Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Οι πολίτες αντιστέκονται στον εποικισμό: Δεν θέλουμε μουσουλμάνους στον Δήμo Στυλίδαs


Οι διαφωνίες στις προτάσεις Γκλέτσου έγιναν «ψήφισμα» από Ομάδα Πολιτών
Κείμενο στο οποίο καταγράφεται η έντονη διαφωνία πολιτών του Δήμου Στυλίδας για εγκατάσταση προσφύγων στα όρια του Δήμου τους, εστάλη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.
Σε συνέχεια της «ενημέρωσης» που επιχείρησε ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος όπου εκφράστηκαν δημοσίως αρκετοί Στυλιδιώτες εναντίον της ιδέας παραχώρησης χώρων σε πρόσφυγες, μερίδα πολιτών του Δήμου απευθυνόμενοι στους συμπολίτες τους, αναφέρουν τους λόγους που είναι αντίθετοι στην εγκατάσταση μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες στο Δήμο τους.

Με την υπογραφή «Ομάδα Πολιτών Δ. Στυλίδας», αναφέρουν τα παρακάτω:
Συμπολίτισσες, συμπολίτες
Η χώρα μας κατακλύζεται καθημερινά από μουσουλμάνους μετανάστες προερχόμενους από χώρες της Μέσης και Εγγύς Ανατολής αλλά και της Βόρειας Αφρικής που χρησιμοποιούν ως ενδιάμεσο σταθμό τους την Τουρκία.
Μόνο όσοι μετανάστες προέρχονται από τη Συρία και τη Σομαλία έχουν φύγει από τη χώρα τους λόγω πολέμου. Όλοι οι άλλοι, οι οποίοι προέρχονται από χώρες όπως η Αλγερία, το Μαρόκο, το Πακιστάν, το Ιράν, το Μπαγκλαντές κλπ δεν κινδυνεύουν από κανένα πόλεμο. Έρχονται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.
Την καλύτερη αυτή ζωή δεν την αναζητούν στις ομόθρησκες μουσουλμανικές χώρες του περίγυρού τους αλλά  στις προηγμένες οικονομικά και κοινωνικά χώρες της Ευρώπης

Η Ευρώπη δεν τους θέλει.
Δεν τους θέλει γιατί το σύστημα αξιών τους και ο πολιτισμός τους είναι τελείως διαφορετικό από το ευρωπαϊκό – ανθρωπιστικό. Γιατί είναι ρατσιστές απέναντι σε κάθε μη μουσουλμάνο, γιατί μεταχειρίζονται την γυναίκα ως κατώτερο άνθρωπο, γιατί επιτρέπουν τους γάμους των μουσουλμάνων ανδρών με κορίτσια σε ηλικία δέκα ετών και μικρότερα, γιατί ενθαρρύνουν την ομοφυλοφιλία με μικρά αγόρια, γιατί έχουν διαρκή και διαχρονική επιθετικότητα απέναντι σε κάθε άλλη θρησκεία. Παράδειγμα ματωμένο το γεγονός ότι την Κυριακή των Βαΐων, έγιναν δύο βομβιστικές επιθέσεις, σε χριστιανικές εκκλησίες στην Αίγυπτο, από φανατικούς μουσουλμάνους. Γιατί είναι φορείς ασθενειών «ξεχασμένων» όπως ελονοσία, δάγκειος πυρετός, φυματίωση, διφθερίτιδα κλπ. Γιατί η εγκληματικότητα αυξάνεται κατακόρυφα στις περιοχές των δομών φιλοξενίας μεταναστών.

Οι μουσουλμάνοι μετανάστες δεν ενσωματώνονται στις φιλοξενούσες κοινωνίες, χαρακτηριστικό δε παράδειγμα αποτελεί η Γαλλία και η Γερμανία. Επειδή οι Ευρωπαίοι δεν τους θέλουν, έκλεισαν τα σύνορά τους  και τους συσσωρεύουν στη χώρα μας, δίνοντας χρήματα δήθεν για τη συντήρησή τους. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούν κίνητρα για να μας έρθουν κι άλλοι. Τα χρήματα αυτά τα καρπώνονται οι επιτήδειοι! Οι χιλιάδες μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες δεν ενσωματώθηκαν και όπου εγκαταστάθηκαν γκετοποιήθηκαν, αυτό δε συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν πλέον πολλές συνοικίες της Αθήνας στο κέντρο της πόλης.

Ο διαρκής εποικισμός της Ευρώπης από μετανάστες οδηγεί μαθηματικά σε εξισλαμισμό της. Η Ελλάδα κινδυνεύει περισσότερο με εξισλαμισμό γιατί αποτελεί χώρα πρώτης γραμμής στην εισβολή των εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών. Η Ελλάδα και ο λαός μας αμύνεται στις επιθέσεις του Ισλάμ τα τελευταία 1400 χρόνια. Θα επιτρέψουμε να χαθεί η μάχη τώρα και μάλιστα σε ειρηνική περίοδο και να οδηγηθεί η χώρα σε εξισλαμισμό; Θα επιτρέψουμε να συντελεστεί τέτοιο έγκλημα σε βάρος των επόμενων γενεών των Ελλήνων;  Η Ελλάδα δέχτηκε μέχρι τώρα εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες από Βαλκανικές και Ανατολικές χώρες. Η πλειονότητά τους ενσωματώθηκε στην κοινωνία μας γιατί είχαν και έχουν παρόμοιο αξιακό σύστημα και πολιτισμό με εμάς. Θρησκευτικά είναι χριστιανοί ή άθρησκοι όπως η πλειοψηφία των Αλβανών.
Η κυβέρνηση, αποφάσισε, να διασπείρει τους ανθρώπους αυτούς σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας εποικίζοντάς την με τη δημιουργία μουσουλμανικών χωριών. Δεν συμπεριέλαβε βέβαια στις επιλεγείσες περιοχές τα Βόρεια Προάστια της Πρωτεύουσας όπου κατοικούν όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι που «συμπαθούν» τους μετανάστες.

Χωρίς να ερωτηθεί κανένας αποφασίστηκε η εγκατάσταση μουσουλμάνων μεταναστών – εποίκων στον τόπο μας. Ο αριθμός τους διαφοροποιείται στις διάφορες ανακοινώσεις από 380 ως 500 άτομα, εκ των οποίων 300 παιδιά. Πως αποφασίστηκε αυτός ο αριθμός και που είναι η Αρχή της Αναλογικότητας που αποτελεί βασική Αρχή της ΕΕ; Η Αρχή της αναλογικότητας λέει ότι στον κάθε τόπο θα εγκατασταθούν μετανάστες σε αριθμό ανάλογο με τον πληθυσμό του τόπου. Για το Δήμο Στυλίδας η αναλογία είναι  μόνο 74  άτομα. (60.000 μετανάστες στους 11.000.000 κατοίκους της χώρας σημαίνει 74 στους 13.500 κατοίκους του Δήμου Στυλίδας.) Οι τρόποι εγκατάστασης που μας παρουσίασαν είναι δύο. Ο ένας αφορά τη μετατροπή του πρώην στρατοπέδου στον «Αντρόπουλο» σε δομή φιλοξενίας μεταναστών και ο άλλος η εγκατάστασή τους σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα.
Τους μετανάστες αυτούς, τους παρουσιάζουν ως πρόσφυγες στοχεύοντας σε συγκινησιακούς παράγοντες που επιδρούν καταλυτικά στη ευαίσθητη για προσφυγικά ζητήματα συνείδηση των πολιτών εξαπατώντας τους.
Πρόκειται για ψέμα . Δεν πρόκειται για πρόσφυγες αλλά για μετανάστες και μάλιστα για μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα  διότι:

α) Το αρμόδιο τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, έκρινε ότι η Τουρκία θεωρείται ασφαλής χώρα, και δεν αναγνωρίζει την ιδιότητα του πρόσφυγα στους Σύριους και σε όποιον άλλο μετανάστη μας έρχεται από την Τουρκία είτε έχει πόλεμο στη χώρα του είτε όχι.
β) Πρόσφυγας είναι αυτός που φεύγει από τον τόπο του προκειμένου να σώσει τη ζωή του. Οι Σύριοι που μας έρχονται από την Τουρκία, δεν έρχονται στην Ελλάδα για να σώσουν τη ζωή τους αλλά κατευθύνονται προς τη βόρεια Ευρώπη για να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Είναι λοιπόν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και όχι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!
γ)  Όταν με τον ξεριζωμό του 1922 ήρθαν στην Ελλάδα 1,5 εκατομμύριο Μικρασιάτες πρόσφυγες, ήταν πρόσφυγες όσο παρέμεναν στην Ελλάδα. Όταν όμως κάποιοι από αυτούς, επειδή δεν μπορούσε να τους ζήσει η φτωχή Ελλάδα ξενιτεύονταν σε άλλες χώρες, εκεί θεωρούνταν μετανάστες και όχι πρόσφυγες. Η αντιστοίχηση με τους Σύριους είναι φανερή.
δ) Οι μετανάστες που έρχονται από τη Συρία, αποτελούν μικρό μόνο ποσοστό των εισερχομένων παράνομα στη χώρα, οι υπόλοιποι έρχονται από άλλες μουσουλμανικές χώρες που ΔΕΝ έχουν πόλεμο.

Μας λένε ότι θα έρθουν μόνο Σύριοι.
Ακόμη ένα ψέμα. Σε όλες τις δομές που δημιουργήθηκαν, οι Σύριοι αποτελούν μειοψηφία.
Μας λένε ότι θα μείνουν λίγο καιρό εδώ και μετά θα φύγουν.
Ακόμη ένα ψέμα. Στην Ευρώπη δεν τους θέλουν, στη χώρα τους δεν γυρίζουν. Το πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας εγκρίνεται ανά έτος που σημαίνει ότι τα χρήματα που δίνει για τη συντήρησή τους μπορεί να κοπούν ξαφνικά. Άρα θα μείνουν εδώ και με την αυξημένη γεννητικότητα που τους χαρακτηρίζει, σύντομα θα αποτελέσουν πλειοψηφία στον τόπο μας.
Μας λένε ότι θα είναι 380 ή 500 ανάλογα που θα κάτσει η μπίλια
Ακόμη ένα ψέμα. Θα μας φέρουν κι άλλους στο μέλλον όπως έκαναν σε όλους τους μέχρι τώρα καταυλισμούς

Μας λένε ότι θα γίνει ώσμωση και τα παιδιά τους θα παντρευτούν με τα παιδιά μας.
Ακόμη ένα ψέμα. Πρώτο γιατί αν φύγουν σύντομα, δεν υπάρχει κανείς λόγος να υπάρξει ώσμωση. Δεύτερο σύμφωνα με την θρησκεία τους, ο Μωαμεθανός για να παντρευτεί, πρέπει ο υποψήφιος που θα τελέσει γάμο μαζί του, να ασπαστεί το Ισλάμ, γιατί τους απαγορεύει η θρησκεία τους να την απαρνηθούν, με την ποινή του θανάτου.
Τα δικά μας παιδιά φεύγουν στο εξωτερικό και στη θέση τους έρχονται χιλιάδες μουσουλμάνοι. Τρία εκατομμύρια μεταναστών περιμένουν στα παράλια της Τουρκίας για να περάσουν με την πρώτη ευκαιρία στη χώρα μας.
Με βάση τα παραπάνω καθώς και τη γνώση που έχει αποκτηθεί από τη μέχρι τώρα κατάσταση που επικρατεί σε ανάλογους καταυλισμούς σε όλη τη χώρα, αγωνιζόμαστε
Για να προστατέψουμε την υγεία μας.
Για να προστατέψουμε τις περιουσίες μας
Για να προστατέψουμε τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας  και τους ηλικιωμένους συντοπίτες μας.
Για να προστατέψουμε τα ήθη μας, τις παραδόσεις και τα έθιμά μας.
Για να μην εξισλαμισθεί ο τόπος μας
Για να ελπίζουμε ότι τα ξενιτεμένα μας παιδιά, θα μπορέσουν  να γυρίσουν κάποια μέρα πίσω.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 
Ομάδα Πολιτών Δ. Στυλίδας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π