Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

ΤΟ... ΑΦΕΝΤΙΚΟ «ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ»


Ο διεθνής κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος, που διάγει πολυτελή παρασιτικό βίο κερδοσκοπώντας ακόμα και σε βάρος χωρών μέσω επιθέσεων στις ισοτιμίες των νομισμάτων τους, είναι ένας από τους «πατέρες» και εις εκ των βασικών «χορηγών» του κρατιδίου των Σκοπίων.

Αυτός ο μέχρι πρότινος πανίσχυρος δισεκατομμυριούχος, ο οποίος σύντομα μπορεί να αποκτήσει σημαντικότατα πολιτικά προβλήματα που μπορεί να εξελιχθούν σε νομικά (Ουγγαρία και Ρωσία), δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί φίλος της Ελλάδος. Ασχολείται κυρίως με τη διευκόλυνση του εποικισμού Ελλάδος και Ευρώπης με ισλαμιστές μέσω ΜΚΟ που ελέγχει. 


Η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών τον ικανοποίησε αρκετά ώστε να δημοσιεύσει άρθρο στην αμερικανική εφημερίδα «New York Times», ένα έντυπο που στηρίζει με φανατισμό τη διεθνιστική και εθνοδιαλυτική γραμμή που προωθεί ο Σόρος. Ο Σόρος συνυπογράφει το άρθρο για τη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ με τον γιο του Αλεξάντερ, δίνοντας έτσι με ημιεπίσημο τρόπο τη σκυτάλη στον διάδοχό του, μια και εκείνος λόγω ηλικίας (είναι 88 ετών) μάλλον αποσύρεται από την ενεργό και μαχητική υπονόμευση των εθνικών κρατών.

Στο κείμενο ο κερδοσκόπος προσπαθεί να πείσει τους αναγνώστες ότι η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς θα αναχαιτίσει τις τάσεις επιρροής που έχουν στα Βαλκάνια χώρες όπως η Ρωσία, η Τουρκία και η Κίνα.

Μάλιστα, για να κάνει τα παιδαριώδη επιχειρήματά του να φαίνονται κάπως πειστικά υπενθυμίζει το αιματηρό παρελθόν της Βαλκανικής κινδυνολογώντας: «Η δύσκολη συμφωνία για τη Μακεδονία θα μπορούσε ακόμα να υποστεί υπονόμευση. Η περιοχή είναι γνωστή για την τραγική ιστορία της. Εκεί ξεκίνησε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος και είναι ο τόπος της πιο αιματηρής σύγκρουσης στην Ευρώπη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Πέρα από την προχειρότητα στην ανάλυσή του και τις εσωτερικές αντιφάσεις του κειμένου (αλλού αναφέρει το κρατίδιο ως σκέτη «Μακεδονία» και σε άλλα σημεία ως «Βόρεια Μακεδονία»), οι αναγνώστες πρέπει να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό του Σόρος για τη συμφωνία. Συνήθως αυτός που χαίρεται για κάτι είναι κι αυτός που ωφελείται.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π