Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Η Τζιχάντ τρίβει τα χέρια της (του Νίκου Τζιόπα)


Οι Γερμανοί παραπονιούνται επειδή το κράτος δίνει στους ΔΗΘΕΝ πρόσφυγες δωρεάν στέγη, έπιπλα, από μία 300ρού το μήνα και ασφαλώς ΔΩΡΕΑΝ εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας! Επίσης ποδήλατα για να κυκλοφορούν, ακόμα και ποδήλατα για τα παιδιά τους. Το κλίμα δυσφορίας έναντι της Μέρκελ είναι έντονο, ακόμα και μέσα στους κόλπους του κόμματός της.

Βεβαίως η Γερμανία είναι μια πλούσια χώρα αλλά σου λέει ο Γερμανός "εγώ πληρώνω φόρους για
να ζήσουν τα παιδιά μου καλά κι όχι οι αμφιβόλου προελεύσεως δήθεν πρόσφυγες. Και στο κάτω- κάτω δεν με ρώτησε κανένας αν τους θέλω εδώ".

Στην χρεωκοπημένη Ελλάδα, επειδή δεν μπορούμε να προσφέρουμε εκ των πραγμάτων ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, αφήνουμε ιδιώτες να υποκαθιστούν το κράτος. Όποιος φτάνει ταίζει πρόσφυγες και τους ανοίγει ακόμα και σχολεία για να τους μάθει την ΓΛΩΣΣΑ τους.

Οι ΜΚΟ οργιάζουν, νοικιάζουν κτίρια και βάζουν μια ταμπέλα απ΄έξω και εγένετο... ΣΧΟΛΕΙΟ!
Και προσέξτε: Oι ίδιοι που ξελαρυγγιάζονται να μιλάνε για ένταξη κλπ (ΜΚΟ και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις) φροντίζουν να τους εντάξουν διδάσκοντας ΑΡΑΒΙΚΑ αλλά και ΑΓΓΛΙΚΑ!!!

Και στη μία και στην άλλη περίπτωση δηλαδή, ΧΑΟΣ!

Η Ευρώπη αυτοκτονεί και η Τζιχάντ τρίβει τα χέρια της. Εσείς ασχοληθείτε με την αύξηση του ΦΠΑ και πληρώστε φροντιστήρια.
Α! Ψηφίστε και Τσιπροκαμμένους αλλά και τον Κούλη τον Μητσοτάκαρο που σας λέει ότι οι ΜΚΟ "παράγουν περισσότερο έργο από την κυβέρνηση στο προσφυγικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π