Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019

Το μετέωρο βήμα του αριστερού...


Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, άλλο τόσο υψώνονται -στα μανουάλια της ψηφοθηρίας- οι φλόγες των λαμπάδων που ανάβουν οι «εθνοσωτήρες»

Ο Τσίπρας στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινουπόλεως. Δεν είναι ο πρώτος και δεν είναι και ο τελευταίος που πηγαίνει εκεί όπου χτυπάει (συνειδητά και ασυνείδητα) η καρδιά των Ελλήνων εδώ και αιώνες πολλούς. Ο Τσίπρας ήταν συνειδητός μαρξιστής. Μπορεί να έπαψε να είναι, μπορεί και όχι. Ομως, ως συνεπής αριστερός (ήταν και είναι), στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του είχε αρνηθεί να μπει σε εκκλησία διότι δεν ήθελε να κάνει κάτι το οποίο δεν πίστευε.
Δικαίωμά του τότε να μην μπει και δικαίωμά του τώρα να μπει, θέλοντας και μη, αφού έπρεπε να καλλιεργήσει σε χρόνο μηδέν εντυπώσεις που ουδέποτε «έσπειρε»· εκείνες της εθνοπρέπειας και της ευλάβειας. Πλησιάζουν εκλογές και οι ψήφοι, που δεν... μυρίζουν, δεν «αλιεύονται» χωρίς άπλωμα των διχτυών στους ιδεοτόπους της πλειονότητας. Η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός εκπροσωπούν όλους τους Ελληνες - εκτός από εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή της οικονομικής, πολιτικής και «πνευματικής» ελίτ.

Οσοι ασπάζονται τη θρησκεία χωρίς Θεό, τον κομμουνισμό, μπαίνουν σε μηχανή που τους μεταφέρει σε χρόνο και χώρο που ουδέποτε υπήρξαν - στην ανύπαρκτη πατρίδα και περίοδο όπου «λειτούργησαν» ο κομμουνισμός, ο σοσιαλισμός ή οποιοσδήποτε άλλος ευφημισμός έχουν για την ιδεολογία τους. Μεταφέρονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι σε μια ενδιάμεση περιοχή της λογικής, της πραγματικότητας, αλλά και της μεταφυσικής! Η θεολογία του μηδενός είναι μια ψευδοεπιστήμη στην οποία υποχρεωτικά ασκούνται και φτάνουν στο σημείο να απολαμβάνουν εκστατικά την ισοπέδωση της προσωπικότητάς τους και τη μεταστοιχείωσή της σε ό,τι ταιριάζει με τον «σοσιαλισμό».

Και φαίνονται τόσο παράταιροι, τόσο μα τόσο ξένοι με τον τόπο και την ψυχή του όλοι αυτοί που έχουν αφιονιστεί με αλλότριες ιδέες, εντελώς άσχετες με τις χιλιετίες του έθνους μας. Κανέναν δεν πείθουν οι προσκυνητές της ψηφοθηρίας και οι «ταμένοι» στην εξαπάτηση του πλήθους. Μόνο όσοι ωφελούνται άμεσα από το πέρασμά τους από την εξουσία προσποιούνται άτεχνα ότι τους πιστεύουν.
σημ: ΚΠ Μια μαύρη γάτα έκανε τη… βόλτα της μέσα στην Αγία Σοφία, την ώρα που στους ιερούς χώρους ξεναγείτο ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η ελλαδική αντιπροσωπεία.
Για την ιστορία κάποιος παλιός αρχηγός κόμματος, είχε αποκαλέσει τους εθνικιστές του ΕΝΕΚ μαύρες γάτες....Τυχαίο; συμβολικό;  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π