Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Απλή και δόλια αναλογική (του Φοίβου Ιωσήφ)


του συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ
Χρονογράφημα

Με πρόφαση μία ωραία και ελκυστική ιδεολογία έχουν διαπραχθεί τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Με πρόταγμα τον Χριστιανισμό οι ορδές των σταυροφόρων καθυπέταξαν, εξανδραπόδισαν και με το σύνθημα  ‘’ες γην φέρειν’’ εξαφάνισαν τα ωραιότερα μνημεία της αρχαίας Ελλάδος. Το ίδιο συμβαίνει και με την απλή και άδολη δήθεν τάχαμ αναλογική. Ο νέος εκλογικός νόμος της σημερινής Κυβέρνησης που φέρνει για ψήφιση στη Βουλή έχει μέσα της το σπέρμα της εθνικής αποσύνθεσης. Με άρωμα καπνού δημοκρατίας θα επισπεύσει την διάλυση του Ελληνικού κράτους.
Αδίστακτοι μπροστά στη δημοσκοπική τους κατάρρευση επιστρατεύουν μέσα δηλητηριώδη για την δημοκρατία και την μέλλουσα κυβερνητική συνοχή. Χωρίς το δώρο των πενήντα εδρών Πρωθυπουργός θα γίνεται πλέον ο κανένας ή ο χλιμίτζουρας υποτακτικός στη οποιαδήποτε μικρότερη πολιτική δύναμη. Αλλά και γιατί να έχουμε κυβέρνηση, τόσα χρόνια που είχαμε τι καταλάβαμε? Άντε από κεί καϋμένε! Ψωμί δεν έχουμε να φάμε κατακαλόκαιρο, ραπανάκια για την όρεξη. Το Υπουργείο επιμένει, αλλαγή εκλογικού νόμου για να έρθουν μεγάλες επενδύσεις. Ο αυνανισμός είναι από τη φύση του ευχάριστος.

Μπράβο παιδιά, ανοίγει ο δρόμος της τελειωτικής κατάρρευσης και εξαφάνισης του κρατιδίου στο νότιο τμήμα της χερσονήσου του Αίμου. Και όλα αυτά εν ονόματι της γλυκυτάτης Δημοκρατίας του απόλυτου διαλυτηρίου και δηλητηρίου του κράτους μας. Αλλά είναι και το άλλο το ακόμη οφελιμώτερον. Ψήφος στα 17, στην ηλικία που κυριαρχεί στην ψυχή του ανθρώπου το συναίσθημα με ολίγη λογική και πολύ ευκολοπιστία στις πομφόλυγες των  συνθημάτων. Ο ιστός της αράχνης στήθηκε, τις δεκαεφτάχρονες μύγες περιμένουμε.
Η στήλη αντιπροτείνει: ψήφο στα δέκα, να μην ξεκολλάει ο Αλέξης  από την καρέκλα ούτε με τανάλια πεταλωτών , βεβαίως, με σκοπό   να συνεχίσει να στηρίζει τις επενδύσεις σε φόρους, δασμούς και εκμηδένιση των περιουσιακών αξιών. Εκείνος ο Θοδωρής Δρίτσας με την ημίσεια βλεφαρόπτωση είναι πάντα έτοιμος να ξεγελάσει Κινέζους, Αμερικάνους, Γάλλους αλλά και άλλες φυλές του πλανήτη  στο βόρειο και στο νότιο ημισφαίριο, απλώς να υπάρχουν τα ημισφαίρια. Εσείς φυλές δώστε μας και καθίστε να δείτε την κουτοπόνηρη πνευματική μας υπεροχή. Εσείς θα φέρνετε τους λαούς και το ζεύγος Δρίτσα θα τους ξεγελάει. Χα, ευφυέστατοι. 

Βλέπετε έχει την αμέριστη συμπαράσταση της επίσης βλεφαροπτούσας Τασίας. Άμα έχεις συγκοιμώμενον ένα τέτοιον σκεπτικιστικό κολοσσό είναι δύσκολο να αποφύγεις τις μεγάλες ιδεολογικές εκτινάξεις  και τον παγκόσμιο εκωφαντικό θαυμασμό της ανθρωπότητας, σχεδόν αδύνατο. Η καγκελάριος Μέρκελ φοβάται την ταχύνοια της Τασίας ακριβώς όπως το ίδιο φοβόταν  ο Ζώρζ Κλεμανσώ στις συναντήσεις του με τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Τασία-Ελευθέριος Βενιζέλος βίοι παράλληλοι, επάλληλοι και αλλήλοις ακατάλληλοι .
Προφανώς η φτώχεια δεν έχει κάνει ακόμη πολύ αισθητή την παρουσία της, αναμένεται όμως με την απλή και δόλια αναλογική να γίνει όχι εμφανής αλλά πρωτοφανής. Κυβέρνηση δεν θα συγκροτείται, συνθηματολογία καθημερινά θα ομολογείται και ο μπαχαλισμός θα ευλογείται από πρώην και νυν μειράκια του πολυτεχνείου. ΄Οπερ, γαία πυρι μιχθήτω, ανατιναχθήτω και ουδέποτε ανασυγκροτείτω. Εκεί να δείς την ανεργία, τη φτώχεια, την επαιτεία και την καθημερινή ληστεία. Μπορεί να μην έχουμε τότε λεφτά αλλά θα έχουμε όλως υπερηφάνως δημοκρατία των οπισθίων  των καλλίπυγων παρεπιδημούντων κορασίων εντός  και εκτός των πορνείων. Τότε θα διαπιστώσουν οι γονείς όμορφων κοριτσιών πόσο δόλια και όχι άδολη είναι η απλή αναλογική. Η αθώα απλή αναλογική θα είναι η τελευταία σφαίρα που θα εκπυρσοκροτήσει στον κρόταφο της κοινωνικής ηρεμίας, της εθνικής οικονομίας και της Ελληνικής κυριαρχίας στα σημερινά εδάφη της. Βέβαια, τον κ. Βούτση αυτά δεν τον ενδιαφέρουν, στα κομματικά θρανία που μαθήτευσε με άριστα ουδέποτε διδάχτηκε για τέτοιους κινδύνους. Το κόμμα είναι αυτό που θα φέρει και την τελεία και την παύλα στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π