια το «απόλυτο όπλο». ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! 


Δεν λένε όμως ούτε το ακριβές ερώτημα, ούτε το πότε. Περιορίζονται να παπαγαλίζουν το γνωστό «ο κυρίαρχος λαός πρέπει ν’ αποφασίσει». Και γιατί μόνο γι’ αυτό το θέμα, πρέπει να αναρωτηθεί κανείς.
Όταν κρίνονται, η ζωή μας, το μέλλον μας και η ιστορία μας, η ευθύνη της απόφασης εκφεύγει των ορίων  δικαιοδοσίας μιας κυβέρνησης μειοψηφίας, που κυβερνά χάρις στους καλπονοθευτικούς νόμους του Βενιζέλου (δώρο 40 έδρες) και του Παυλόπουλου (δώρο 50 έδρες). Τότε ΝΑΙ, να προσφύγουμε σε δημοψήφισμα. Όχι όμως για να δώσουμε άλλοθι σε κάθε ΣΥΡΙΖΑ και σε κάθε ΑΝ.ΕΛ. Όχι για να μας λένε μετά πως«εμείς υποκύψαμε και υπογράψαμε τα νέα δεσμά γιατί εσείς μας το ζητήσατε». Ούτε για να δικαιώσουμε την πολιτική τους στο δόγμα«κυρίαρχος ο λαός αλλά τον ρωτάμε μόνον όταν μπορούμε να τον κοροϊδέψουμε».

Βεβαίως, δημοψήφισμα τελικώς δεν θα γίνει. Η ψευδαίσθηση όμως πως «ο λαός αποφασίζει για τα σπουδαία», καλλιεργείται στον κόσμο.
Αφού λοιπόν, δημοψήφισμα για την υπόθεση αυτή δεν θα γίνει (υπάρχει και το άλλοθι των δημοσκοπήσεων), μπορώ εγώ να θέσω ένα απλό ερώτημα και βεβαίως να επαναφέρω στην επιφάνεια ένα σημαντικό πολιτικό και εθνικό ζήτημα.

Υπάρχει ένα άλλο θέμα όπου οι κυβερνήσεις λειτουργούν και νομοθετούν αντίθετα προς την θέληση του Λαού, κατ’ επιταγήν των ευρωπαίων εξουσιαστών και των ιδεοληψιών του κόμματος των πολιτικών κομμάτων. ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.
Γι’ αυτό το σπουδαίο θέμα, οι επιπτώσεις του οποίου διαπερνούν το σύνολο των προβλημάτων ύπαρξης του Ελληνικού Έθνους, ο λαός δεν πρέπει να ερωτηθεί;
Είναι ουτοπικό το ερώτημα και το θέμα που θέτω, αφού οι άνθρωποι της κυβερνώσας αριστεράς (Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΑΝΤΙΦΑ), είναι ταγμένοι να παλεύουν αντίθετα προς τα ιστορικά πιστεύω και τις προοπτικές των Ελλήνων.
Νομίζω όμως πως ήρθε η ώρα να τεθεί το θέμα.
Η παρουσία στην χώρα 1.400.000 λαθρομεταναστών και 500.000 νομιμοποιηθέντων, δείχνει το μέγεθος του ζητήματος. Η αναμενόμενη εισβολή, 1.000 περίπου λαθρομεταναστών και προσφύγων, σε καθημερινή βάση, το επιβάλει. Η διασπορά τους, την οποία ετοιμάζει η υφυπουργός, σύζυγος του υπουργού, προδιαγράφει την ένταση.

Για ένα τέτοιο θέμα, νομίζω πως, αξίζει να τεθεί στον κυρίαρχο λαό το ερώτημα, ζητώντας του να τοποθετηθεί με ένα δημοψήφισμα για το Μεταναστευτικό πρόβλημα.

ενημέρωση Πελοποννήσου

1 σχόλιο:

  1. Πολυ σωστη η τοποθετηση καποιοι κοιτανε μονο τα οικονομικα αλλα δεν καταλαβαινουν οτι τα εθνη και οι φυλες δεν καταστρεφονται απο την οικονομια αλλα απο τον εκφυλισμο και την συνεχως αυξανομεμη λαθρομεταναστευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π